echt vies

Ik heb vis collageen van verschillende merken geprobeerd en die van Viscollageen.nl was echt heel vies. Toen ik de verpakking open deed, kwam er gelijk dode vis lucht uit. Het smaakte ook naar dode vis, terwijl het "neutraal van smaak" hoort te zijn. Ik heb geen drank gevonden dat niet verpest werd door dit product. Ik heb contact opgenomen met hun klantenservice met deze klacht. Ik kan me voorstellen dat het net een slechte batch kon zijn, ik heb daarom alle gegevens van de verpakking meegestuurd. Het is nu een paar maanden later en ik zit nog steeds te wachten op hun reactie. Voor mij dus geen vis collageen van deze winkel meer. Ik zou ook niemand aanbevelen om hier te bestellen.

Snell oplosbare viscollageen poeder

Gedurende een paar maanden gebruik ik de viscollageen poeder met sinaasappel smaak. De poeder is snel oplosbaar in een glas lauw water. Over smaak valt te twisten maar ik ga een volgende keer de neutrale vispoeder bestellen. De sinaasappelversie met hyaluronzuur vind ik naar sinaasappelschil smaken.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Ik gebruik de Vis Collageen al jaren iedere ochtend in mijn muesli en ben hier uiterst tevreden over. Het is alles wat er over word beschreven zoals lichaam stevigheid te herstellen, huid, haar, nagels en gewrichten. Erg belangrijk aangezien ik Fibromyalgie heb. Ook heb ik bij mijn vorige bestelling de Vis Collageen Sinasappel + Hyaluronzuur besteld en deze is mij erg goed bevallen. Deze laatste zal ik beslist weer gaan bestellen.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Prima product. Na 2 maanden merk ik al verbetering van mijn huid en geen haaruitval. Voor het gebruik had ik dat heel erg

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Super kwaliteit poeder en door de toevoeging van Vitamine C ook sneller opneembaar. Deze poeder is de 1e die ik alleen met water inneem en ook nog eens smakelijk is. Mijn huid en haar hebben duidelijk een boost gekregen welke ik wenste.

Sinds enkele weken gebruik ik viscollageen. Heb zelf het idee dat mijn lijntjes in het gezicht iets minder zijn geworden. Aan mijn huid en haren merk ik geen verschil maar misschien gebruik ik daar de poeder te kort voor. Verder vind ik de smaak vreselijk maar niet nadenken.... gewoon drinken. Ik vind het fijn dat ik weet dat het een echt natuurlijk product is en dat ik dus geen schadelijke "rommel" in mijn lijf krijg. Met twee schepjes weet je ook dat je de juiste hoeveelheid inneemt.

Voor mijn gevoel goed!!!

Ik bemerkte dat mijn nagels sneller groeiden. Heb (had) altijd last van brokkelige nagels als ze wat te lang werden. Nu, na ruim een maand mooie nagels. Als dat ook geldt voor mijn haar en vooral mijn huid, ben een beetje aan het afvallen, dan zou ik heel blij zijn. ik ga in ieder geval er even mee door. Vr. groeten Wil Hansems

Denk wel ok...

Gebruik het spulletje nu 2 maanden. Prima om in mijn ochtenddrankje te verwerken, proeft er niks van. Pil vitamine c erbij & klaar. Of het echt iets doet, zou het niet weten. Merk er nog niks van maar voel me er wel goed bij dit uit te proberen!

Echt te vies

Ik heb het net binnen maar het stinkt zo erg dat ik al moet kokhalzen als ik het ruik. Heb het geprobeerd met thee maar dat was vreselijk. Nu met cola maar ook dat is te erg. Dus helaas voor mij is dit onmogelijk om in te nemen! Jakkie!!!!! Christine

Heel goed producten

Belangrijkste is dat het wel werkt. Ik heb het al eerder 3 maanden lang gebruikt en het verschil was duidelijk te merken.

Ik gebruik het nu bijna 1 maand, dus kan nog geen heel goed oordeel geven. Ik heb osteoporose en denk dat het gebruik van viscollageen voor mij een win, win situatie is. Goed voor de botten, huid, haren en nagels. Ik vind het ook erg fijn,dat er geen bijsmaak aanzit en heel makkelijk oplosbaar is. Ik gebruik 10 ml per dag dat ik oplos in mijn koffie. De prijs is ook prima.

Benieuwd of het werkt

Ben nu een week bezig ik ben heel benieuwd wat het voor mijn huid gaat dien en wanneer ik dit ga merken

Heel goed en betaalbaar

Worden ju.lie producten ook naar Frankrijk verstuurd!

niet te pruimen

werkte geweldig, merkte het aan huid en haar maar de visachtige geur en smaak hebben mij doen overstappen naar capsules van een ander merk.

Nu nieuwe optie gekocht met collageen en hyaluronzuur. Smaakt goed en helpt mijn huid mooi te blijve

Goed produkt. Helpt tegen veroudering en ondersteuning van mijn huid. Smaak is prima met wat sap.

Helpt echt

Al een halfjaar neem ik Vis Collageen in en mijn nagels en haren groeien hard, rimpels zijn ook minder geworden.

Beter van smaak dan zonder smaaktoevoeging

Werkt goed voor een fraaiere huid, na enige tijd verdwijnen vlekjes en huidpukkeltjes deels Stevigere nagels ook

nog geen effect gehad.

Een heel gedoe zonder effect

Ben nog maar pas begonnen.

Ik doe 2 afgestreken schepjes en doe er mineraal water bij. Dat is heel goed te doen

Makkelijk te gebruiken

Ik gebruik het nog niet zo lang. ,dus moet nog even afwachten op het resultaat. Ik vind de geur niet zo fijn , maar als je het in de thee of zo doet merk je er niets van.

Bestellen ging soepel, bezorging ook! En of het resultaat heeft, viscollageen? Weet ik niet! Wel weet ik dat het poeder goed en snel helemaal oplost, en écht bijna zonder smaak is. Alle andere collageenpoeders die ik gebruikte waren wat dat betreft slechter.

Ik merk na 4 maanden het verschil echt! Een stevigere huid en nagels!

Nu heb ik na 4 maanden neutrale smaak de collageen met hyaluronzuur 1x geprobeerd, maar ik vind helaas die smaak niet lekker… ik zou het erg fijn vinden als die met hyaluronzuur ook in een neutrale smak zou komen! Verder helemaal tevreden!

Na bijna 3 maanden nog 0 resultaat

Ik heb nu bijna de derde zak viscollageen gebruikt, dus ben bijna 3 maanden onderweg. Helaas merk ik geen enkel resultaat, niet aan mijn huid, niet aan mijn nagels en mijn haaruitval lijkt zelfs erger dan ooit. Ik heb nog een aantal zakken staan en wil doorgaan tot 4 maanden maar indien dan geen resultaat dan stuur ik de rest retour. Echt zonde, ik had echt gehoopt dat dit dan zou helpen tegen huidveroudering

Ik kan er eigenlijk nog niet veel over zeggen, omdat ik pas een pakket verbruikt heb.

Het product lost prima op in thee. In yoghurt of vla moet je het wel goed doorroeren tot het helemaal opgelost is. Het is zo goed als smaakvrij, alleen de geur vind ik niet zo prettig. Volgende keer nee ik die met sinaasappelsmaak!

Lekker fris (Sinasappel smaak )

Kan er nog niets over zeggen omdaat ik het nog maar een week gebruik maar de smaak is prima (Sinasappel smaak )

Akkers 42 H

8321BV Urk

Over Vis Collageen

Viscollageen.nl levert natuurlijke supplementen zoals verschillende soorten collageen uit vis, krill- en algenolie en andere vitamines en mineralen. Het geeft je huid, haar en nagels een boost, maar is daarnaast ook effectief voor versterking van botten, spieren, pezen en gewrichten! Waarom collageen gebruiken? Collageen maakt ons lichaam zelf aan. Na onze 25ste kan het lichaam minder collageen aanmaken, en na 50 jaar maakt het lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Dat is één van de oorzaken van rimpels en cellulitis. Ook wordt de huidelasticiteit minder en de huid dunner en slapper bij ouderen. Viscollageen hydrolysaat helpt je lichaam de stevigheid te herstellen. Dat geld voor zowel huid, haar, nagels en gewrichten.