O my god

Ik kan best wat hebben maar dit krijg ik echt niet weg zonder te kokhalzen! Het lost echt mega slecht op alleen in kokend water lukt het en de geur!! Ik baal dat ik 2 zakken heb besteld en ga hierna zeker op zoek naar een ander merk. Op de zak zetten neutrale smaak is heel misleidend!

Zo wie zo goed voor je.

Na een paar maanden merk ik dat mijn huid wat voller wordt. Mijn haar en nagels worden ook mooier.

Goed voor veel dingen

Ik gebruik viscollageen al een paar jaar consequent voor mijn conditie o.a mijn haar nagels, en gewrichten om soepel te blijven.Ik word dit jaar 80 dus voor mij belangrijk om alles te kunnen blijven doen.o.a. Wandelen 5 km per dag fietsen zwemmen.

Snelle verzending en leuk verpakt

Mede door de succesverhalen ben ik overgehaald om viscollageen te gebruiken. Ik gebruik het te kort om al iets te merken.

Geduld

Al vrij snel kreeg ik een mail om een review te schrijven maar dan weet je natuurlijk nog niet echt het effect. Dat weet ik dus ook nog niet en daar kan ik nog niet over oordelen. Echter bij het openen van de zak en het aanmaken van de poeder vond ik de geur en smaak wel extreem. Dat maakt het voor mij moeilijk maar ik geef het graag een kans!

nog te kort in gebruik

Op aanraden van iemand anders vis collageen aangeschaft. Ik heb het in soja yoghurt, sinaasappelsap, smoothies en in thee geprobeerd. Geheel reuk- en smaakloos is het niet. Beste combi is in de soja yoghurt, dan proef je het het minst, anders blijft er een zilte smaak en geur aan zitten. Verder weet ik nog niet wat het effect zal zijn, ik hoop een meer stralende huid en wat sterkere nagels en haren. Na mijn menopauze (50+) is alles wat minder geworden ;-)

Fantastisch product! Alles klopt bij dit product: -super goedkoop als ik het vergelijk met andere collageenaanbieders (jullie zijn de goedkoopste aanbieders) -ziet er mooi en professioneel uit, -heeft een neutrale smaak -het werkt top! Haar, huid, nagels, en zelfs gewrichtsklachten is het een wondermiddel voor! En super leuk ingepakt trouwens, het is net alsof je een cadeautje uitpakt. Kortom super tevreden met jullie producten, ga zo door!! Groeten Dianne

Fijn product

Vis collageen lost goed op, geen klonten. Ik gebruikt het dagelijks in mijn eiwit shake. Daarnaast ook wel eens in mijn koffie gedaan, prima te drinken. Snelle levering, eerder dan verwacht.

Goed en snel bezorgd!

Zeer belangrijk dat smaak neutraal is. Ik neem het elke dag 10g de rezultat is nog niet voelbaar.

Ontzettend vieze smaak!

Kan nog niet zeggen of het werkt, maar de smaak is in ieder geval ontzettend vies en blijft hangen in je mond. Geen aanrader

Ik kam op dit moment mij ervaring met het bestelproces b oordelen en dat is prima in orde.

Prima bestelprocedure en zeer vlotte levering. Ervaringen over decwerking van het product kannik op dit moment dan ook niet geven. Ik geef het 2 maanden de kans!

Kost wat maar dan heb je ook Wat

Ik gebruik dit spul al 2 jaar naar grote tevredenheid. (in combinatie met spirulina overigens voor meer energie) Gebruik t sochtends door de kwark/yoghurt. 2 eetlepels tijdens dagen dat ik train en op rustdagen ca 1 eetlepel. Op lange fietstochten bijv heb ik zo praktisch geen spierpijn en kan ik dag daarna ook gewoon weer knallen. Ook in het krachthonk duidelijke vooruitgang en sneller herstel. Van harte aan te bevelen dus.

Mooi verpakt maar nier te zuipen

Heb mijn verpakking heel netjes en leuk ingepakt gekregen. Het was net een heel duur kado voor je zelf. Maar toen ik hem moest drinken werd ik alleen misselijk.

Top product om veroudering te gaan

Ik gebruik deze merk al ruim maand. Geur is niet overheersend, je ruikt het iets maar eenmaal in de thee ruik en proef ik het niet meer. Fijn product oplost heel snel en klontert niet. Mijn huid is echt gaaf, maar waar ik het vooral voor gebruik zijn de gevrichten. Heb last van mijn knieen en heb gevoel dat het me echt helpt. Ben zeer tevreden.

Levering top

Ben net 2 dagen bezig. Dus kan nog niets zeggen .

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Het was mijn eerste bestelling bij deze webshop, maar ben aardig verrast door de degelijke kwaliteit van de producten en de snelle levering. Zeker een aanrader!

Makkelijk in te nemen

Gebruik het nog maar 3 dagen, dus over resultaat kan ik nog niets zeggen. Makkelijk in te nemen. Het zou alleen handig zijn, als er een MAATSCHEPJE bij geleverd wordt. De ene lepel is de andere niet en wat is dan de goede hoeveelheid?

Neutrale smaak

Het is niet zo dat het volgende dag thuis hebt maar goed

Goed product

Gebruik al een jaar callogeen en merk goed resultaat nu begonnen met dit product ben zelf geen vis eter maar goed weg te drinken, zeer tevreden

Goed product voor een eerlijke prijs

10 gram vis collageen zonder toevoegingen voor een goede eerlijke prijs!

GEWELDIG

ZEER GOED PRODUCT IK ZIE HET AL AAN MIJN NAGELS TOP KARL

Hele snelle levering

Ik heb het nog maar een paar dagen gebruikt. Merk niet veel verschil nog, neem het in met vitamine C. Alleen als je het mengt met water heeft een heel licht “smaakje” maar met koffie, thee of wat anders dan ook proef je het helemaal niet. Ik heb hiervoor runder collageen gebruikt en ik ging over mijn nek het was te erg voor woorden. Nu nog als ik er aan denk bah! Dus ben je gevoelig voor nare, rare, smaakjes en geurtjes is deze 5* waard en zeker aan te raden! Nu nog de resultaten.......

Voor mijn gevoel werkt het goed.

Mijn haar is dikker geworden. Ik maak me niet meer steeds druk om het dunner worden van mijn haar. Ik had het eerder moeten gebruiken. Het is absoluut niet lekker, maar met een scheutje citroensap is het goed te drinken.

snelle levering, goed verpakt, duidelijke instructie, ben nu 3 dagen bezig resultaat duurt langer

Ondanks corona en de vele berichten over langere termijn van levering doir de drukte. Besteld en 2 dagen later al geleverd, in een goede verpakking. Top service

Akkers 42 H

8321BV Urk

Over Vis Collageen

Viscollageen.nl levert natuurlijke supplementen zoals verschillende soorten collageen uit vis, krill- en algenolie en andere vitamines en mineralen. Het geeft je huid, haar en nagels een boost, maar is daarnaast ook effectief voor versterking van botten, spieren, pezen en gewrichten! Waarom collageen gebruiken? Collageen maakt ons lichaam zelf aan. Na onze 25ste kan het lichaam minder collageen aanmaken, en na 50 jaar maakt het lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Dat is één van de oorzaken van rimpels en cellulitis. Ook wordt de huidelasticiteit minder en de huid dunner en slapper bij ouderen. Viscollageen hydrolysaat helpt je lichaam de stevigheid te herstellen. Dat geld voor zowel huid, haar, nagels en gewrichten.