Goed product.

Heerlijk product. Lost snel op. Goed voor mijn huid.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Ondanks dat ik niet echt kan zien dat het n verschi maakt na n aantal maanden ben ik wel overtuigd dat de viscollageen de betere versie is, echter beender collageen heeft n andere target op het lichaam. Dan blijft over de zuiverheid van producten en daar is best kaf onder het koren. Lees de site van viscollageen n trek je eigen conclusies.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Viscollageen raad ik vele aan, ook topsporters!

Ik ben vis collageen gaan gebruiken om eens wat anders te proberen voor het herstel van mijn spieren en gewrichten, want ik heb een topsport verleden en ben nog altijd heel actief. Daarnaast word ik ook jaartje ouder, dus ik dacht het kan geen kwaad voor mijn huid om dit te proberen. Inmiddels ben ik ruim 2mnd verder en heb ik netjes elke dag 1 schepje viscollageen bij mijn ontbijt genomen. Meestal doe ik het in mijn havermout of thee. Je proeft het een klein beetje, maar zeker geen verkeerde smaak vind ik. Uiteraard kost het tijd en regelmaat voor je verschil merkt/ ziet. Ik ben van mening dat mijn spierpijn na een zware training minder intens aanvoelt en dat ik sneller herstel dan voorheen. In het algemeen voel ik me lichamelijk iets frisser. Hier en daar heb ik nog altijd wat pijntjes, maar dat komt door ernstige blessures uit het verleden en geconstateerde slijtage. Hier kan ik niks tegen doen, maar ik kan het slijtage proces wel wat afremmen hoop ik. Belangrijk is wel continuïteit, dus met regelmaat viscollageen gebruiken. De ene dag wel en de andere niet innemen zal weinig effect geven. Ik ben zeker positief en raad het vele aan!

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Mijn huid ziet er stralend uit.

Heel blij mee

Mijn huid is strakker en mooier. En mijn acne is zo goed als weg.Top! ( met aardbeiensmaak is favoriet)

Werkt prima, maar...

Deze viscollageen werkt prima hoor, maar smaakt over het algemeen toch teveel naar vis en dat is een onnodig iets. Mijn vrouw neemt hierom al niet meer deze viscollageen en we overwegen over te stappen naar een iets duurdere variant zonder de smaak van vis. Voor wie daar geen moeite mee heeft zeg ik Kopen.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Vis Collageen is amazing !!

Sinds dat ik vis collageen inneem is mijn haaruitval gestopt! Ook heb ik geen last meer van mijn gewrichten na een potje korfbal en heb ik weer plezier in het sporten :) De vis collageen met aardbeismaak lost goed op in water en smaakt naar een heerlijke milkshake.. Ik kan in ieder geval niet meer zonder dit product en zal het blijven verkondigen! Spread the word!

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Super kwaliteit voor goede prijs!

Heb eerst een ander merk gebruikt, maar dat werd mij iets te duur. Ik kwam toen deze collageen tegen en besloot het te proberen. Ik was positief verrast, de collageen is kwa smaak/oplosbaarheid hetzelfde als het duurdere merk. Verder merk ik ook dezelfde resultaten: sterke nagels en mijn lichaam voelt soepeler. Als ik even stop merk ik gelijk dat mijn spieren meer gespannen aanvoelen. Ik blijf het dus zeker gebruiken en ben blij dat ik niet meer honderden euro's hoef uit te geven aan een goed collageen product.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Ik merk dat mijn huid er beter uitziet en minder rimpelvorming.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Heel goed en smakelijk poeder

Ik gebruik het poeder met sinaasappelsmaak al geruime tijd naar volle tevredenheid. De smaak is zoet maar niet te. Ik merk echt verschil; mijn huid ziet er veel beter uit. Heb andere merken geprobeerd maar deze is echt beter en niet duur.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Ik vind de smaak niet lekker , maar merk wel wat resultaat.

Ik heb nu pas twee verpakkingen gebruikt.

geweldig

ik gebruik het sinds een paar weken en ben erg tevreden over mijn huid haar en nagels ik zou het iedereen aanbevelen

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Ik word misselijk van smaak

Helaas kan ik niet slikken. Nog paar oaketjes thuis.

Super fijn

De viscollageen met vitamine C sinaasappel smaak, lost super op en is lekker!!

Valt tegen

Waar ik moeite mee heb is het innemen ervan. Er zit een vissmaak aan, hoe dan ook. Ik ben even gestopt met innemen om die reden

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Ik merk er nog niets van

Ik gebruik het nu 2 maanden. Ik zie nog geen verbetering aan mijn huid. Maar misschien heeft dat langer nodig? Ik ben 61 jaar en ik weet eigenlijk ook niet welk resultaat ik kan verwachten.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Vis Collageen goed product!

Ik slik het nu 2 maande en het resultaat werkt voor mij! Eeen goede Collageen voor een mooie prijs!

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Mijn huid kikkert er van op.

Heerlijk product. Smaakt prima. heb wel de aardbeivariant met Vit C. Lost goed op.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Ik gebruik het nu 2 jaar en weet niet wat er gebeurt als ik ermee stop.

Ik heb nauwelijk nog last van mijn knieën. Bovendien heb ik nog steeds minder haaruitval dan voorheen. Dus na 2 jaar blijf ik er mee doorgaan. Het blijft niet lekker, maar door de thee goed te doen. Het went ook.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Zijn er ook pillen van viscollageen

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Helpt goed, maar smaakt niet!

Ik heb veel baat bij Collageen. De nieuwe smaak, in mijn geval sinaasappel, had niet gehoeven!

Tot nu toe goed !

Zie het nog niet echt veel verschil. Ben benieuwd naar resultaat na 3 mnd. Beter in te nemen dan pillen.

Prima producten!

Ben blij met de combinatie collageen- vit c- hyaluronzuur

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Bij mij doet het wat het zegt

Ik merkte al na twee/drie weken dat mijn knieën geen pijn meer deden en mijn spieren sterker waren geworden. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook goed voor mijn huid en haar is

Nog geen idee

Gebruik het nu bijna 2 mnd en merk nog geen verschil. Onderliggende vraag kan ik ook niet beoordelen. en/of ik het zou aanraden.

Akkers 42 H

8321BV Urk

Over Vis Collageen

Viscollageen.nl levert natuurlijke supplementen zoals verschillende soorten collageen uit vis, krill- en algenolie en andere vitamines en mineralen. Het geeft je huid, haar en nagels een boost, maar is daarnaast ook effectief voor versterking van botten, spieren, pezen en gewrichten! Waarom collageen gebruiken? Collageen maakt ons lichaam zelf aan. Na onze 25ste kan het lichaam minder collageen aanmaken, en na 50 jaar maakt het lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Dat is één van de oorzaken van rimpels en cellulitis. Ook wordt de huidelasticiteit minder en de huid dunner en slapper bij ouderen. Viscollageen hydrolysaat helpt je lichaam de stevigheid te herstellen. Dat geld voor zowel huid, haar, nagels en gewrichten.