Helaas geen “vandaag besteld morgen geleverd”, maar de afgesproken 2/3 werkdagen wordt goed nagekomen. Jammer genoeg begaf de binnen / buiten verlichting het na een flinke regenbui. Gelukkig kon ik hem zelf nog repareren.
Beste Gerrit-Jan, Hartelijk dank voor uw review! Op onze website vermelden wij: "Voor 14:00 uur besteld = direct verzonden." Dit betekent dat de pakketten dezelfde dag aan PostNL worden overgedragen. Helaas hebben wij daarna geen invloed meer op de levertijd; deze ligt dan in handen van PostNL. U heeft uw bestelling geplaatst tijdens de drukte rondom Black Friday, waardoor pakketten doorgaans wat langer onderweg zijn. Wij zijn blij om te horen dat u de verlichting zelf heeft kunnen repareren. Mocht er toch iets mis zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle en correcte levering. Artikel zoals omschreven. Ruime keuze.
Beste Joy, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Helaas moest ik lang wachten op het pakketje en helaas heb ik 2 blauwe ballen gekregen terwijl ik beige en blauw bested had. Helaas is er niet gereageerd op mijn mailbericht
Beste, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed lijkt te zijn gegaan met uw bestelling, onze excuses hiervoor. Ik heb even met u meegekeken, maar ik zie geen mail van u in onze mailbox. Zo u de mail opnieuw kunnen versturen naar [email protected] ? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Heel blij met de aankoop van lemax aanvulling voor ons kerstdorp. Het is snel en netjes verzonden.
Beste Linda, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mooie kerstboom, snelle levering
Beste Klaas, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Als je een kapot product ontvangt en daarover mailt wordt er niet gereageerd.
Beste Jasper, Bedankt voor de review! Vervelend om te horen dat er niet op uw mail is gereageerd. Ik kan u mail niet terugvinden in onze mailbox. Kunt u de mail nogmaals naar ons sturen, zodat we het met u kunnen oplossen? Dit mag naar [email protected] Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Voldoet aan mijn verwachtingen Prima prijs/kwaliteitsverhouding Levering netjes op tijd
Beste Martin, Bedankt voor de mooie review! Goed om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
snel,volgens afspraak.Goede kwaliteit
Beste Sander, Fijn om te horen. Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Jozien, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Super mooi huisje, precies als beschreven Snelle bezorging
Beste Ria, Fijn om te horen dat u het pakket snel binnen heeft gekregen. Super! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle service en producten voldoen aan verwachtingen.
Beste Mar, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima service en super snel bezorgd
Beste Frank, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede ervaring met jullie. Lekker snel en goed verpakt
Beste Zita, Bedankt voor de review! Goed om te horen, super. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Alles top in orde geen minpunt.
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw review! Super om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Vriendelijke service
Beste, Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
De bloempotten uit een bepaalde serie die ik wilde hebben hadden ze alleen bij deze zaak nog, was niet bekend met de zaak maar toch besteld. De volgende dag kreeg ik mijn pakket al binnen en was erg goed ingepakt. Heel tevreden!
zeer goed
Beste Riuchard, Bedankt voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mooie producten Goed advies Vriendelijk en zeer behulpzaam
Beste Peggy. Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
De door mij bestelde lage drukspiegel werd binnen 24 uur geleverd en was goed verpakt
Beste Erik, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Tannie, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Supersnelle levering.
Beste Marja, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Betty, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Bestelde een grote order van 60 grote glazen kerstballen. Vind zoiets eng vanwege de breekbaarheid . Maar het was TOP ingepakt. Super stevig . Snel verzonden. En in goede orde in ontvangst mogen nemen via de post . Top service en een complimentje voor de inpakker.
Beste Vanessa, Bedankt voor de mooie review! Heel erg fijn om te horen dat de 60 glazen kerstballen goed bij u zijn aangekomen. Ik zal dit dan ook zeker doorgeven aan onze inpakker. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Gekregen wat ik besteld had en verzending ging vlot!
Beste Mieke, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Graafseweg 248
5213 AR ’s-Hertogenbosch