Bestelling goed aangekomen keurig op tijd. Zeer tevreden.

Goede webshop, geweldige service

Super goede klantenservice! Er was iets fout gegaan met mijn cadeaukaart en daardoor was t saldo weg. Dit was echter binnen enkele dagen opgelost! Contact via de mail was snel en vriendelijk. Complimenten voor het team. Daarna hebben ze mijn product nog speciaal uit de winkel gehaald en apart gelegd omdat het via de site was uitverkocht. Verzending was snel en goed geregeld. Al met al: top!

Vandaag het bestellen tot de ontvangst is prima verlopen... Niets op aan te merken!!

Snelle levering en service.

Bij de eerste bestelling een verkeerd product gekregen, gebeld met klantenservice, en daarna het juiste product na 2 dagen ontvangen. Heb jullie betreffende de solar verlichting bij vrienden aanbevolen en deze hebben inmiddels al de bestelling ontvangen.

Duurde wat langer voor ok het pakje ontvangen mocht na contact te hebben gehad was het pakje er de volgende dag

Bezorging zou beter moeten zijn.

Mijn ervaring met toptuincentrum zelf is heel positief, maar de bezorgdiensten van dhl vind ik waardeloos. Omdat pas na betaling van een online bestelling duidelijk wordt welke bezorgdiensten de bezorging doet heb ik als klant geen keus meer. Wanneer ik namelijk van te voren zie dat dhl de bezorgdienstnis zou ik het niet besteld hebben bij toptuincentrum. DHL is een waardeloze bezorgdiensten.

Mooi cadeau

Snelle bezorging en mooie plant

Zeer content van mijn ligzetel

Fijne stoelparasol!

Prima geholpen door medewerker, snelle levering en produkt is precies wat ik zocht, top!

Snelle levering goed verpakt

Producten waren snel geleverd en zeer zorgvuldig ingepakt, alles werkte en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze firma.

Alles was perfect

Levering de dag na bestelling, een product dat door "grote" internetwinkels niet kan geleverd worden !

Prima leverancier

Bestel er al jaren.

Keurig op tijd bezorgd en na montage zeer tevreden.

Zeer tevreden over kwaliteit geleverde.

Komen na wat ze beloven

Potten besteld en na 2 dagen in huis precies zo als ze het op hun site beloven. Zeer tevreden

Prima prijs-prestatie en lost leveringsproblee op.

We hebben een regenton besteld en de levering werd direct in gang gezet, via DHL. De levering door DHL heeft nooit plaatsgevonden ondanks diverse afspraken via de app. Uiteindelijk hebben ze de regenton teruggestuurd. Toptuincentrum heeft de regenton een week later retour ontvangen. Na een telefooontje met de klantendienst, was een nieuwe levering, via LNR Logistics snel geregeld en werd de regenton direct de volgende dag keurig bezorgd door een vriendelijke vervoerder. Dus chapeau voor het Toptuincentrum en de afhandeling van de leverings issue. De klantendienst is belbaar en direct to the point. Mijn ervaring is dus geweldig bedrijf.

Uitstekende service

Jammer dat het niet paste ik had bij een tuincentrum besteld en het was voor een oven Maar zo netjes dat ik het gratis kon retourneren en gelijk m’n geld terug kreeg Ook jammer dat ik niet in de buurt woon had jullie heel graag bezocht

Degelijk materiaal en snel geleverd

Heel tevreden van die relaxstoel. Nu nog wachten op de zon.

Heel erg goed

Alles klopte

Snelle levering en ook iets goedkoper dan elders

Heel professioneel verpakt

Snelle bezorging, maar verpakking kan beter.

Ik heb de gestelde buitenlampen snel ontvangen. Alleen de doos waarin ze waren verpakt was beschadigd. Lampen zaten wel in bubbelfolie, naar niet in een eigen doos. Nog wel los papier in de doos, maar er zat toch een kleine beschadiging op 1 van de lampen. De doos had van beter/dikker karton gemaakt mogen zijn. Verder alles wel ok.

Snelle levering, blij met m’n aankoop

Blij met de aangeschafte regenton, snelle levering aan huis een een scherpe prijs.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Ik heb voor het eerst bij dit tuincentrum besteld. Het pakket werd keurig verpakt en snel geleverd. De prijs was gunstiger dan andere webwinkels. Zeker een aanrader!

Was goed en snel .

Snelle levering , klantvriendelijk, service

Had een regenton besteld. zaten krasjes op. Nadat ik ervoor had gebeld werd er direct een mooi voorstel gedaan voor de krasjes. De dame van de buitendienst was erg vriendelijk en behulpzaam in het meedenken van de accessoires voor de regenton .

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch