Voor mijn hond een assorti king cozy besteld. Specifiek om een aapje gevraagd, hij heeft er in 6 jaar al 2 tot de draad versleten maar hij kan niet zonder. Hij en zijn nieuwe aap zijn alweer onafscheidelijk, de ouwe restanten zitten er wel aangenaaid voor de geur. Maar top service en snel geleverd
Beste Bjorn, Wat fijn om te horen dat uw hond weer lekker kan spelen met zijn aapje! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima product met correcte levering
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Met vriendelijke groet, Toptuincenturm
Gemakkelijk de bestelling kunnen plaatsen en de levering was al snel na 2 dagen!
Beste Monique, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goed product Levering volgens afspraak
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Zelfs het niet in voorraad hebben van alle delen van de bestelling werd super snel geregeld. Ben zeer tevreden over levering en producten.
Beste, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Had op vrijdag een bestelling gedaan en deze werd op zaterdag keurig verpakt geleverd!
Beste Monique, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed was verpakt. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe Lampe Berger geuren! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik had hier iets besteld, snelle levering ,artikelen waren mooi en goed verpakt. En hier het voordeligste. Ik zal hier zeer zeker nog eens bestellen.
Beste Sandra, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles met de bestelling goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik had smiddags voor 14.00 uur besteld en het werd de volgende dag geleverd!
Beste Jeannet, Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Het pakketje wat ik besteld had was er heel snel en netjes verpakt
Beste Petra, Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat alles goed is aangekomen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Krijg minder geld terug dan ik heb betaald . Nooit iets bij deze mensen kopen !!
Beste Jack, Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben het teruggezocht in ons systeem, maar wij zien helaas dat u geen contact met ons hebt opgenomen over de bestelling. U geeft aan minder geld teruggekregen te hebben dan dat u hebt betaald. Bij het retourproces staat aangegeven dat de retourkosten verrekend worden bij het bedrag dat naar u wordt teruggestort. Dit is ook bij uw retour het geval, in onze retourprocedure is dit ook terug te lezen. Mocht u nog vragen of opmerking hebben dan kunt u ons bereiken via het mailadres: [email protected] Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn bestelling kwam snel binnen. Helaas was een onderdeeltje kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde vlot en loste het probleem snel naar tevredenheid op.
Beste Elly, Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen. Wij hopen dat u ondanks het kapotte onderdeeltje alsnog veel plezier heeft van uw bestelling! Fijn weekend toegewenst! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Product correct en snel geleverd!
Beste Teuntje, Bedankt voor uw mooie review. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle bezorging van onze bestelling. Gewoon zoals je verwacht.
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie review! Wij hopen dat uw bloembollen allemaal mooi gaan bloeien! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Van bestelling tot levering, alles perfect verlopen.
Beste Raphael, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het gehele proces. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Succesvolle aankoop. De vogels zullen er blij mee zijn en ik ook.
Beste Jans, Bedankt voor de fijne review! Wij hopen ook dat de vogels er blij mee zullen zijn, maar dat zal vast wel goed komen met de mooie nestkastjes. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle levering binnen 24 uur
Beste Franny, Hartelijk dank voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier van de Sint-Janskathedraal. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede website, gemakkelijk bestelproces en keurige levering.
Beste Nico, Bedankt voor uw mooie review! Het duurt nog even, maar wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kunstboom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Bestelling binnen 24 uur geleverd.
Beste Linda, Fijn om te horen dat uw pakket snel is geleverd. Het duurt nog even, maar wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kunstboom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima prijs en vlotte levering. Aandacht puntje is dat je een fleecedeken in een compacte doos, niet met karton reepjes moet vullen. Vervelend om het uit de deken te krijgen.
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review. Uw aandachtspuntje is zeker iets waar we wat mee kunnen! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Artikel was helemaal naar wens.
Beste Marjan, Bedankt voor uw mooie review. Hopelijk hing de kersthanger mooi in uw boom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
nette afhandeling en snelle levering.
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk heeft u veel plezier van de theelichthouders! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn bestelling is kapot aangekomen. Wellicht niet de fout van de leverancier maar zeker niet de mijne. Vervolgens moet ik veel werk en tijd steken in het terugsturen van de kapotte spullen om mijn geld terug te krijgen; eerst bellen, dan tot 2x toe mailen, het retoutetiket printen(jk heb geen printer) en dan naar postkabtoor voor terugsturen (mijn dorp heeft geen postkantoor). Een heel gedoe dus! Tip:Geef de klant service! Stort dat geld gewoon terug! Jullie hebben de foto's gezien dat het echt stuk is dus wat heb je eraan dit terug te krijgen? En als jullie het dan persé terug willen, stuur dan gwn een retouretiket op!
Beste Elina, Excuses dat de retourprocedure u onnodige tijd heeft gekost. Met het oog op de duurzaamheid sturen wij het retourticket altijd later via de mail indien nodig. Wij hebben niet van u vernomen dat u geen printer had, wij hadden graag met u mee willen denken. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle bezorging echter na het openen bleek dat het al eerder geopend was! De binnen verpakking zat op zijn kop in de doos plus er waren kleine torentjes afgebroken ook de transformator en de kabel van de batterijen waren eerder los gemaakt! Dus duidelijk een retour zending geweest en geen nieuwe! Wat kunnen wij er verder aan doen?
Beste Folkert, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is binnen gekomen. Uw bestelling is nieuw in de doos verzonden. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede service en klanten contact nav bezorging. Geen goede ervaring met DHL maar kreeg netjes reactie op vragen
Beste Eveline, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de klantenservice u goed heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik had een kerst item besteld en deze is netjes ingepakt en snel geleverd. Helemaal top!
Beste Susan, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Graafseweg 248
5213 AR ’s-Hertogenbosch