Snelle levertijd goed product.

Tevreden over het product.

De parasol blijft rondjes draaien, hoe hard ik de “moer” ook aandraai

Zie bovy

Het product werd netjes en goed ingepakt thuis afgeleverd.

Alles netjes geleverd

Dikke prima

Snel en goed geleverd

Snel en goed verpakt geleverd❣️

Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

Vriendelijk

Goed advies. Vriendelijk. Optijd bezorgd.

Alles heel goed geregeld.

Na de bestelling meteen bericht en verdere informatie. De levering van de bestelling is duidelijk doorgegeven. En de bestelling was er op korte termijn. Bezorging was goed.

Bestellen, bevestiging en levering. Zo eenvoudig is ‘t.

Duidelijke website, makkelijk te bestelling, duidelijke omschrijving. Levering zoals aangegeven en bestelling werd netjes door chauffeur, die van tevoren belde, netjes thuis afgeleverd.

Netjes

Netjes op tijd geleverd !

Snel en efficiënt

Donderdag besteld op de website, maandag geleverd in West-Vlaanderen (BE). Degelijke bank en exact zoals omschreven op de website. Vriendelijke bezorger, die zo lief was het grote pakket al via de oprit achteraan te plaatsen ipv aan de voordeur te droppen. Als ik nog eens iets nodig heb, zal ik sowieso ook deze webshop bezoeken om een keuze te maken.

Mooie loungeset voor een mooie prijs.

Aanbieding loungeset gekocht met een mooie korting. Snelle levering. Bouwtekening van de stoelen en bank mag iets duidelijker.

Gewoon goed zoals het hoort

Goed product en snelle levering

Goed!

Loungeset zoals beschreven op de site. Snelle levering en handig om te kunnen zien waar de bezorger rijdt, zodat je thuis bent met de levering.

Vlotte service.

De bestelling wordt goed opgevolgd en verloopt vlot. Geen lange wachttijd tussen plaatsen bestelling en levering van pakket.

Snel geleverd, 1 fles was open gegaan tijdens transport en had 2 dagen later een nieuwe. Goede service!

Prachtige set gekocht. Maar helaas waren de kussen niet helemaal in orde. Contact opgenomen en er werd direct een oplossing gegeven. Nu nog even wachten tot de nieuwe kussens komen, maar ik vertrouw erop dat dat goed komt. Top service!

Netjes- snel- betrouwbaar

Product was keurig verpakt en voldeed aan alle verwachtingen.

Was snel en netjes geleverd

Alles netjes ontvangen

Snel verzonden en goede dienst na verkoop

Ik geef geen 5 omdat mijn goederen niet voldoende beschermd verpakt werden en dus gebroken geleverd zijn

Het is een goede aankoop, goed kwaliteit en snel geleverd. Service was zeer goed.

Product beschadigd

Product zelf ok maar beschadigd door het transport

Snelle, vriendelijke en correcte levering van mijn bestelde producten, met duidelijk gebruiksadvies!

Goed product, aan een fatsoenlijke prijs en goede afhandeling, dus voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering van gewenst product

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch