2 bloempotten besteld na 3 uur en de volgende dag al bezorgd. Nog gratis ook! Super blij mee!
Beste Oonz, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Wij hebben paar weken terug een parasol gekocht. Maar meteen bij het uitpakken zat er een gat in het doek. We hebben gebeld en gemaild maar niks terug gehoord.
Beste Marlon, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen! Ik heb geprobeerd om uw mailcontact erbij te pakken, maar ik zie in onze mailbox geen mail over uw bestelling en over de parasol met een gat erin. Heeft u de mail wel naar ons goede mailadres gestuurd? Ons mailadres is [email protected] Graag ontvangen wij een mail met uw bestelnummer en foto's van de parasol. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Maar we hebben het opgelost geld terug düs volgende keerniet weer in papier vertsturen met slappe doos
Beste Jan, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles is opgelost! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik had een schort van Weber besteld, deze was verstuurd in een verpakking van weber . De verpakking was geopend en zwaar beschadigd niet door het transport maar gewoon een doos die versleten was. Ik had meteen mijn twijfels dat het wel een nieuwe schort was. Hij was bedoeld als geschenk en heb hem zo afgegeven en hierbij vermeld waar ik hem had aangekocht. Ik denk niet dat dit een reclame was, zoiets verstuur je niet een schande. De eerste en de laatste keer. Hublin Ronny
Beste Ronny, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met uw bestelling en dat de verpakking kapot is. Ik heb het even teruggezocht, maar ik zie in de mailbox geen mail o.i.d. van u hierover. U kunt ons hier altijd een mail over sturen, zodat we dit netjes kunnen oplossen. Ons mailadres is: [email protected] Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Tja, wat moet je eigenlijk van zeggen? Scherpe prijzen, keurig verpakt en ontvangen zoals beloofd. Het klinkt als een afspraak die is nagekomen, maar hoe vaak komt het pakket toch later aan? Hartstikke blij, alles is goed verlopen! Aanrader.
Beste Pepijn, Hartelijk dank voor de mooie review! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Product is zoals omschreven. Snel en efficiënt geleverd.
Beste Marion, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
op 1ste bestelling is een 2de bestelling gevolgd. Dus best in orde niet ?
Beste Marleen, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik heb brstekd bij Brdlist,nl. en kreeg vervolgens het produkt geleverd door Toptui n. Netjes op de afgesoroken dag.
Beste, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle levering en blij met het product. Goede kwaliteit en ook een goede kwaliteit prijs verhouding.
Beste Anouk, Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
goede en snelle service en prima prijzen
Beste Thea, Hartelijk dank voor de review! Erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Makkelijke website en nette bezorging.
Beste Petra, Bedankt voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Tevreden over het product.
Beste, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Zie bovy
Beste Haye, Bedankt voor de review. U kunt voor deze vraag / opmerking het beste even contact opnemen met onze tuinmeubelafdeling. Ze helpen u graag met uw vraag. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Het product werd netjes en goed ingepakt thuis afgeleverd.
Beste Wiets, Bedankt voor de review! Goed om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Dikke prima
Beste Adrie, Bedankt voor de review! Fijn dat alles netjes is geleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snel en goed geleverd
Beste Erica, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd.
Beste Lynne, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goed advies. Vriendelijk. Optijd bezorgd.
Beste Els, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Na de bestelling meteen bericht en verdere informatie. De levering van de bestelling is duidelijk doorgegeven. En de bestelling was er op korte termijn. Bezorging was goed.
Beste Marian, Hartelijk dank voor de review! Erg fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Duidelijke website, makkelijk te bestelling, duidelijke omschrijving. Levering zoals aangegeven en bestelling werd netjes door chauffeur, die van tevoren belde, netjes thuis afgeleverd.
Beste Marijke, Hartelijk dank voor de review! Goed om te lezen dat alles netjes is afgeleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Netjes op tijd geleverd !
Beste Petra, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Donderdag besteld op de website, maandag geleverd in West-Vlaanderen (BE). Degelijke bank en exact zoals omschreven op de website. Vriendelijke bezorger, die zo lief was het grote pakket al via de oprit achteraan te plaatsen ipv aan de voordeur te droppen. Als ik nog eens iets nodig heb, zal ik sowieso ook deze webshop bezoeken om een keuze te maken.
Beste Anouck, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het snel en efficiënt is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Aanbieding loungeset gekocht met een mooie korting. Snelle levering. Bouwtekening van de stoelen en bank mag iets duidelijker.
Beste Luc, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goed product en snelle levering
Beste Roberto, Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Loungeset zoals beschreven op de site. Snelle levering en handig om te kunnen zien waar de bezorger rijdt, zodat je thuis bent met de levering.
Beste Judith, Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Graafseweg 248
5213 AR ’s-Hertogenbosch