Ben zeer tevreden over top tuin En de afhandeling van het probleem van post nl De tweede keer ging het ook weer mis . Ze bezorgen het op een verkeerde adres Post nl is een waardeloos bezorger Nog bedank voor de goede afhandeling

Slecht

Onbegrijpelijk dat je anderhalf uur van tevoren een sms krijg dat ze onderweg zijn voor bezorging!!!! Mensen werken vaak met zn tweeën, je kan in zo’n geval dus niets meer regelen. Wat doen jullie met zo’n tuintafel als je hem niet kunt afleveren?? Nu was gelukkig mijn buurman thuis.

Erg goed

Goede service en snel geleverd. Niets op aan te merken!

Was de laagste prijs voor het product, snelle levering.

Voldoet aan het verwachtingspatroon

Snelle en correcte levering. Aanbevolen.

Prima, maar verzending mocht iets duidelijk

BBQ besteld, voor een goede prijs en ook keurig afgeleven. Maar het mag iets duidelijker bij het verzenden. Ik heb het product besteld en daarna niks meer gehoord. Totdat ik mijn "online" omgeving keek en zag dat alles verstuurd was. geklikt op de track en trace link, die kwam uit bij DHL, maar daar was niks te zien. Het bleek een postnl code te zijn, prima. Vervolgens komt de pakketbezorger met een doos, maar zonder BBQ. Beetje vreemd, ik heb direct gemaild en de eerstvolgende werkdag had ik snel een antwoord (top), toen bleek dat de BBQ met een andere verzendbedrijf verstuurd werd. Misschien is het handiger dit soort dingen te communiceren of aan te geven. Maar verder ondanks de feestdagen snel geleverd en goed.

Top geleverd bestelling klopt

Bestelling compleet niet super snel geleverd

Tevreden met de aankoop

Het product was juist en ook snel geleverd. Prijs is goed!

Topkwaliteit voor een uitstekende prijs?

Zeer snelle levering van een topkwaliteits product voor een uitstekende prijs!

Prima led, voor een redelijke prijs

Solar tuinverlichting wordt in overvloed aangeboden. Maar kwalitatief valt het na een paar maanden vaak tegen. Bij deze versie zijn accu's nog steeds los verkrijgbaar. Gelukkig maar, want die overleven de vorst niet. Met vervanging doet de verlichting het weer als van ouds. Dus een goede investering als je niets nieuws hoeft en erover tevreden bent.

correcte afhandeling

Voldoet niet aan de verwachtingen

Bestelde product bleek achteraf toch niet op voorraad en moeilijk verkrijgbaar bij de leverancier. Wel een upgrade gekregen naar een meer luxe produkt. Maar als ik dit luxe produkt wou had ik het in eerste instantie wel al gekocht. Toch een mooie compensatie. Levering ondemaats. Bijna 50 (vijftig!!)euro verzendkosten en levering tot 2x toe uitgesteld en verlengd. Na telefonisch contact zielig verhaaltje gehad waarom leveringstermijn niet haalbaar is, maar geen oplossing. Ik had liever direct correcte info over de leveringstermijn van mijn bestelling en geen loze beloftes. Over het produkt zelf kan ik nog niets zeggen want heb het nog steeds niet ontvangen

Planten goed aangekomen

Planten zijn goed aangekomen. Gelijk in de tuin gezet met wat compost en ze groeien goed. Er zat alleen een verkeerde pakbon bij.

Snelle levering en scherpe prijs

Regenton die we hadden besteld werd snel geleverd. Veruit de laagste prijs. Geen bezorgkosten. Tijdens proces van levering telkens op de hoogte gehouden. Kortom, zeer tevreden.

Prima product en geleverd zoals op hun website beschreven

Mooie aanbieding, snelle levering, vriendelijke bezorging.

uiterst tevreden

Ben uiterst tevreden over mijn regenton met mooie plantenbak. Precies zoals omschreven kwam hij twee dagen later keurig aan. Ook de chauffeur was heel vriendelijk. Tot de volgende aankoop!!

Top winkel

Zeer vlot verstuurd zonder extra kosten. Product zoals besteld. Top

Goed snelle levering

Goed product

Goede prijs en snelle service

Teak shield besteld , snel en netjes geleverd voor een scherpe prijs

Helemaal top!

Zelf had ik een verkeerde bestelling geplaatst, de verkeerde kleur, gebeld en alles werd in het werk gezet om mij de juiste kleur toe te sturen. En ja hoor na twee dagen had ik de bestelling in de juiste kleur. Super, dankjewel.

Blij met mijn bestelling.

Tuinbank en solar lampjes besteld. Vlot antwoord per mail. Snelle levering. Heel blij mee!

zeer snelle bezorging

zeer snelle bezorging voor herhaling vatbaar

Goede producten en snel gestuurd

Maar 3x mailen of ik een recensie wil achterlaten is best irritant. Ik maak dat zelf nog wel uit toch? Aanbevelen : ja, als je spam wil

Snel, vriendelijk en vlot!

In 1 woord Prima

Graafseweg 248