Tuinbank en solar lampjes besteld. Vlot antwoord per mail. Snelle levering. Heel blij mee!
Beste Petra, Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat u snel antwoord hebt gekregen op de vragen en dat u blij bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
zeer snelle bezorging voor herhaling vatbaar
Beste Harry, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Maar 3x mailen of ik een recensie wil achterlaten is best irritant. Ik maak dat zelf nog wel uit toch? Aanbevelen : ja, als je spam wil
Beste Michel, Bedankt voor de review! Vervelend om te horen dat u 3 mails hebt gehad om een recensie te schrijven, dit is zeker niet de bedoeling en een fout in ons systeem. Fijn om te horen dat het product snel geleverd is bij u. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
In 1 woord Prima
Beste Niels, Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Nette stoel Zit goed Vlot bezorgd
Beste, Bedankt voor de review! Erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Werd door een dame aan de telefoon heel vriendelijk en duidelijk geholpen. De bestelde tuinset is vervolgens binnen 3 dagen keurig verpakt geleverd. De chauffeur was mooi op tijd en belde kort voor aankomst dat hij er aankwam. Perfecte service.
Beste Maud, Hartelijk dank voor de mooie review! Heel erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima bedrijf! Ik zou zo weer bestellen!
Beste Karlijn, Bedankt voor de review, wat fijn om te horen dat het pakket snel is bezorgd! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
staan voor je klaar
Beste Wendy, Wat een mooie review! Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede kwaliteit en een prima prijs
Beste Jane, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Had een parasolvoet besteld en deze was zeer slecht verpakt. De verpakking kwam dus al binnen met veel schade. Ja 60 kg in gewoon een doos zonder piepschuim of hoekbeschermers dan kun je dus wat schade verwachten of beschadigingen. Kan Toptuincentrum hier wat aan doen is maar net de vraag. Zal wel verstuurd worden uit een magazijn ergens anders.
Goedemorgen Wim, wat vervelend om te horen, we hebben hierover nog niets van u vernomen. De parasolvoeten worden rechtstreeks uit ons eigen magazijn in Den Bosch verzonden met een externe koerier.
Mooie tafel, we zijn er blij mee. Keurig verpakt en duidelijke info omtrent de levering.
Beste Yolanda, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan omtrent de levering. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle en correcte service.
Beste Ivan, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Besteld en meteen geleverd
Beste Leo, Bedankt voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede communicatie en snelle levering.
Beste Bart, Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Vandaag schijnt de zon en dus lekker buiten zitten.
Beste Ed, Bedankt voor de review. Fijn om te horen, lekker genieten! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Lekkere dikke kussens, goede kwaliteit, is het geld dubbel en dwars waard.
Beste Willem, Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Fijne ervaring en een hele vriendelijke medewerkster stond mij te woord ,toen ik een keer belde met een vraag. En zeer blij met de tuinset helemaal naar onze zin.
Beste Jos, Bedankt voor de review! Erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
De prijs/kwaliteitsverhouding van onze buitentafel was reden om deze hier te bestellen. De snelle en stipte levering was een bijkomend voordeel. Met andere woorden; wij zijn zeer tevreden!
Beste Ad, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen. Veel plezier met de tuintafel. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snel goede service
Beste Erik, Bedankt voor de mooie review! Fijn. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
De tafel die wij uitgezocht hebben was bij jullie goedkoper dan bij andere webshops. Woensdag besteld en vrijdag in huis.
Beste Hanneke, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Veel plezier met de tafel. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik kreeg mijn bestellong de volgende dag, goed verpakt!
Beste Wilma, Goed om te horen! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Alles is netjes en vlot verlopen Verpakking was ook zeer netjes
Beste Aysel, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het pakketje goed verpakt was. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede en snelle levering
Beste, Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn pakketje werd zonder reden teruggestuurd naar Toptuincentrum door PostNL. Na een belletje met de klantenservice werd direct geregeld dat ik een nieuw pakketje kreeg. Ik had gelijk de volgende dag mijn bestelling in huis. Dit vind ik nou een goed voorbeeld van GOEDE service!!! Toptuincentrum is zeker mijn geld waard!!!
Beste Danielle, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u het pakketje uiteindelijk nog snel in huis had en dat alles goed is gekomen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Zwier, Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Graafseweg 248
5213 AR ’s-Hertogenbosch