Goed contact. Vlotte levering.

Snel geleverd, prachtige vaas

Snel geleverd, prachtige vaas. Heel goed verpakt

Marseille is echt boven verwachting, zo lekker ruikt alles , zowel binnen als buiten

Het ging zoals het hoort

Fantastisch product

De parasol voet is fantastisch. En een snelle levering met een vriendelijke chauffeur! Dus in één woord SUPER!

Top, snelle levering

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit zijde bloemen

Prima levering en mooie kwaliteit kunstplant

Prima levering en mooie kwaliteit kunstplant

goede service

mooie lounge set met een beschadiging gekocht gebeld fotos gestuurd en week later omgeruild top

Bestelling besteld, kwam beschadigd binnen en is meteen opgepakt door de klantenservice. Alleen kregen wij geen reactie meer op onze vraag of er nieuwe planken opgestuurd konden worden of dat de hele tafel retour moest en er een nieuwe zou komen. Vriendelijk geholpen, goede service, zeker een aanrader!

Zeer goedk

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst,ben ik enorm verrast met de snelheid bij het bezorgen,indien mogelijk zou ik voor beide stoelen een beschermhoes willen ontvangen,Verder een dikke pluim.

Heel goede ervaring met Toptuincentrum

Alles prima geregeld volgens afspraak Het balcon/tuinset keurig verpakt afgeleverd Ook het transport bedrijf bracht het pakket binnen tot in de hal van ons appartement ook hier een compliment

Heerlijke loungestoelen, keurig verpakt en bijzonder snel en hulpvaardig geleverd.

Zowel de behandeling van de bestelling als de bezorging ervan zijn voortreffelijk verlopen. Wij hadden de loungestoelen met tafeltje binnen twee dagen in huis. De bezorging was heel goed te volgen van begin tot einde en klopte volledig.

Fantastisch!

Heel erg goede service. Ik woon niet in jullie buurt en ik ben zeer goed geholpen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Twee keer de verkeerde bestelling ontvangen terwijl ik op tijd heb besteld

De verwerking van bestelling kan echt verbetert worden Onze zoon wacht al weken op de goede bestelling Hopelijk lossen jullie dit vandaag een keer op

Uitstekend bedrijf die haar afspraken nakomt.

Wij hadden al vaker bij dit besteld en hebben uitstekende ervaringen opgedaan.

Snelle levering (binnen 1 dag) en netjes verpakt met een strakke prijs!

Snelle verzending

Had Iers besteld en de volgende dag al in huis Top!

Bezorging te laat

Woensdag 27 maart om 20.30 besteld, nu 4 april nog niet binnen maar ook geen bericht wanneer hij bezorg wordt! Ik snap drie dagen weekend maar dan nog komt dit niet overeen met de belofte.

Vlug en snel en naar verwachting

Vlug snel en naar verwachting Goede bezorging

Top mooie tuinset

Twee mooie verstelbare stoelen em tafeltje. Snelle levering en duidelijkheid over de levering

Gas flesjes weber

Gas flesjes van weber besteld. Was maar 1 doos toe gekomen en had er 2 besteld. Mail gestuurd en dag later was alles al in orde! Super

Zeer slechte service, prijs was goed

Ik schrijf niet snel een slechte beoordeling, omdat overal fouten gemaakt kunnen worden en meestal wordt dat netjes opgelost als je er over belt. Bij Topcentrum niet! Je klacht (drie keer gaat de levering fout en dus moest ik drie keer vrij nemen!) wordt afgewimpeld. Het ligt niet aan hun maar aan de vervoerder, dus bel die maar! Terwijl de vervoerder je wel netjes te woord staat en uitlegt hoe Toptuincentrum de fout gemaakt heeft. Eigenaresse laat je aan de telefoon niet uitpraten en komt keer op keer haar beloften niet na. Uiteindelijk hebben we onze tafel en stoelen geleverd gekregen maar dat kostte heel veel moeite. Harde afrader om zaken te doen met Toptuincentrum!

Snel en netjes afgehandeld

Snel en netjes afgehandeld

Keurig en snel bezorgd!

Prachtig boeket zijden bloemen besteld. De bloemen werden in een geweldige doos, rechtop, keurig ingepakt bezorgd! En ze zijn precies zoals op de foto's. Complimenten!

Uitstekende service

Voor de bestelling van een moeilijk te krijgen product is alle moeite gedaan. Uitstekende service. Top!

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch