Fijne website en snelle en keurige levering

Vriendelijke correcte mensen

De tuinbank die ik had besteld bleek een defect te hebben. Deze moest ik helaas retourneren. Tijdens een aantal telefoongesprekken met TopTuinCentrum werd ik echter vriendelijk en correct te woord gestaan. Wanneer ik word gecrediteerd is deze kwestie netjes afgewikkeld.

Perfecte bezorging

Snelle bezoring en alles goed verlopen.

Alles netjes en op tijd geleverd

Communicatie mbt de levering was duidelijk Levering op tijd

Tevreden

Snelle en correcte levering Keurig verpakt, mooie prettige stoel !!

Bestelling was makkelijk te plaatsen, goede prijzen en daarna snelle levering. De levering zelf was ook keurig en het product was heel goed verpakt. Blij met onze nieuwe tuinbank en we gaan waarschijnlijk nog wel meer bestellen bij deze webshop.

Op en top voor de tuin.

Snelle levering duidelijke site en last but not least een prachtig product, zoals beloofd.

Prima. Goede prijs. Snel geleverd

Online bloempotten gekocht. Prima prijs en snelle levering

goed en kundig geholpen

goed en kundig geholpen

Makkelijk online te bestellen/ leuke outlet prijs, snelle bezorging

correcte levering

Ik had twee producten besteld en betaald, er werd slechts één product geleverd. Na contact met de klantendienst werd de fout onmiddellijk rechtgezet en de dag nadien had ik het ontbrekende product in huis. Bedankt voor de correcte afhandeling.

Snelle levering en prima kwaliteit

besteld netjes geleverd zeer tevreden

Prima service!

Snelle levering, goede service!

Via website besteld, prima verlopen.

Heb nog telefonisch contact gehad voor de bestelling. Medewerker was heel vriendelijk en heeft me goed geholpen. Artikel had ik de volgende dag al in huis.

Keurig ingepakt en in goede staat ontvangen

Parasol steun 50kg.

Aangename ervaring. Conform afspraak.

Tevreden klant

Snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden over toptuincentrum.

Eenvoudig om te bestellen en zeer snelle levering!

Zal een volgende keer zeker weer op de Website bestellen.

Klacht, maar wordt opgelost

Product was niet goed, maar er wordt wel netjes opgelost. En dat is wat telt. Overal kan wat mis gaat tenslotte

Prima.

Geen aanmerkingen

Planten zien er prima uit.

Ik heb 2 clematissen besteld:Rouge cardinal en Pr.Diana voor een aantrekkelijke prijs.De planten zagen er goed gezond uit.Keurig verpakt.

Supersnel geleverd maar verpakking was niet echt professioneel

Supersnel geleverd Verpakking in oude doos, ingesneden en slecht getaped. Dat zou ik zelf zo nooit verpakt en verstuurd hebben. Maar zeer tevreden met de aankoop

Prima. Heel tevreden

Prima kwaliteit en snelheid

Ik dacht bij de bestelling, ,al wel even duren Wat is het dan leuk, eerder dan verwacht het bestelde te krijgen

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch