Precies wat ik zocht, snel geleverd

Ik was op zoek naar een accessoire voor mijn elektrische fiets. Leek niet makkelijk te vinden, bij QicQ wel op voorraad en snel geleverd!

Geweldige service

Via internet besteld . Telefonisch geholpen . Alles is perfect geregeld bestellen , leveren . Je krijg snel antwoord op je vragen. Perfecte service!!

Afpak fietstassen besteld en de volgende dag in huis

Ook in de winkel een vriendelijke benadering en vragen via de site werden zeer correct afgehandeld.

Hele fijne service

Probleem snel opgelost, duidelijke communicatie Prima!

Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel

Terwijl ik nog tussen de keuze zat welke fiets ik ging nemen, hebben de mensen aan de telefoon me enorm goed geholpen en me op elke vraag een passend antwoord gegeven. Mijn fiets, een Stromer ST1 heb ik zeer snel verkregen. De service na verkoop is ook geweldig.

Goed product

Goeie snelle service, heel duidelijk levering met de gepaste uitleg erbij. Tijdje na de levering nog contact gehad ivm de aankoop of alles inorde is of er problemen waren. Maw top voor mij.

Hele prettige professionele en klantvriendelijke support van met name Musa

Fijne professioneel advies en uitstekende opvolging niet alleen voorafgaand aan de aanschaf maar ook erna

Goed gesorteerd bedrijf.

De verzendkosten voor een betrekkelijk best prijzig klein ding, vind ik eigenlijk niet passend. Product is namelijk nogal duur.

Functioneert oke

Maakt stuur wel iets breder

Mooie Stromer gekocht bij QicQ

Mijn nieuwe Stromer ST5 is geleverd door QicQ en ik ben heel professioneel geholpen door de medewerkers van QicQ. De fiets is geweldig en een grote stap voorwaarts vergeleken met mijn vorige elektrische fiets!

Een feest om bij Qicq te kopen

Snelle en duidelijke reactie op vragen Mooie website met duidelijke foto's en informatie Super orderafhandeling, alles volgens schema Stevige verpakking TOP!

Super product, perfect geleverd

Ik kocht een verende stuurpen van Redshift, mijn tweede al... Super product aan de juiste prijs, op voorraad, duidelijk en correct omschreven specificaties: wat wil je meer... Levering zoals het hoort. Top!

zeer positief

vanaf het eerste contact tot de levering van de Qonqer Comfort zeer goed geholpen en geadviseerd door Musa. Op alle vragen werd snel en kundig gereageerd. De fiets bevalt ook heel goed, dus wij zijn een tevreden klant

Vriendelijke, goede en snelle service!

Marlinde heeft me goed geholpen met de gewenste informatie over de fiets en ook alle bijbehorende zaken zoals verzekering, subsidie mogelijkheden, accessoires en service contract. Dit heeft me geholpen om tot een goede afweging te komen. De aflevering is ook goed verlopen en mijn eerste fietstours zijn me erg goed bevallen. Kortom een zeer tevreden klant.

Ontzorgen is de beste omschrijving. Qicq personeel ( in mijn geval Lisa) neemt je mee bij de hand en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Grote klasse en hartstikke bedankt.

Heel goede communicatie (met lisa)

Ik had een vraag gesteld over een product die ik niet direct via de site vond. Een medewerster met de naam Lisa heeft dit perfect voor mij opgevolgd en gecommuniceerd.

Afspraken netjes nagekomen

Geweldige service, snel geleverd!

snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

levering was supersnel

Uitsteken service en oplossingsgericht.

Zeer goed aankoopproces. Vriendelijke medewerkers, snelle reactietijd. Ook na een probleem (zelf veroorzaakt) met de fiets ben ik snel, vriendelijk en vakkundig geholpen! (Bedankt Tommy)

Beste aankoop ooit!

Ben super goed geholpen bij de aankoop van mijn speed pedelec. Ik vond het heel fijn dat er goed werd meegedacht. Ook het mailcontact verliep vlot. Kortom: super tevreden en heel erg blij!

Speed Pedelec besteld, was na goede week beschikbaar. Vriendelijk en duidelijk advies via email en heldere uitleg in de winkel bij het ophalen van de fiets.

Top Class Customer Service

Musa, Lisa and the team were brilliant and helped me and my boyfriend find great bikes. We test rode quite a few, ordered them and the team even helped us take out insurance and helped us find the best option. We would highly recommend Qicq!

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade