Het produkt bevalt prima,levering was ook prima . Produkt is alleen vrij prijzig.

Ruime keuze en zeer snelle levering

Ik heb bij de webshop van QicQ zéér snel gevonden wat ik nodig had. Levering vond al na 2 dagen plaats (in België). Top! Kan niet beter. Zeker een aanrader voor alle fietsliefhebbers!

Zoals je hoopt dat het gaat

Levering snel en goed

Prima comfort verhogende zadelpen.

Hij kost een paar euro, maar is het alleszins waard. Makkelijk te monteren. Duidelijk instructie voor het instellen. Neem even de tijd voor het fijntjes.

In Amsterdam ben ik zeer vriendelijk geholpen bij een testrit op een speed pedelec. Uiteindelijk veel modellen meerdere keren kunnen testen zonder probleem. Er wordt snel op mails gereageerd en afspraken worden nagekomen. De prijs is prima en er kan een goedkope verzekering afgesloten worden. De fiets wordt netjes thuis bezorgd. Inmiddels rijdt ik met veel plezier rond op mijn Specialized Turbo Vado 6.0

Technisch advies beneden peil!

Betreft aankoop verende zadelpen Kinekt 2.1, Redenen: 1) product voldoet niet, piepte enorm en maakte stotende beweging 2) advies vwb weglaten tuning knob is incorrect. Na communicatie met Cirruscycle US gaven zij aan de tuning knob nooit weg te mogen laten! 3) Cirruscycle adviseerde ook de Kinekt 2.1 XL te gebruiken. Via de chat met jullie stelde ik dit ook voor maar kreeg te horen dat met mijn gewichtsklasse 114 kg de Kinekt 2.1 voldeed.

Snelle en fijne service

Ik geniet nu dubbel van mijn nieuwe Riese Muller. Qicq is een uitstekende plek waar je deskundig en snel geholopen wordt.

Superfiets voor de stad

Wat een feest om hiermee door de stad te crossen en cruisen

Héél vlotte levering en prima communicatie met QicQ

Musa van QicQ heeft mij prima geïnformeerd over de range extender van Specialized. Van zodra het product bij QicQ binnen was heeft Musa gezorgd voor een snelle verzending via Post NL.

Heel goede service

Alles op tijd geleverd zoals gepland was

Prima communicatie, vlotte levering!

De website van QicQ is duidelijk en je vindt er een ruim aanbod wat speed pedelecs en toebehoren betreft. Na een bestelling wordt er prima gecommuniceerd en de levering verloopt heel vlot. Ik ben een uiterst tevreden klant!

Snel en behulpzaam

Qicq heeft goed meegedacht over wat voor prijs ze mij konden aanbieden in combinatie met de lease-constructie op mijn werk. De speed pedelec was zeer snel (<1 week) geleverd, wat op dit moment uitzonderlijk is. De fiets werd geleverd door de meest optimistische en vrolijke Amsterdammer ooit. Hierbij bleek na leveren de firmware nog niet up-to-date, maar Qicq was behulpzaam en zeer snel om het probleem te verhelpen. Een zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf, zeer aan te raden.

klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel met kennis van zaken

ik was op zoek naar een comfortabele pedelec, na 1 mailtje belde de klantendienst mij om enkele voorstellen te bespreken (ook al kon ik die dag niet opnemen omwille van werkomstandigheden, men belde mij terug op een door mij voorgesteld moment) een zeer professionele uitleg gekregen, na wat over en weer te mailen, en bellen, een mooie korting gekregen. fiets die ik nergens kon krijgen (klever x-alpha) na 1 week geleverd door QicQ (met alle nodige invoerdocumenten) elke vraag wordt direct beantwoord, of je wordt teruggebeld door iemand met (meer) kennis van zaken. nu is het nog afwachten op de service beurten, maar daar heb ik eigenlijk het volste vertrouwen in. welke winkel belt je na een week om te vragen wat je rij-ervaring is met je aankoop? (mijn garagist heeft dat nog nooit gevraagd... ;-)

Uitstekende service

Fijne hulp bij bestelling, goede communicatie. Alles is naar wens en afspraak verlopen. Topmedewerker Musa, bedankt voor de fijne service

Eenvoudig bestellen en snel leveren

Mooie producten en geen gedoe met een account aanmaken.

Goede levering

De fietsbel voor mijn vader en voor mijn man zijn netjes afgeleverd. Ze waren er allebei heel erg blij mee. Het geluid is prachtig!

Goede service en netjes afgeleverd

Online een Stromer ST5 besteld. Eerst even een tegenvaller te verwerken. Op de website stond dat de fiets uit voorraad leverbaar zou zijn, maar dit bleek helaas niet zo te zijn. Uiteindelijk nog iets meer dan een maand op de fiets moeten wachten. Over de rest van de service niets dan lof. Verzekering is netjes geregeld. Fiets is op kenteken gezet en werd keurig voor de deur afgeleverd. Vragen werden snel beantwoord.

Qicq goed, product in eerste instantie teleurstellend

Bij Qicq heb ik een tas gekocht voor mijn nieuwe Stromer. De Stromer Antwerp. Bewust van Stromer gekocht, zodat het sowieso zou passen. Gezien de productbeschrijving zou het appeltje eitje moeten zijn. Dat was bij mij in eerste instantie niet zo. De tas kreeg ik niet fatsoenlijk op de bagagedrager vast. Deze viel eraf, kwam half tussen m’n spaken. Echt verschrikkelijk. Heb gegoogled, nergens een gebruiksaanwijzing over hoe het moet, een uur geprobeerd. Niks werkte. En dat voor 140€… Uiteindelijk de volgende dag nog een keer naar gekeken. Toen bleek dat er een opvulstukje in het klipje zit waar de tas mee vasthaakt die eruit kan… had ik dat eerder geweten… het was uiteindelijk heel simpel, je moet het echter wel weten. Dat is iets wat beter kan. De service vanuit Qicq was goed. Dat is de enige reden om aan te bevelen. De service omtrent de producten die ze verkopen kan beter.

Fiets tas snel geleverd.

Ik heb een fietstas voor mijn stromer besteld. Echter kreeg ik in eerste instantie de verkeerde (veel duurdere) tas geleverd. Na 1 telefoontje kreeg ik een retour ticket, daarmee kon de tas eenvoudig terug gestuurd worden en de volgende dag kreeg ik de juiste tas thuis gestuurd. Ondanks de vergissing is alles heel snel geregeld! Top bedankt en de tas staat top op mijn nieuwe fiets! Volgende x bestel ik zeker weer!

Snel geleverd en ziet er keurig uit!!!

snel en correct

snel en correct

Heerlijke fiets

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van een elektrische bike bij qicq. Na wat test rondes in het park is het de qonqer too geworden. Ik vind het een erg fijne fiets. Het is een feest om naar je werk te rijden. Ik heb ook een lange tocht gemaakt. 85 km en ik had nog power over. Wel zuinig gereden natuurlijk. In 1 of 2. Ik kan deze fiets iedereen aanraden

Gewoon super van het begin tot einde

Het begint met een goede communicatie. Gevolgt door een vlotte afhandeling en levering van een top product. Ook de wachttijd is kort voor de fiets geleverd wordt. Gewoon top. Hele goede ervaring en zou het zeker aanbevelen.

Super snelle levering

de levering was heel snel. Bij het scherm voor de helm had wel een handleiding mogen zitten. Nu was het wel effe zoeken hoe het moest bevestigd worden aangezien er 2 soorten schroefjes bijgeleverd waren

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade