Zéér tevreden!

Stromer aangekocht via de website. Veel mails gestuurd waarop telkens snel geantwoord werd. Ook telefonisch steeds goeie communicatie! Alle papieren werden perfect geregeld voor de levering in België, alles in orde! Ook achteraf steeds advies gekregen toen ik vragen had. Super service!

Super goed

Snelle kevering en goede kwaliteit

Gewoon weg super, geen andere woorden voor, behulpzaam, vriendelijk, Bedankt

Snel besteld - snel geleverd

Zoals de titel het zegt ; snel besteld, snel geleverd. Veilig verpakt ( in mijn geval helmvizier)

Uitstekende kwaliteit/prijs-verhouding

Uitstekende kwaliteit/prijs-verhouding en snelle en goede dienstverlening bij problemen

Prima tas.

Compact.

Perfect Service

Bought a Specialized e-bike and was really impressed with service and attention provided by the team / Linda. Good conversation, offer and personalized recommendations for me to choose the best bike fitting my needs.

Goede Verkoper

Snelle verzending en goed item top!!

Snelle levering. Had een fout gemaakt met de bestelling, waarop ze mij een mail stuurde, en ik uiteindelijk door hun oplettendheid toch de goede bestelling heb gekregen. Top

Prima stromer en meer dealer

Na een kleine rimpeling in het bestelproces dit vlot en vriendelijk afgehandeld. Bestelling snel in huis door oplettendheid medewerker bij qicq. Prima service. Tikkeltje duurder soms, maar service mag ook wat kosten.

Uitmuntend

Correcte afhandeling van mijn bestelling. TOP !!!

Bestelling is snel geleverd. Bedankt.

Snelle levering en goed verpakt

Pakje wordt maar niet geleverd

Pakje al 4x in een aflever ronde gezeten en wordt maar niet bezorgd. Veel gebabbel over mail maar geen oplossing. Aanpassen naar een postpunt wordt niet gedaan.

Vlot geregeld 2 ST5 fietsen

Snel geregeld dat we 2 st5 stromer fietsen konden kopen, uitleg was goed. Alle zaken als kentekens, overal aanmelden waren ook snel geregeld. Wel jammer dat de telefoonhouder a 30 euro niet pastte, waar we dat in de winkel al vermoedde. Een ander punt is het feit dat er (bedrijfspolicy) erg weinig wordt terug gegeven voor onze 2 ST1X fietsen.

Doen wat ze beloven

Alles vlot verlopen.

origineel materiaal ,behulpzaam clienteel

heel tevreden met mijn bestelling. spatbordverlengers passen perfect op het stromer spatbord

Top product top service

Mijn ervaringen met QicQ zijn zeer positief. Mijn vrouw en ik hebben allebei een Stromer aangeschaft. De Stromer fietst geweldig, we zijn er heel content mee. En de service van QicQ is top. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam, pro-actief en kundig. Een grote aanrader!

alles perfect gegaan

Nieuwe Stromer in de winkel gekocht, hierbij uitstekend geholpen door Lisa. Ook de latere communicatie en het regelen van diverse dingen heeft zij compleet en uitstekend geregeld. De levering verliep exact zoals gewenst en geplanned. Ben zeer tevreden dus.

Prima service, jammer van de lakschade

Goede web-ervaring en dank voor de service om de verzekering te regelen en ANWB tracker te installeren. Jammer van de lakschade, flesje vandaag binnengekomen, gaat het proberen te herstellen. Fijne feestdagen!

Betrouwbaar

Duidelijke uitleg en snelle reactie op vragen

levering nog steeds niet compleet

levering nog steeds niet compleet en wel al een enquete binnen

prima service

snel geholpen, vlot besteld. Na een misverstand om te ruilen, telefonisch contact gehad en alles werd correct en vriendelijk uitgeklaard. Top!

waaw

zo snel , goed en vriendelijk geholpen! Duidelijke uitleg, goed bereikbaar en geen aankoop verplichting.

Vakkundig en klantgericht - ontspannen kennismaking met de speed pedelec

De vakkundige en klantgerichte benadering van het QicQ -team gaven mij als klant de gelegenheid om verschillende speed pedelec te ervaren waarbij de tijd werd genomen om eerste indrukken te bespreken, tot een weloverwogen keuze van aanschaf speed pedelec te komen. Nazorg - wat betreft bestelling - levering - fiscale informatie en verzekering - voldoet voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Hoop QicQ te zijner tijd nog eens aan te doen en mijn ervaringen met de speed pedelec te delen met het QicQ - team. Musa bedankt.

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade