Leuke winkel, vriendelijk personeel.

Leuke winkel op een gezellige locatie. Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze over praten. Aanrader voor iedereen die een pedelec of bijzondere elektrische fiets zoekt. Maak een proefrit en je bent verkocht.

Goede tassen

Door de rechte vorm, meeste tassen lopen in een punt is het makkelijk beladen. Het extra vakje (binnenin) is wat slap en groot. Er zit 1 clip op om de tas te sluiten, dat lijkt weinig maar tot nu toe geen lekkage gehad (in de regen). Ben er blij mee.

QICQ had een geweldige Black Friday Promo

Als Belgische klant zeer tevreden over de goede begeleiding bij het aankopen van een nieuwe fiets. Kunnen genieten van hun geweldige Black Friday Promo. Anders had ik gewacht tot volgend jaar om een nieuwe fiets te kopen. Had contact met Lisa. Zeer professioneel geholpen en gewoon een zeer aangename persoonlijkheid. Ik ben zeer benieuwd naar de service. Heb een onderhoudscontract genomen, waardoor voor de Belgen alle onderhoud aan huis wordt geleverd.

vlot en efficiënte levering van hoogwaardige goederen mbt fiets & co

spijtig dat ze geen winkel hebben in Belgie om de fietsen en materialen te bezichtigen

Thanks for the quick delivery

Bought kinekt suspension post for my Stromer at the best deal using welcome discount. It was nicely packaged and quickly delivered to me. Website has wide range of products with helpful information on what/how to choose. Well done!

Snel geleverd. Na 30.000 km met mijn Stromer ST 2 was ik toe aan een nieuwe bagagedrager. Na nog geen 10 minuten was hij geïnstalleerd. Ben er heel blij mee.

Heerlijk meedenkend

De mensen van qicq zijn super behulpzaam. Met verstand van zaken. En feest om daar je fiets te kopen.

Uitstekende service

Zowel voortraject als afhandeling van uiteindelijke koop helemaal top! Goede communicatie.

Super service

Correct opgevolgd en zeer behulpzaam als ik vragen heb

Super vriendelijk en behulpzaam

Dnelle levering en goede uitleg

Uitstekende dienstverlening

Prijsvraag, aanbieding, informatie, technische ondersteuning en levering zijn perfect en snel verlopen. Een pluim voor jullie organisatie, als het onderhoud achteraf aan hetzelfde regime verloopt dan ben ik zeer tevreden. Groetjes van een tevreden belg.

Sinds een week ben ik trotse bezitter van de Klever X-speed pinion. Wat een topfiets is dit zeg! Rijdt gewoon heerlijk. En met gemak 45km/h. Na een paar proefritten bij QicQ tot deze keuze gekomen. Ook het Lease a bike verhaal liep gesmeerd. Leuk en goed geholpen ook door Marlinde.

superwinkel

rechtaan rechtuit en efficient

Erg fijn contact en support!

Ik was me aan het oriënteren op een speed pedelec. De eerste keer dat ik telefonisch contact had voelde het al heel erg fijn. Totaal niet opdringerig en alles werd me fijn uitgelegd in verschillende keuzes. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, is de fiets thuis bezorgd. Onder het genot van een bakkie koffie, heeft de monteur me alles erg duidelijk uitgelegd. Na een paar weken werd ik nog na gebeld of ik nog vragen had en of ik tevreden was. Ik ben meer dan tevreden en zou mensen in m'n omgeving zeker aanraden om zaken te doen bij Qicq!

Duidelijk, snel en prettig

Het contact met QicQ verliep volledig op afstand, omdat ik al redelijk mezelf had ingelezen en proefgereden. Desalniettemin kwam Marlinde ook na mijn bestelling netjes nog met het voorstel om een keer langs te komen om de fiets te proefrijden. Verder was het tarief voor de lease scherp, duidelijk en was Marlinde snel in de communicatie. Ook is alles met de helm heel prettig geregeld - waarvoor dank.

Fijne winkel met vriendelijk en competent personeel

Ik had een proefrit gemaakt met een snelle e-bike. Ik krijg daarbij prima uitleg over de fiets over de onderdelen over de werking. Ik kon merken dat de verkoopster te veel verstand van zaken had. Ik vond haar zeer vriendelijk en bekwaam. Ik heb uiteindelijk de fiets gekocht mooie offerte gekregen met een flinke korting, ook de verzekering hebben ze nog voor mij geregeld kortom zeer tevreden.

Fijne website om in te zoeken.

Ik was op zoek naar een fietstas behorende bij mijn Pedelec. Die was snel gevonden. Besteld en de volgende dag had ik de tas vollop in gebruik.

Hele lange levertijd.

Vrijdag besteld. Woensdagmiddag pas bezorgd.

Goed tot zeer goed

Alles op tijd geleverd.

Snel geleverd mooi product

Zeer teleurstelling

Ik kocht de Vee Tire Co. Stromer Winterband en deze scheurde op de velg na enkele weken gebruik.

Snel, simpel en volgens afspraak

Dit is precies wat je van een webshop verwacht. Ik bestel iets online en krijg vervolgens precies wat ik besteld had op de aangegeven tijd geleverd!

Er ontbraken onderdelen van mijn bestelling. Deze werden snel en zonder complicaties geleverd nadat ik ze had aangegeven.

Gewoon goed kan niet beter

Telefonisch een vraag gesteld goed antwoord gekregen besteld en twee dagen later in huis

Goed geholpen en uitstekende service!

Verschillende keren contact gehad Met de medewerkers van QICQ, Steeds weer netjes en met geduld Geadviseerd en geholpen

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade