BOB ervaring

Binnen budget, Op tijd en Beter dan verwacht dat is mijn 1e ervaring met QicQ met mijn Redshift suspension zadelpen. Het begon al met uitgebreide toelichting en video op de webside, vervolgens een kortingsvoucher, gratis verzending. Ondanks Post NL binnen 2 dagen in huis. Ervaring met instelbaar vering van dit topproduct is boven verwachting goed. Derhalve een BOB ervaring

Makkelijke website

Snelle levering en makkelijk te vinden naar wat ik zocht. Top Gr julien.

Perfect :-)

Geweldige service met hulp van in het begin. Het is net alsof je kan voelen dat ze de goederen meteen van de schap halen en direct opsturen. Zo snel gaat het echt! Emails en vragen worden direct beantwoordt. Er zat een mooi handgeschreven kaartje als verwelkoming. Ik koop met plezier terug zonder zorgen :-)

QicQ is prima informatief, communicatief en logistiek in orde!

Als ik in Amsterdam zou wonen, zou dit mijn zaak zijn.

Goede snelle levering van kwalitatief goede producten

Perfecte verende zadelpen

Bevalt heel goed,doet z,n werk heel goed namelijk alle kuilen en bulten opvangen .

Snelle service met een persoonlijke touch, achter hun website zitten dus “echte” mensen

Mijn patner had al 10 jaar niet meer gefietst, als gevolg van verwijderde kankercellen heeft ze overal in haar onderlichaam lidtekenweefsel ontwikkeld die het fietsen onmogelijk maakte door de pijn. Via research op het internet kwam op twee type extra verende zadelpennen uit waarvan de keus voor ons viel op de Redshift zadelpen. De eerste zoekpoging op Google was gelijk raak, CICQ Amsterdam had hem in voorraad en binnen een paar simpele klikken besteld. Twee dagen later werd het pakketje al bezorgd en kon de montage plaats vinden op haar spiksplinter nieuwe mountainbike. Een duidelijke montageleiding was bijgeleverd en met een ondersteunende video op Youtube was het monteren een zaak van maar 10 minuutjes. Ik zal haar lachende gezicht niet snel vergeten, eindelijk weer fietsen, eindelijk zonder pijn. Dank je wel QICK, voor jullie snelle service en voor het kaartje met de persoonlijke touch, jullie hebben een jonge vrouw weer ziels gelukkig gemaakt! We kunnen nu samen weer genieten van de fietstochtjes als we met de camper onderweg zijn om flot de omgeving per fiets te kunnen verkennen.

Snelle levering aan huis + prima service

Snelle levering aan huis + uitleg fiets Gratis accessoires gekregen. Onderhoud en herstelling aan huis ook voor België. Ik krijg betere service bij Qicq dan bij de meeste Belgische fietshandelaren. Lang leve NL ! :-)

Uitstekende service met een personal touch

Redshift Shockstop zadel- en stuurpen gekocht, binnen een dag geleverd en met een super aardig handgeschreven bedank kaartje. Mooi om te zien dat webwinkelen toch ook met een persoonlijke noot kan. Uitgebreid assortiment ook, kortom zeker aanbevelenswaardig!

De service voor een speed pedelec bike is essentieel en dat doen ze bij Qicq bovengemiddeld!

Inmiddels van een ST2 naar ST3 overgestapt met in totaal 26.000 km gereden, naar alle tevredenheid!

Professoneel en snel

Zowel naar dienstverlening (lees service aan huis) als aanbrenger van accesoires nog niks beters gevonden.

Op tijd en juist

Werkt geweldig.

Eenvoudige montage en werkt super op mijn hardtail mountainbike.

prima service , snel geleverd , product voldoet aan verwachting

duidelijke website , producten goed duidelijk omschreven degelijk verpakt verstuurd snelle levering , met ingesloten een leuk klein cadeautje in de vorm van een tegoed bon van 15 euro op een hand geschreven kaartje Supertof ik ga zeker vaker de website van QicQ bezoeken voor Fiets benodigdheden .

UITSTEKENDE SERVICE

Onmiddellijk antwoord op alle mails. Een aanrader voor iedereen.

Correct en snel geleverd

Correcte prijs en snel geleverd

Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling, ook nadat er een probleempje was.

Kortingcode die ik kreeg kon niet ingegeven worden. Nadat dit opgelost was waren er uiteindelijk per ongeluk twee dezelfde bestellingen geplaatst. Ik werd zelf door QicQ gebeld om te vragen of dit wel de bedoeling was. Er vriendelijke afhandeling.

Perfecte communicatie en service

Bij Qicq is klant koning en zo ervaar ik dit persoonlijk. Perfecte vlotte communicatie die zeer vriendelijk overkomt. Product kennis is zeker aanwezig en deze deelt onder zijn klanten zo ben je altijd zeker van je aankoop.

Top product en goede service.

Ik heb een verende zadelpen gekocht, een redshift shockstop. Deze zadelpen is een topproduct. Gemonteerd op mijn gravelbike, haalt perfect de scherpe kantjes van de hobbels eraf.

Vlotte klantvriendelijke service

Deskundig advies en snelle levering ook in België.

goede en snelle service

Fijne snelle levering.

Makkelijk contact via de mail. Na een proefrit op 2 fietsen een bestelling geplaatst waarna ik binnen een week in bezit was van mijn bestelde fiets. Deze werd thuis afgeleverd met de nodige uitleg. Super!

Frederik Lang

Fiets vrijdag besteld, dinsdag in huis - kunnen we over de concurrenten niet zeggen, man man man

Fijne voorlichting

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade