Jaren geleden mijn fiets bij QicQ gekocht. twee jaar later helpen ze me nog met errors en andere menselijke foutjes.

Zeer tevreden, alles perfect verlopen.

Heb de Redshift Shockstop besteld bij QicQ. Binnen één dag geleverd. Product is ook perfect. Gemakkelijk te installeren en af te stellen. Geeft een zeer goede zadelvering om te crossen in de bossen.

Beste aankoop ooit

Snel wist ik welke fiets bij mijn wensen paste. Vlotte levering door deskundige medewerker.

Had liever besteld idem gehad

Niet gekregen wat ik besteld had, maar artikel bleef wel op de website staan !

Goede service, snelle levering

Snelle levering, goed product, pedalen met industrie lagers voor goed bedrag

Prachtige fietsen

Werkelijk prachtige winkel en geweldig personeel. Kundig en hebben me goed aan een passende speed pedelec geholpen. Auto verkocht, I'm in all the way!

Mooie fietsbelletjes.

Snelle levering, uitstekend product

Mooi kwaliteits product

Snelle levering en precies het onderdeel dat ik nodig had!

Bij mijn eerste levering een probleempje, keurig opgelost door Stijn! Helemaal tevreden nu!

Goede service - vriendelijk en professioneel met een geweldig aanbod.

Uitstekenf

Bestelling snel en correct geleverd een aanrader

Probleem snel opgelost

Iemand had mijn Stromer pedelec spiegel gestolen. Qicq benaderd en binnen 2 dagen stond er een vervangend stukje bij mij thuis.

Goed en snel

Goed berijf

Goede ervaring en zeker aan te raden

Redshift shockstop zadelpen gekocht. Goed spul en snelle levering, met een leuk presentje.

Mijn bestelling was snel verzonden, en ben zeer tevreden met de de smeerolie.

Nette levering en snel

Makkelijk te bestellen zeker voor mijn Stromer. Zaterdagavond besteld, dinsdag overdag bezorgd.

Product (Spurcycle bell) snel geleverd, prijs was ook goed.

Spurcycles fietsbellen besteld en volgende dag geleverd.

Geweldig bedrijf

Contact gehad goed advies en snelle levering top

Professioneel

Professionele service, aan te bevelen

Alsof ik op een wolk fiets

Zeer goede zadelpen. Met extra veer die je kan monteren voor boven de 90kg. Zeer tevreden van. Zak een genit voor mijn rug zijn.

Ik ben helemaal blij met de snelle levering van wat ik besteld heb!!!

Helemaal tof!!

QicQ Online-shop is een aanrader

Snelle bezorging van de online-bestelling, vergezeld van een leuke attentie en een persoonlijke boodschap. Topproducten, goede service en een fijne klantervaring! Ook de onlineklant wordt gewaardeerd door QicQ.

Gewoon bestellen ;)

Al lang op zoek naar zadelpen Kinekt 2.1. Via internet bij jullie terecht gekomen. Na chat gesprek met vriendelijke medewerker, die nog extra in magazijn is gaan kijken of het wel de juiste veer was, bestelling geplaatst. Volgende dag reeds in Begijnendijk (B) geleverd. Mooi zo, ik ga zeker in de toekomst nog bij jullie gaan kijken indien ik iets "speciaal" nodig heb voor mijn fiets ombouw projecten.

Vriendelijk en goed geholpen. Denken met je mee

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade