Zeer tevreden met product en levering

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, deze werd snel en netjes geleverd. We zijn erg blij met de aankoop ziet er erg mooi uit. Attent is ook de gratis geleverde wandcirkel.

Snel en verzorgd afgeleverd, prima kwaliteit

Ik heb mijn bestelling, Gezicht op Delft op groot formaat laten maken. Het was na 2 werkdagen al binnen, keurig verpakt en zonder schade geleverd. Het schilderij is prachtig en komt goed uit op de muur waar hij te hangen komt

Had bestelling geplaatst en wilde de gratis ronding met bij betaling graag met een doorsnee van 1 meter. Alles perfect volgens wens geregeld en feilloos binnen gekomen. Xijn er super blij mee met dank aan Bas. Super gecommuniceerd met hem. Top top top

Geweldig mooi

Snelle leuke en goede service. Mooie kwaliteit en vergeleken met andere site's een leuke prijs. Als je dus iets zoekt ,dan ben je hier aan het goede adres Ik ben super blij met mijn cirkel

Op de eerste plaats erg fijn dat de communicatie via Whatsapp gaat. Daarnaast snelle levering, perfecte service, klantvriendelijk. Al met al een dikke 10.

Uitstekende service en mooi product

De wandcirkel is prachtig en veel goedkoper dan de concurrent terwijl ze dezelfde schilderijen verkopen. Daarom alleen al doen! Maar waar deze webshop zich echt in onderscheid is hun super goede service, zij namen uit eigen initiatief contact via de app met mij op om aan te geven dat ik bij mijn bestelling geen gebruik heb gemaakt van de gratis wandcirkel waar ik blijkbaar wel recht op had. Ook heb ik bij het ophangen de wandcirkel zelf laten vallen en was deze kapot gegaan, ik kreeg gratis (op de verzendkosten na) 1 dag later een nieuwe. Ik heb eerlijk gezegd zulke service nog nooit meegemaakt bij een webshop. Echt super bedankt!

Goede kwaliteit, goede service

De kwaliteit van de wandcirkel is erg goed. Scherpe afbeelding. Service van de winkel is ook erg goed. Snel en makkelijk contact. Goede oplossing bij problemen.

Top-service!

Na een verkeerde levering direct contact opgenomen, geen gehoor maar werd snel terug gebeld. Mega vriendelijk te woord gestaan en direct opgelost. Door app optie snel in contact en afhandeling. Foute levering werd cadeau gedaan, met spoed werd de goede levering gereed gemaakt en op zaterdagavond werd bevestigd dat goede order onderweg is en dinsdag wordt bezorgd. Kan niet beter dus! Zeer aan te raden, ook de kwaliteit van muurdecoratie is top.

Geweldig mooi schilderij (en)

Zeer positief, overal zijn dergelijke ronde schilderijen erg duur in aanschaf. Kwam dit bedrijf tegen op facebook. Website prijs gezocht doorsnede 60 cm. En surprise kreeg nog 1 cadeau doorsnede 40 cm. Besteld bleek zeer betaalbaar. Na 2 dagen al bezorgd (dat is snel) Vandaag op laten hangen door klusjesman, super mooi!

Goeie kwaliteit en service!

Scherpe afdruk kwaliteit. Erg tevreden.

Snelle levering en hele goede service!

Bestelde wandcirkel werd snel geleverd en ook nog een kleinere gratis! De tweede bestelling, een canvasdoek, was niet helemaal in orde. Een appje was voldoende om binnen twee dagen een nieuw doek in huis te hebben. Supergoede service!

snelle service

Voor aanschaf van onze wandcirkel even een mail gestuurd met een vraag over de bevestiging. Snelle reactie gekregen. Daarop de keuze gemaakt om de wandcirkel van 100cm te bestellen. De volgende dag al geleverd. Ophangen is een fluitje van een cent. Alleen even goed moeten uitmeten waar de bevestigingsplaat moest komen. (gaat iets moelijker op een cirkel.)

Fijne service en goed en snel bereikbaar

Een mooie muurcirkel besteld. We mochten er gratis een kleine bij uitkiezen maar blijkbaar was ik deze vergeten aan te klikken. Een dag later kreeg ik een berichtje of we er inderdaad geen gratis bij wilden omdat het anders jammer was dat we geen gebruik maakten van de actie. Ter plekke een keus gemaakt en deze werd netjes toegevoegd. Muurcirkels beide netjes thuis geleverd gekregen binnen een week. Helemaal blij dus mijn man zou hem voorzichtig boven leggen tot dat we hem zouden ophangen. Helaas struikelde hij en viel de plaat uit zijn handen. Barst erin. Heel erg balen en contact opgenomen met Easycanvas. We mochten voor de helft van de prijs een nieuwe bestellen waarop ze hem ook nog leverden met een spoedbestelling! Niet vaak deze kwaliteit service meegemaakt met een dergelijk bedrijf! Heel erg tevreden dus.

Mijn ervaring met Easy Canvas was echt Geweldig ,ik had een prachtige Muurcirkel 80x80 van De Bedreigde Zwaan besteld echt schittend zo prachtig en mooi gemaakt zeer goede kwaliteit echt dikke een aanrader een sierstuk aan je muur ,kreeg als kado er een kleinere muurcirkel erbij , ook zelfde mooie kwaliteit maar had er een ongelukje er mee gehad had hem niet goed opgehangen zoals beschreven en met het gratis ophangsysteem ,dus is hij heel hard gevallen en stuk eraf nou zonde baalde er stevig van ,ik denk vraag Easycanvas op hun beschikbare app savonds 21.00 uur of ik hem kan laten maken of iets dergelijks , en gelijk andwoord , de medewerker was super vriendelijk en en zei gelijk ik zorg ervoor dat je morgen een nieuwe krijgt thuis gestuurd ,nou was echt verbaasd ,wat een top service daar kunnen de meeste bedrijven nog wat van leren ,super vriendelijk en de volgende dag had ik gelijk een nieuwe in huis ,nu wel op gehangen met het bij geleverde systeem natuurlijk ,hij hangt prachtig ,nou dikke 5sterren voor Easycanvas heel blij mee ,zeker voor herhaling vatbaar dikke pluim.

Prettig contact en goede service.

Na mijn bestelling een fijn contact via de Whatsapp. Aflevering prima.

Prachtig!

Snel en goed verpakt geleverd. T ophangsysteem werkt prima en ze hangen er mooi! Ik ben er bij mee.

Erg mooi en veel goedkoper dan bij andere shops

Ik had op voorhand wat vragen, deze heb ik via Whatsapp gesteld. Heel snel een vriendelijke en duidelijke reactie. Na twee dagen had ik mijn canvas inclusief gratis wandcirkel in huis. Het ophangen ging gemakkelijk en we genieten nu enorm van het uitzicht. We willen onze kunst collectie snel uitbreiden met EasyCanvas.nl

schilderij beschadigd aangekomen, maar binnen 24uur stond er al een nieuwe binnen. top top. zeker aan te bevelen want de kwaliteit is ver ook top.

Geweldige service en top producten!

Mooie producten ontvangen, kwaliteit van het canvas doek is erg goed. Verder contact gehad over een actie en werd enorm goed geholpen. De levering was ook erg snel. Kortom; top ervaring!

Burg Selhorststraat 60

8401PA Gorredijk

Over EasyCanvas

EasyCanvas.nl, kunst van ons allemaal! Wij leveren jouw kunst op het klassieke canvas, trendy wandcirkel of verbluffend mooi behang tegen een scherp tarief, met optimale kwaliteit, snelle levering en vooral geen gedoe. Easy does it! Kijk op onze website EasyCanvas.nl voor meer informatie.