Goede en snelle service

Ik kreeg mijn goederen heel snel geleverd. Er was iets mis met 1 stuk. Ik met hen gemaild, kon ik het meteen retour sturen. Zodra ze hem terug hadden kreeg ik de nieuwe meteen weer opgestuurd. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt. Prima bedrijf en heel klantgericht

correct en betrouwbaar

probleemloos kunnen retourneren om te ruilen

Supervlotte service

Bestel en levering volgende dag

Snelle levering.

Mooie jas als enige winkel in de aanbieding. Snel in huis

Snel geleverd en hele goede service !! "TOP"

Coltrui ontvangen,zat nog alarm aan bevestigd,gratis retour en na 2 dagen ontvangen !! "TOP"

Vlotte en nette levering

Vlotte en snelle levering

Everything worked like clockwork! I ordered a size too small, returned it & ordered a larger size. And bank transfers were perfect. I will shop here again.

Misleidend

Cashmere trui gekocht (volgens de site) Is katoen. Volgens Groosman in cashmere een kleur :-)

Snelle verzending, mooie prijs

MAC broek gezocht op internet. Bleek met 30% korting terwijl overal de adviesprijs werd gerekend.

Snel en zorgvuldig

Prima service met snelle levering en oog voor eventuele opmerkingen bij de bestelling. Dank!

Product is top kwaliteit

De pantalon die ik had besteld is snel geleverd. Alleen erg jammer dat de papieren zak een behoorlijk grote scheur had toen ik het ontving. De pantalon in de zak was niet apart nog verpakt in plastic of iets dergelijks.

Snelle levering, scherpe prijs

2 sweaters besteld met 30% korting die verder overal voor de adviesprijs werden verkocht. Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt snel geleverd. Netjes verpakt.

Product zoals verwacht

Hier hangt het nog voor de normale prijs in de winkel,en bij jullie al gewoon 30%korting . Echt waar,en met twee dagen gratis bezorgd .

Keurig en netjes bezorgd.

Snelle en nette levering. Zou er zeker nog eens iets bestellen.

Jammer van verzend- EN retourkosten

Had twee superleuke en reeds afgeprijsde items van Yaya besteld. Vanwege totaalbedrag geen verzendkosten. Eén van de items was te groot en moest dus geruild worden. Gevolg was dat ik een maat kleiner moest bestellen met verzendkosten en de te grote maat moest retourneren met retourkosten. Weg voordeel! Erg jammer.

Super service !

Mooie merken, goede opvolging vd bestelling, ook in Belgie snel geleverd

Op tijd geleverd en op tijd de terugbetaling op rekening gestort. De enige minpunt, dat de klant verzendkosten moet zelf betalen en niet de goedkoopste, als kleding past niet.

Snelle afhandeling !

Heel tevreden met mijn aankoop ! Goed geregeld

Precies zoals ik het had verwacht.

Mooie linnen heren colbert besteld. Snel geleverd. Zeer responsief en professionele service.

Snelle levering.

Mooie broek en snelle levering. Betaalbaar.

Handige website en snelle levering

Ik had een mooie korte broek gezien in een winkel, maar helaas niet meer in mijn maat. Gelukkig bij Groosman wel. Snel besteld en bijna nog sneller geleverd.

uitstekende service

jurk was precies zoals op de foto en ook in Belgie zeer snel geleverd!

TOP!!!!!!!

Goede website en snelle levering. Een aanrader deze winkel

Vleeshouwerijstraat 6

4524DA Sluis