Pakket goed binnengekomen

Product als cadeau aan iemand gegeven. Diegene erg blij met het product.

Snel, goede prijs

Ik bestelde producten bij Groosman omdat de prijs goed was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en had de producten snel in huis. Netjes verpakt. Ik had geen ervaring met Groosman, maar zou zeker in de toekomst hier weer bestellen.

Hele mooie jas

We hebben een winterjas voor onze zoon gekocht. Super mooi en allemaal heel blij mee. Was super snel geleverd.

Ruime keuze, mooie merken en top service

Wij zijn al langer klant en bestellen regelmatig en zijn erg tevreden. Snelle levering en mooie kleding.

Goede webwinkel

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering .

Mooie blouse

Mooie blouse en snelle verzending

Vlotte en zorgvuldig ingepakt pakket ontvangen.

Met ern mooie korting kunnen slagen boor ern winterjas. Groothandel had al veel mooie aanbiedingen die andere online winkels nig niet hadden.

Prettig shoppen online

Netje verpakt en erg blij met mijn jas en trui

Perfect, Snelle levering!

Jas van only besteld, bij Groosman Mode daar was hij het goedkoopst. Besteld om 2 uur smiddags, en de volgende ochtend om kwart voor 9 al bezorgd. Onwijs netjes ingepakt in een mooie doos die precies goed was! Ik ben dik tevreden over de snelheid van bezorging, en hoe de jas was ingepakt en zeker de prijs! Uiteraard niet te vergeten de jas zelf, hij is lekker warm en zit perfect;)

Duidelijke site en super snelle levering!

Zeer tevreden, overzichtelijke site en levering super snel!

Veel keuze en snelle levering

Leuke site om te shoppen met ruime keuze en leuke aanbiedingen , de spullen werden netjes en snel geleverd

Goede en snelle levering.

Mijn jas van PME Legend werd zoals beloofd, binnen korte termijn geleverd. De prijs van de jas was met 30% verlaagd. Een supermooi Kerstcadeau!

Vlotte afhandeling, prima

Zeer snel ontvangen

Uitstekend!

Uitstekende prijs, goede service en snelle levering. Top!

Supersnelle levering en beste prijs, heel erg tevreden!

Snelle en correcte levering

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering. Goede info

PME jas nr 4. Eerste bij Groosman. Wellicht niet de laatste.

Geweldig!!!

Goed geregeld en snelle levering.

Uitstekende prijs/Kwaliteit

Mooie kkeding, leuke acties

Top klasse ervaring met GROOSMAN MODE

Ik wilde in eersten instantie bij een anderen webwinkel de jas kopen,tot ik zag bij GROOSMAN MODE het voor een voordeligeren prijs te aankopen was,en het was binnen 2dagen al binnen. Top jas met de maat M die ik altijd heb die me als gegoten past. Heel erg bedankt GROOSMAN MODE.

Goede prijs en snelle levering

Mooie Pme jas gekocht tegen een goede prijs. Jas is dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. Pakket was goed te volgen en netjes verpakt.

Snel verstuurd, netjes verpakt, mooie prijs, heel blij mee!

Vleeshouwerijstraat 6

4524DA Sluis