Niks te zeuren ;-)

Prima webshop, prima levering, alles keurig verpakt!! De webshop zou naar mijn idee wel wat 'efficiënter' kunnen qua filteren, starten volgende pagina en productomschrijvingen (...en nee das geen zeuren maar tippen ;-) ).

Snel en voordelig!

Een aantal maanden geleden een hele mooie trui gekocht van G-Star, maar niet volgens de wasvorschriften gewassen dus hij was enorm gekrompen. Na wikken en wegen kwam ik na een korte zoektocht bij deze website en ze hadden hem verder afgeprijsd dan alle andere websites dus hop gelijk besteld. Hij kwam de volgende dag al binnen. Super snel en scherpe prijzen, ik ben blij! (enige was dat de trui op de website bij de mannen stond vermeld terwijl het toch echt een vrouwenmodel is, en zo waren er meerdere producten)

Ik liep er snel warmpjes bij! Super

Na mijn bestelling ontving ik direct een bestiging, ook de track en tracé code volgde snel. Binnen 2 dagen had ik de jas in huis, super!

Geweldige service

Uitstekende service

Jack en jones jas besteld.... zag er precies uit zoals op de foto.... snelle levering.... uitstekende service

Super snelle service

1 dag na mijn bestelling het pakket, dat mooi verzorgd was, ontvangen. Prima service!

Fantastische winkel met personeel dat echt een hart heeft voor de zaak.

Al meer maals iets gekocht, real life in de winkel maar ook online. Ze zijn niet te beroerd om een stapje extra te doen. Staan altijd klaar met advies of goede tips. Ik kom hier graag!

Snel en je krijgt wat je ziet

Snelle service en je krijgt wat je ziet.

Prima prijs en snel geleverd!

Top!!

Vlotte bediening

Om 9u besteld om 10u afgehaald in de winkel ( lockdown )

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Ruime keuze en goede service

Top geregeld ook communicatie.

Pakjes snel verstuurd.

Leuke damescollectie en goede service van Groosman.

Prima service, snelle levering, goede prijs, mooie verpakking.

Top.

uitstekend

Mooie webshop, makkelijk winkelen en op mijn vraag kreeg ik snel reactie en werd er ook mee gedacht.

Mooie aanbieding en snelle levering

Mooie aanbieding en snelle levering ondanks de feestdagen

Snel en goed geleverd

Nieuwe jas gekocht met zeer scherpe aanbieding. Snel verzonden en snel bezorgd. Dik tevreden.

Kwaliteit-Prijs TOP

Snelle levering, kwaliteit prijs verhouding is perfect

Het was zo snel, bedankt!

Heel goed website, pakking ook, heel snel geleverd

Goed contact,snelle levering

Goed advies Snelle levering

Veilige en snelle levering de volgende dag al.

Zeer vlugge levering

Maakte voor het eerst kennis met dit bedrijf toen ik een cardigan afgeprijsd zag staan. Het is een fijne ervaring geweest.

Ideaal dat je bij deze winkel een pas-tas ontvangt, zodat je op het gemak thuis de kleding kan passen. Snelle terugkoppeling bij vragen en natuurlijk niet onbelangrijk....heel vriendelijk personeel en eerlijke mening als het artikel je niet staat. Onze favoriete winkel ligt in de oude oude Kerkstraat.

Zeer goede en snelle online service ook in moeilijke tijden !

IK was zeer tevreden over de snelle levering van mijn laatste bestelling in december. We blijven klant om jullie te steunen en hopen vlug terug in Sluis te komen winkelen.

Altijd een fijne persoonlijke service.

Goede service, waarbij je altijd goed geholpen wordt.

Vleeshouwerijstraat 6

4524DA Sluis