Top service en voor iedere generatie je juiste fit !

Jammer dat we even niet gezellig in jullie prachtige winkels kunnen shoppen in Sluis maar heel blij met jullie regelmatige updates via mail, FB , instagram en nu nieuwe Website ! Altijd oplossing gericht, leuke merken & Top bediening en service .... En... zeker in de tijd ..... jullie blijven vernieuwen !

Personeel is heel vriendelijk, je voelt je daar direct welkom. Weten snel wat je zoekt en geven goed advies.

Goede keuze en prijs-kwaliteit verhouding

Leuke kleding en vernieuwend

In deze Corona tijd toch volop tijd voor de klant

Groosman is altijd top mooie winkels en deskundig personeel ze hebben de tijd voor de klant maar nemen die tijd ook om de klanten te adviseren en als klant koop je daarom ook graag liever naar de deskundige voor advies en raad , bij groosman moet je zijn beste wensen voor 2021

Groosman werknemers zijn altijd hulpvol, vriendelijk en klaar om goede advies te geven!

Super snel!

De dag na bestelling al geleverd. Ik had een aantal items die geruild moesten worden voor een andere maat en dit ging ook vlekkeloos. Super service !

Hele leuke winkels en uitstekende service

Bij groosman fashion, hebben ze de verschillenden merken kleding die ik graag draag. In de verschillende winkels hangen ook steeds verschillende kleren. De service is altijd heel goed en je wordt altijd goed geholpen door de Dames, ik kom hier altijd heel graag terug.

Super leuke kleding voor het hele gezin , altijd vriendelijk , een echte aanrader in Sluis

We gaan heel graag shoppen bij Groosman mode in Sluis , voor iedereen is er altijd iets leuks te vinden en de kindjes gaan met veel plezier naar Blinck kids , omdat ze er zo lekker kunnen spelen . Altijd vriendelijk en gezellig personeel , een echte aanrader en met de nieuwe webshop erbij is het helemaal top!

mooie collectie, ruime keuze, vakkundig personeel

Thuisshoppen op hoog niveau! Bestelling wordt netjes en snel thuis gebracht! Zeer vriendelijke verkoopster, top!

Die mooie lieve bezorgster heeft de perfecte spijkerbroek gevonden. Die bij mijn trui past. Top service!

mooie kleding / klantvriendelijke winkels / blij mee !!!

in de winkels helpen ze je goed indien nodig wordt je maat besteld rustig kunnen kijken en passen kopje koffie erbij prima advies voor maat en kleuradvies

Super service

Mooie, overzichtelijke site. Gemakkelijk om te bestellen, twee dagen later al in huis. Top...

Zeer Goed

Snel en goede service....

Buitengewoon klantvriendelijk en behulpzaam

Nu al meerdere malen kleding gekocht. Prive shoppen in de winkel tijdens de eerste coronagolf, nu weer een webshop met supersnelle levering. Het gemak van webwinkelen en toch de lokale middenstand steunen. Dat is het beste van 2 werelden.

Super dat Groosman Mode ook een website heeft!

Omdat de winkels op dit moment dicht zijn, bestelde ik een aantal dingen in de webshop van Groosman. Het meeste was goed omdat ze mijn maat weten en die ene die retour ging werd super afgehandeld. Top!

Vleeshouwerijstraat 6

4524DA Sluis