Snelle levering!

Hele snelle levering volgende dag had ik het al thuis!

Wauw!!!!!

eerste keer online besteld, meteen al een extra verrassing. Ons Milou is dol op jullie snacks, de smaak is lekker en ik ben blij dat ze graanvrij zijn! Ook de ruime keuze vind ik geweldig zodat we al eens kunnen afwisselen. de levering was ook zeer snel en correct. Ons zien ze zeker terug bij Riverwood!! dikke poot van Milou!

Geweldige service

Onze kleine shila geniet van de brokken en vind ze uitermate smakelijk.

Onze pup vindt de snacks van Riverwood geweldig! De bestelling werd super snel geleverd en er zat zelfs een zakje snacks cadeau bij, kei tof!

De hond vind ze lekker

top

Mijn hond smult ervan, zoals ik smul van lekker eten.

Snelle en complete levering

We zijn zeer tevreden met de levering van onze bestelling. Alles verliep in 1 keer goed en binnen de beloofde termijn. Onze honden gaan smullen van deze snacks! Een volgende bestelling gaat zeker volgen.

Super Tevreden katten en baasjes!!!

Onze 3 Maine Coons en Ragdoll houden van afwisseling van smaken. Riverwood voldoet uitstekend aan deze wensen omdat er genoeg keus in smaak, vorm en grootte is. Door een mix te maken van meerdere smaken houd ik ze allemaal tevreden. En door de goede samenstelling zonder granen doen ze het er ook allemaal uitstekend op. Dus iedereen blij, gezond en Super Tevreden!

Smakelijk!

Van de 5 katten hier in huis vinden 4 daarvan dit voer zeer smakelijk! Had alleen een probeer verpakking gekocht aangezien we nog een grote voorraad "gewoon" voer hebben staan. Dus nu is het nog een tussendoortje voor ze. Wie weet, binnenkort een echte overstap :)

Alle 3 de katten vonden het lekker

Ik heb 3 katten die normaal royal canin krijgen, maar ze vonden de brokjes van Rivereood erg de moeite waard. De bakjes werden goéd en snel leeg gegeten en door 1 kat niet eens gekauwd.

Goede gezonde voeding

Onze honden zijn er dol op. De brokken bevatten veel vlees en weinig bindmiddel.

Magic is er gek op

Magic is er dol op

Alle 4 de katten smikkelen

Ik heb een senior Britse korthaar van 11 En een maincoon van 4 en 2 Britse Langhaar van 3 jaar en alle 4 smikkelen ze van dit voer. Het klikt lekker knapperig dus ook goed voor tand en tandvlees. Ontlasting is mooi en ruikt nauwelijks. Een echt aanrader.

Goed voer puur

Voor hondenvoer wordt veel aanbevolen iedereen vind zijn merk het beste. Toch zijn er maar weinig merken die alle overbodige toevoeging eruit halen en dicht bij de behoefte van een hond blijven. Toverwoord voldoet hier wel aan.

Super service

Heel snel en gedetailleerd een antwoord op mijn vraag mbt de hoeveelheden voeding als ik zowel droog- als natvoer op 1 dag wil geven. Daarnaast ook heel snel een bestelling geleverd met een extra zakje snacks. Top

Smikkelen

Onze 3 Siberische katten eten heerlijk van deze grote brok. Super gezond ,en ook nog goed voor het gebit

Super snel geleverd en klant staat centraal.

Snelle levering. Leuke handgeschreven kaart erbij en zakje gratis lekkers om te proeven. Dat noem ik positieve klantenbinding!

mijn hondje vind dit zeer lekker

mijn hondje vind dit zeer lekker

Denzel is er gek op!!!

De eerste snack waarvan denzel (kruising mechelse/duitse herder) geen diaree heeft EN dol op is! Echt een aanrader voor elke honden-liefhebber! Mijn hond iets aanleren was nog nooit zo easy!!!

Ze doen er een moord voor

Het lijkt alsof er een heel zwijn in de keuken ligt, mijn boskatten vinden de brokjes heerlijk!!

goede service en de katten vinden het voer heerlijk!

Heerlijk om zien hoe onze honden dit lusten.

Eerste maal dat ze blikvoeding als supplement krijgen bij hun korrels waar ze GEEN diarree bij hebben. Onze honden zijn daaraan gevoelig.

Mega veel geld voor een klein zakje voer

Kat kijkt er niet naar om. De prijs kwaliteit is niet evenredig. Zo'n klein zakje om te laten proeven voor zoveel geld, echt schandalig.

Snelle levering en mooie natuurlijke producten!

Sinds kort kennis gemaakt met de producten van Riverwood en ook een online bestelling gedaan van (herten) snacks. Mooie natuurlijke producten, waar mijn hond dol op is. Ik kreeg een heel lief persoonlijk kaartje en een extra zakje met beloningsvoertjes. Wat ontzettend lief en dat waardeer ik enorm! Twirre is mijn hulphond en betekend ontzettend veel voor mij, daarom vind ik het heel leuk om hem af en toe eens goed te verwennen ;) Dankjewel!

Leuke verassing!

16a Saffierborch