Uitstekend!

Had alle smaken van de hondensnacks besteld omdat onze hond het zo lekker vindt en de snacks gelukkig graanvrij zijn! Zondag avond besteld en kreeg het dinsdag al binnen. Met een lief kaartje erbij en een extra zakje snacks! Snelle verzending, goede producten en goede service!

Lewis eet als nooit tevoren

Waar een labradoodle een moeilijke eter is en snel verveeld is dit sinds we overgestapt zijn op Riverwoods totaal verdwenen. Twee keer knipperen en het is op.... heerlijk!! Voor mij is dit een ster waard

Fantastisch!

De eerste ervaring van onze twee poesjes, broertje en zusje, toen zeven maanden oud, was opzienbarend! Toen ik erachter kwam dat de Friskies van Purina absoluut niets bevatten wat een poes nodig heeft, stapte ik meteen over op Riverwood "Kitten" en bestelde bij u meteen vier zakken à zes kilo. Ik had niet eens eerst een klein zakje hoeven te proberen, want meteen na het eerste hapje keken ze elkaar aan met een blik van "wat is DIT?" Toen alles op was zaten ze bovendien ook nog verheerlijkt na te smikkelen en dit was geen verbeelding!

Mijn Franse bulldog eet het voer goed en de snoepjes wat u cadeau heeft gedaan (Duck with turkey) vind hij heel lekker Alleen zijn ontlasting is nog wat dun

De brokjes bevallen goed

Mijn poes is niet zo'n brokjes eter, maar sinds ik de brokjes van Riverwood meng met haar zachte voer eet ze het wel.

Goed voer!

Onze Beer doet t erg goed op Riverwoods. Fijn gevoel dat het voer van pure ingrediënten wordt gemaakt en niet van restafval.

Onze chihuahua vindt de brokjes heerlijk, zijn vacht ziet er veel beter en gladder uit, en zij verhaart veel minder.

Fijne ervaring!

Na 10 weken eliminatie dieet van royal canin anallergenic met onze old english bull teefje overgestapt op de Riverwood zalm en witvis met haring. Ze had erg veel last van jeuk en uitslag, het had even tijd nodig voordat het nieuwe voer aansloeg maar ze ziet er nu erg mooi uit minder jeuk, glimt mooi en verhaart ook veel minder. Ze vind het overigens ook erg lekker, en eet haar brokken in no time op. Dus tot nu toe hele fijne ervaring met het voor van Riverwood!!

Riverwood zorgt voor een blije Labrador.

Toen we moesten zoeken naar een nieuwe brok voor onze Labrador Moos, zocht ik contact met de klantenservice van Riverwood. De hulp die ik kreeg Blow mine Mind alles werd voor mijn uitgezocht van welke ingrediënten tot de hoeveelheden dit heeft zo geholpen dat na een paar weken dat Moos op Riverwood Venisonbrok stond, onze hond weer een blije vrolijke speelse hond werd. Naast de koekjes die Moos heerlijk vindt, zijn er nu ook kauwstaven van hert en paard het ideale tussendoortje voor Moos. Dus jullie hebben de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ dubbel en dwars verdient.

Mijn hond vindt het voer heerlijk maar een Labrador retriever eet altijd met smaak. Belangrijker is dat zijn ontlasting veel mooier en constanter is (dat was het doel waarom ik over wilde stappen) en zijn vacht is prachtig glanzend. Blij dat ik overgestapt ben op Riverwood Junior Large Breed.

Het voer wordt hier fantastisch ontvangen. We gaan nu langzamerhand over op dit voer.

Ze eten mijn vingers er bij op

De proefpakketjes werden door onze drie Ragdolls zeer goed ontvangen. Er werd met smaak gegeten en ze aten onze vingers er bijna bij op.

Ik ben heel te vrede

Ik heb 2 katten de ene kat heeft last van blaas gruis en de andere kat heeft een voedselallergie. Nu ben ik dat ik dit voer aan mijn katten kan geven zonder dat ze problemen of last krijgen van het eten en ik hoef ze nu niet apart van elkaar moet gaan voeren of uit elkaar te halen

Snelle levering, goede kwaliteit!

Voor onze Engelse Stafford allerlei soorten brokken geprobeerd.Altijd huid problemen , en nooit “goedkoop” voer gekocht. Met riverwood nooit problemen met de vacht! Ook smult hij er elke dag van!!! ECHTE AANRADER

Je wilt toch het beste voor je dier?

Onze labrador had veel last van oorontstekingen. Hij bleek een granenallergie te hebben. Sinds we zijn overgestapt op het voer van Riverwood zijn zijn oren helemaal schoon! Verder smult hij ervan! Ook de beloningssnoepjes zijn een aanrader. Hond blij, baasje blij!

GEWELDIG!

Mijn hondjes hebben helaas een aantal allergieën en zijn redelijk kieskeurig. Na veel merken geprobeerd te hebben ben ik uiteindelijk uitgekomen op Riverwood! Dit was een geweldige keuze en bevalt heel erg goed! Een goede, smakelijke brok met echte kwaliteit, en ze zijn er helemaal dol op! Ze dansen en springen elke dag weer als ze de brokken aangeboden krijgen. De klantenservice en levering is ook super. Al met al, ben ik heel erg tevreden en raad het mensen in mijn omgeving ook aan om eens op de site / in het assortiment te kijken!

Super eten voor een moeilijke eter

Mijn hond is onwijs lastig met eten. Ze eet bijna niks. Maar toen ik haar het test zakje van riverwood neerzette had ze het binnen notime op. Ook de koekjes ervan vind ze top.

Uitstekend! Mijn honden vinden het heerlijk!

Een van de twee honden is een moeilijke eter. Maar sinds we Riverwood aan hem geven eet hij netjes elke keer zijn bakje leeg. En met de aangegeven maattabel is het prima te doseren gedurende de dag. Ook is er niet een moment dat het lijkt dat ze hongerig zijn. De snoepjes vinden ze ook heerlijk. Onze Kangal geeft de voorkeur aan de struisvogel visjes. Daar wordt ze heel blij van.

Uiterst tevreden

Heel erg tevreden met het product, onze hond vind het heerlijk en heeft geen last meer van allergieën

Van puppy tot prachtige hond

Onze Lotte (Friese stabij) nu ruim 1 jaar, krijgt al vanaf dat wij haar hebben Riverwood. Eerst puppyvoer en nu adult met hert, rendier en wild zwijn. Ze is uitgegroeid tot een pracht hond, glanzende vacht en vol energie. Ook door de samenstelling van het voer weinig ontlasting. Wij zijn zeer tevreden en hopen haar nog heel lang te hebben.

Riverwood heeft wonderen verricht bij mijn hond

Onze hond heeft zware voedselallergie, hij had constant uitslag , jeuk en oorontstekingen. Elk merk voer geprobeerd, maar alle kwalen bleven. Toen kwam mijn nichtje die een dierenwinkel heeft met het advies om riverwood te proberen. Ik dacht , daar gaan we weer, maar baadt t niet dan schaadt t niet. Eigenlijk werd hij gelijk al beter, na 2 weken was hij helemaal de oude, behalve de oorontsteking, dat was na 2 maanden helemaal verdwenen, echt ongelofelijk blij mee, onze hond kan weer van zijn leven genieten. Al onze 3 honden krijgen nu dit voer, omdat t een natuurlijke brok is, en de andere hond epilepsie aanvallen heeft gehad, maar ook dat is verleden tijd. Nooit gedacht dat een hondenbrok dat voor elkaar kon krijgen. Dus wij zijn super blij met Ricerwood zalm en ook de honden koekjes zijn top . Gr Anneke

Prima voer..

Mijn ervaring is dat 2 van de 3 MCoon katten het eten prima vonden ,de derde moest er niets van hebben. dus dat is dan moeilijker voeren. Ze zijn Royal Canin gewent , zodra ik dat neer zet laten ze River voer staan. We gebruik ik de knabbels als beloning snoepjes.

Goede hondenbrokken, snel geleverd

Onze hond vind verschillende smaken lekker en gaat heel goed op riverwoods zalm en haring

Snel en goed geleverd.

Gewoon super!

Goed voer en snel geleverd.

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN