Perfect voer. Mn puppy vind het heerlijk

Hele fijne site

Fijne site en aardige en meedenkende mensen!

prima product snelle levering

prima product snelle levering

Kat gelukkig, wij gelukkig!

Elke keer als wij de zak voer pakken dan komt onze kitten al blij mauwend aangerend en wilt ie het liefst in de zak! Ook hele persoonlijke service met elke keer een kaartje bij de bestelling.

enorm goede service, super!

bestelling gedaan, zeer snelle en goede service zeker een aanrader

Prima kwaliteit hondenvoer

Onze honden vinden het voer heerlijk. Ze hebben een gezonde vacht en een goede conditie dat is toch alles wat je als baasje wilt.

Eindelijk eet mijn hond weer!

Mijn Yorkshire terriër van bijna 15 jaar oud wilde niet meer eten, totdat zij het voer van de hond van mijn dochter ontdekte.... Dat bleek Riverwood te zijn. Eerst heb ik het geprobeerd met het voer van mijn dochters hond. Want, stel je voor, het zou een tijdelijke bevlieging van mijn hondje zijn, maar nee, ze bleef de Riverwood brokjes lekker vinden. Toen een proefverpakking besteld en die werd door mijn hondje ook heel enthousiast ontvangen. Nadat de proefverpakking bijna op was, heb ik een grote verpakking besteld en nog steeds eet mijn hondje haar Riverwoodbrokjes heel graag!

Natte voeding voor allergische hondjes met IBD problemen

Hondjes lusten het graag en willen eindelijk deze natte voeding eten

Goede producten met een persoonlijke service

Onze hond Pebbles is dol op de Riverwood producten. Wij vinden het heel leuk dat er steeds een persoonlijk kaartje bijzit waaruit blijkt dat je gewaardeerd wordt als klant. Echt top!

Mijn kat lustte geen brokken. Ik had haar uit asiel gehaald en daardoor zoekende naar de juiste. Ze heeft nog niet zoveel gegeten als laatste 4 weken. Ze vindt ze heerlijk

De koekjes zijn heerlijk!

Ik heb de koekjes en kauwstaafjes gehad en ik vind ze heerlijk! Nu ga ik straks een proefpakketje proberen. Daar wacht ik nog op! Groetjes Ollie

Recommend!

Best food for our little friends

Super brok

Na veel uitgeprobeerd te hebben, doen mijn hondjes het erg goed op deze brok. Niet meer overgeven en nagenoeg nooit meer aan de diarree....plus een mooiere vacht!

De oude brokjes werden gefilterd

Wilde de nieuwe brokjes langzaam wennen door ze te mengen met de oude brokjes. Was kansloos! Ze aten de nieuwe en hebben de oude 2 dagen genegeerd. Dus maar zonder gewenning over op de riverwood. Zelfs met de gevoelige darmen van onze maine coon geen moment een probleem geweest.

Voedzaam, natuurlijk eten waar de honden alles mee krijgen wat ze nodig hebben.

Zodra de bestelling aankwam, stonden de 4 jonge American bully's al te springen om ervan te eten. Voor jonge honden die toch vrij zwaar zullen worden, zit alles in de korrel wat nodig is voor een evenwichtige groei. Ze lusten het graag en wat er als resthoopje gelaten wordt, ziet er gezond uit

geweldig eerlijk voer

Onze teckel Sarah heeft vrij veel allergie en was enige tijd opzoek naar goed voedsel voor haar nadat haar kuur bij de holistisch dierenarts erop zat, Sarah is zo goed als kaal geweest en met veel geduld en liefde heeft ze haar vacht terug gekregen. Het was een hele toer om te zien welk voer het beste bij haar past op dit moment. Via FB kwam ik Riverwoodpetfood tegen en dacht : nou deze ook maar proberen. Het pakte zo goed uit dat onze Sarah nu absoluut geen last meer heeft van het voer, met name het voer zonder gevleugelde erin en glutenvrij. Onze Pleuni het zusje van Sarah eet net zo mooi mee en begrijpt dat het goed is. Heerlijk om te zien hoe deze twee na de maaltijd een vrolijk rondje rennen door huis als dank. Na ruim drie jaar hebben wij onze Sarah terug zoals ze is, vrolijk, lief en ondeugend

Uitstekende service

Ik had een vraag gesteld mbt advies hoeveelheid voer, als ik droogvoer en natvoer wil combineren. Kreeg heel snel en heel gedetailleerd antwoord. Voor iedere smaak natvoer een berekening voor de aanbevolen hoeveelheid. (verschilt per smaak)

Onze pup wilde bij thuiskomst niks meer van het voer weten wat hij in het nest kreeg. Na advies overgestapt naar riverwood. Binnen een tel was zijn voerbak leeg. Voor ons geen ander voer meer. Goede service leuk dat er een presentje bij de bestelling zat

Top spul

Snelle levering. En de hondjes zijn er dol op.

Als ik zijn brokken neerzet wordt er direct gegeten.

Dalin is een straathond geweest in Spanje, je zou dus denken als hij elke dag vlees krijgt is dat wel veel lekkerder en beter. Maar nee soms liet hij zijn maaltijd gewoon staan. Nu met de Riverwood brokken wordt er meteen gegeten en met smaak.

Krokante smaakvolle brok

Onze bull van versvoer weer over op krokante brok. Net begonnen maar het smaakt hem goed.

Een zeer smakelijk voer met een top resultaat!

Sinds dat ik mijn honden Riverwood voer geef, hebben beide honden geen huid problemen meer. Vacht is weer mooi glanzend. Ontlasting is weer normaal. Ze vinden het beide erg lekker en staan te springen als ik de voer ton open.

Goede service en hoge kwaliteit voer

Ze zijn erg attent en verkopen goed voer dat mijn kieskeurige viervoeter heel eeg waardeert.

Mijn hond vind zijn voer heerlijk, en tevens heeft hij minder last van zijn allergie

Goede service en snelle levering.

Onze Labradoodle is kieskeurig qua brokken. Meerdere merken gehad. Riverwood vindt ze heerlijk. Een goed samengestelde brok. Toen ik de brok ging uitkiezen heb ik veel contact gehad met Riverwood, zij kunnen je uitstekend helpen met het maken van de juiste keuze.

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN