Esra moest wennen

Esra moest wennen aan het voer met vis, ook al hebben we het gemend voor de overgang met haar vorige brok. nu vindt zij het wel lekker, ook al zitten er dagen bij dat zij slecht eet. dit is nog niet zo ramp, die herten oortjes vond zij wel lekker.

Mijn honden eten de hele dag door van jullie brok!

Onze honden eten altijd slecht, maar sinds een paar maanden overgestapt op jullie voer, en ze eten de hele dag door uit hun bak van jullie brokken. En hun ontlasting is ook eindelijk eens goed en stabiel. Kortom happy dog, happy me!

Blije hond.

Sinds ik riverwood voor onze Tibetaan gebruik heb ik een blijere en speelse hond terug, het doet hem goed!!!

Vanaf de eerste portie zijn mijn 2 schatten er dol op! Senior hond met huisproblemen heeft veel minder jeuk en kale vlekken, hij is zeer gelukkig. Onze pup eet het zeer graag en zijn vacht glanst als een spiegel. Een aanrader!

Gelukkig eet mijn hond weer

Mijn hond ad zijn oude brokken niet meer

Nieuw voer

Ziet er goed en netjes uit, wordt snel geleverd

Mooie site, goede service

Erg tevreden met Riverwood, vlotte levering met een extra presentje en een persoonlijk, met de hand geschreven kaartje.

Super voer en super service

Onze katten doen het super goed op dit voer. Zelfs onze Nala die niet zulke makkelijke darmpjes heeft.

Prettig bedrijf met kwalitatieve producten!

De dienstverlening is van uitstekende kwaliteit. Onze hond vindt de producten verrukkelijk!

Goede en persoonlijke service

Goede service, snelle levering. Persoonlijk contact met kaartje en precentje bij levering maakt het helemaal af. Volgens onze hond bijzonder smakelijke brokken, snacks en kouwsticks. Aanrader! En fijn te testen met de probeer service.

Service is Top & Brokken en Snacks Yammie

Onze honden kijken altijd met smart uit naar wanneer het etenstijd is, het water loopt bij hun in de mond en ook uit hun mond :-) :-) De nieuwe snacks en beloningsnoepjes vinden Moos en Mack heerlijk.

Er wordt met smaak gegeten!

Onze settermix uit Spanje is blij met zijn nieuwe voer. Hij wilde altijd wel graag eten maar vond niet veel echt lekker. Tevens heeft hij last van een gevoelige maag en darmen. Het proefzakje viel in goede aarde, dus de gok gewaagd en een grote zak droogvoer besteld. En ja hoor: hij eet met smaak, komt nog een keer kijken of zijn bak echt al leeg is en zijn maag en darmen zijn een stuk rustiger. Wij zijn blij overgestapt te zijn!

Helaas

Helaas hebben mijn katten er helemaal niets van gegeten

Mijn Friese Stabij is nog niet overtuigd van de nieuwe brokken

N.a.v. een allergietest (advies) overgestapt op de brokken van Riverwood. Voorheen Hills Food Sensitivies (hypoallergeen) maar Friese Stabij blijkt allergisch voor granen en kip die in Hills aanwezig zijn. Proefzakje van Riverwood heeft hij smakelijk opgegeten. Daarom grote zak besteld maar met pijn en moeite eet hij de brokken op. Ik moet er een snackje overheen kruimelen zodat hij toch wat wil eten. Ik gebruik deze brokken nu bijna twee weken. De snacks wilde hij in het begin ook niet eten, die eet hij nu wel smakelijk op. Daarbij heeft hij ontzettend veel ontlasting op een dag. Dus wellicht nog even afwachten wat het verdere verloop is maar nu nog niet echt top, helaas! Ik ben overtuigd van het Riverwood voer, nu alleen onze viervoeter nog.

lekker

zinna eet het graag de allergische reacties zijn verminderd maar nog niet weg ik hoop op nog beterschap de volgende weken

Een klasse apart!

Voor mezelf verdiep ik me in gezond eten en maak verantwoorde keuzes die ook nog eens smakelijk zijn. En zo ben ik ook op zoek gegaan naar het allerbeste voor onze lieve herdershond Zoë! Contact opgenomen met Riverwood Petfood. Advies op maat ontvangen, wat een klasse! Zoë eet inmiddels al een tijdje Riverwood Zalm & Witvis met Haring en ze vindt het heerlijk!! Dat maakt me happy want het voer is niet alleen super gezond, het smaakt ook nog eens heerlijk! Zoë krijgt dus echt het allerbeste binnen. Bijkomende voordelen; ik merk echt verschil in energie; ze is echt energieker en fitter en ze heeft een prachtige, glanzende vacht! Heerlijk en super gezond voer! Ik en Zoë willen niets anders meer!

Prima in alle opzichten!

Snelle levering, hond vindt het eten heerlijk, er zat wat extra’s in de doos, namelijk een zakje koekjes en een beker om af te meten. Goede ervaringen dus!

Snelle service en erg correct

Goed advies over de problemen met allergie bij mijn hond.

Een prima brok die voorlopig graag gegeten gaat worden.

Goede middag, De proefverpakkingen waren na het bestellen snel ontvangen en bijna nog sneller opgegeten. Ik heb daarom maar gelijk besloten een 12 kilo zak te bestellen en het feit dat er bij de proefverpakking een 10% korting coupon zit vond ik sympathiek. Met vriendelijke groet namen Mike en Kipper

Ik zie mijn hondje Sparky gewoon helemaal opleven van deze gezonde voeding!

Sparky begint eindelijk brokjes te eten. Geen enkele brok was goed genoeg voor hem maar deze gezonde brokken eet hij wel. En gelijk heeft hij, alleen maar het beste is goed genoeg. Hij krijgt niks anders meer dan voeding van Riverwood. Ik word hier echt gelukkig van en nog belangrijker Sparky ook!

Hond is tevreden, wij dus ook

Mooie brokken! Hond kan niet wachten totdat hij weer wat krijgt. Specs lijken goed. Dus top tevreden

Super voer

Ben super tevreden met dit voer. Beide katten doen het er heel goed op.

Mijn kat wil niets anders

Klinkt reclame-achtig, maar het is eenvoudig zo. Mijn kat eet geen ander voer dan Riverwood Sterilised. Ze blijft prima op gewicht, is energiek en ik krijg dikwijls complimenten over haar glimmende vacht. Naar mijn idee een teken van gezondheid. Ook vind ik het belangrijk dat het vlees dat in het voer verwerkt is afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad.

Enthousiaste pup

Wij hebben een labradoodle mini pup die heel moeizaam eet. Slaat gerust één of meerdere maaltijden over. Tot voor kort gaven wij nog de voeding van de fokker, maar dit werd dus nooit met liefde ontvangen. Sinds 6 dagen nu over op puppybrokken van riverwood. Na heel goed advies op messinger. En hij is in elk geval een stuk enthousiaster. We hebben dus goede hoop. Ik heb er in elk geval zelf al een heel goed gevoel bij. Ook niet onbelangrijk.

Oké

Oké