Pepper speelt en rent weer

Onze hond Pepper was lusteloos, sliep alleen nog maar en at slecht. We hadden het idee dat dit door zijn voer kwam en hebben toen riverwood geprobeerd. Je kent Pepper niet meer terug, hij komt weer met zijn speeltjes aan zetten en daagt je uit om mee te doen. Hij rent weer door het bos en eet zijn dagelijkse portie weet lekker op.

Mijn Harrie is helemaal verkocht...

Mijn hond at vaak snel zijn eten op. Maar nu is hij helemaal zo klaar. Hij vind het echt heel lekker. De zalm versie met een beetje paardenvlees erdoor. Hij blijft aan zijn bakje lukken hopend dat er nog wat vanaf komt hahaha

Behulpzaam, flexibel en denken echt mee!

Na mijn eerste kennismakingspakket te hebben ontvangen, voor onze 13 maanden oude border-aussie met veel intolerantiekwalen die goed lijkt te reageren op deze voeding, bestelde ik in mijn enthousiasme direct een hele lading van zo ongeveer het halve assortiment. In plaats van dit klakkeloos te leveren, ging de medewerkster vaag Riverwood met mij in gesprek en legde mij precies uit hoe het in elkaar zat - het hele mono eiwit-verhaal. Zonder problemen kon ik mijn eerdere bestelling vervangen door een meer op mijn hond zijn gezondheid gerichte keuze uit het assortiment. Ik ben erg dankbaar voor de uitleg, de hulp en de snelheid waar dit alles mee gebeurde! Bumper vindt de goede keuzes voor hem ook erg smakelijk, dus 2 tevreden klanten hier!!

Snelle levering. Zelfs een berichtje gehad dat het een dag later kwam door een foutje in het magazijn. Super communicatie.

Onze katten vinden het heerlijk.

prima en de katten vinden het erg lekker

Kwalitatieve voeding

Ik ben overtuigd dat dit zeer goede voeding is. Het is wel een aanpassing nog voor mijn hond mits die va vers vlees en hapjes ( restjes) van tafel naar strikt voedingspatroon dient te gaan. Verlopig is zijn favoriet natvoer , geit, kalkoen was ie echt geen fan van. Met de snacks is everzwijnhuid ook zijn ding niet. De gansenekken en runderlong zijn wel toppie voor hem. De rest dien ik nog uit te proberen. Maar kwalitatief is Riverwood zeker heel goed. Natuurlijk moet men aanpassingen doen i.v.m.. voeding dient men iets langere tijd hiervoor te geven. Maar al bij al is het merk Riverwood en de begeleiding top!

Zijn goed.

De webshop is duidelijk. Ik bestel voor mijn hond 2x2 kg zakken want ze eet niet zo veel brokken. Riverwood verstuurd dat snel alleen moet wel PostNL meewerken.

Onze labradoodle pup Indy van 9 mnd eet eindelijk zijn bak pupbrokken eend/kalkoen elke dag leeg en heeft stuk minder last van jeuk en krabben. Ben er heel blij mee en Indy Ook.

Helemaal top

Super snelle service, de volgende dag meteen bezorgd.

Het is een goed voedsel voor de hond

Ik ben nog op zoek naar de juiste smaak voor mijn hond maar ik ben blij dat en veel keuze is Ik ga zeker blijven en een goed smaak zoeken voor mijn hond

Super klantenservice

Snelle levering Foutje wordt enorm snel opgelost!!! Echt super klantvriendelijk Aanrader!! Mijn hondje is dol op het natvoer brokken en snoepjes

kwalitatief goede brok

Ben op deze brok overgestapt omdat Ziggy een atopie heeft en daardoor vachtproblemen ontwikkeld. Doordat er geen aardappel of granen in verwerkt zijn heb ik goede hoop dat de visvariant aanslaat. Ze vind ze iig heerlijk!

Duidelijke beschrijving

Onze hond ging probleem loos over naar het nieuwe voer. Ze vindt het lekker. We zijn nu een week verder en zijn heel benieuwd wat het met haar gaat doen.

Geweldig brokken met goede ontlasting.

Onze Mechelaars kregen eerst KVV van Kivo. Ik merkte dat de teef last kreeg van obstipatie en haar ontlasting was zo droog en stoffig dat ze er last van kreeg. Na goed kijken op Google en Facebook zag ik de brokken van Riverwood. Meteen overgestapt en binnen 3 dagen zeer goed resultaat! Ook merk ik het aan hun vacht. Ze zitten nu 4 weken op Riverwood met echt goed resultaat.

Geveldigen produkten en enorm vriendelijk,autstekend servis

Altijd op tijd besteling krijgen en alles is pragtig bij juli.

M’n Shih tzu heeft hele erge huidproblemen. Alles al geprobeerd. Maar dit product lijkt z’n huid rustig te krijgen. En ze vind het super lekker. Ook bijzonder omdat ze een vreselijke moeilijke eter is.

Uitstekende service

Een paar keer telefonisch contact gehad, en heel vriendelijk geholpen.

De brokken ruiken goed

Tiny en jexie vinden de brokken erg lekker en ook de snacks vinden ze geweldig. Dus al met al een top product

Smakelijk als ik mijn hond moet geloven.

Onze hond eet graag zijn brokken. Ik gebruik ze zelfs als beloningssnoepjes. Zijn ontlasting blijft mooi wat ook geweldig is.

Riverwood ist ein ausgezeichnetes Futter

Riverwood habe ich bei meinem Aufenthalt auf Texel von den sehr netten Damen in dem Tiergeschöft in Den Burg empfohlen bekommen. Das Feuchtfutter hat meinen Hund vom 1. Tag an geschmeckt und er hat es sehr gut vertragen. Keine Probleme mehr mit der Verdauung.

Heerlijk!

Toby (hond) vindt de snacks altijd heerlijk! Gemakkelijk om te bestellen en te laten leveren, super!

Beste snacks en voer

Riverwood Petfood heeft naar mijns inziens droogvoer en snacks van goede kwaliteit. Er zit voldoende eiwitten in en dieren komen niet van bio-industrie. Onze pup heeft spijsverteringsproblemen, maar kan Riverwood voer en snacks goed verteren. Hij is er ook helemaal gek op, snacks heeft heel sterke geur. Onze heeft voorkeur voor semi moist snacks vanwege formaat, crunchy is wat aan grote kant voor klein/middelgroot ras. Klantenservice van Riverwood krijgt een 10. Vriendelijk, snelle reactie, geeft goed uitleg en denkt graag met je mee. Net geen cijfer 10 omdat er weinig 'hypoallergeen' opties zijn.

Snelle levering en altijd een leuk tijdschrift erbij geleverd met nuttige informatie.

Mijn pup smikkelt er lustig op los!

Het voer van de fokker wilde mijn pup Teun niet eten. Even een klein weekje wennen aan Riverwood en nu valt hij er op aan en smikkelt er lustig op los!! ( ik meng nat voer met brokken.)

Mijn hond Kaya

Kaya ging op de zak staan en krapte erop. Zo van dat ruikt lekker. Normaal wil ze altijd een stukje van de stokjes snoepgoed erbij voordat ze aan haar bak eten begint. Vanavond dook ze gelijk met haar neus in de bak en at haar brokken van riverwood free range version & lamb with rabbit. Dus hert, lam en konijn. Dus een dikke 10 voor het avondeten.

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN