Kwaliteit voedsel voor mijn beste vriend

Altijd netjes geleverd. 1 keer een foutieve bestelling gehad maar dat is keurig opgelost. Fijne samenwerking vind ik plus fantastisch product

Top!!

Top voer! Klantvriendelijk...ik ben om, en jullie hebben er weer een klant bij! Ga zo door!!

Het beste wat mijn huisdieren zich kunnen wensen!

Al jaren gaf ik mijn kat en mijn hond een bovengemiddelde kwaliteit voer. Maar toch vielen me wat zaken op. De hond begon steeds meer geur af te geven en de vacht van mijn kat liep zichtbaar in kwaliteit achteruit. Eerst nog wat geswitcht binnen de opties van mijn eerdere merk, maar echt goed resultaat bleef na een paar maanden uit. Tot ik op Riverwood werd gewezen. Dus daar het voer gekocht en binnen een maand was mijn hond veel frisser en mijn kat ziet er 5 jaar jonger uit (ze is 13). Een echte aanrader dus!!!

Alsof je honden elke keer uit eten gaan

Het is elke keer een feestje voor de honden als ze eten of snacks krijgen van Riverwood. 1 van onze honden heeft allergieën en het is nog al even uitzoeken wat voor voer het beste is. We hebben een aantal merken uit geprobeerd. De andere heeft snel last van zijn spijsvertering ook voor hem is Riverwood goed. Wat ik wel jammer vind is dat er geen middel grote zak tussen zit. Beide honden krijgen een andere smaak.

Goede service en goed product

Na het bestellen een snelle bezorging. Poes vindt de brokken heerlijk.

Onze pup van 15 weken oud nu had vanuit de fokker het wel bekende merk voer mee gekregen maar daar blijft Teddy van eten en veel zijn behoefte doen via Facebook kennis genomen van het merk riverwood en een proefpakket aan gevraagd en 2 dagen later ontvangen en gelijk gemixed met zijn oude voer nou dat dat Teddy gelijk niet meer hij is helemaal gek van riverwood hij heeft veel minder ontlasting ik kan het iedereen aan raden

Kieskeurige koningspoedel alleen riverwood

Na van als uitgeprobeerd te hebben geeft mijn koningspoedel de voorkeur aan riverwood natvoer. Zo gauw het blikje uit de kast komt staat hij klaar bij zijn voerbak. Likt de bak schoon en kijkt dan voldaan met snoet onder de restjes die hij dan met veel voldoening aflikt. Geweldig voer en hij ziet er prachtig uit. Top

Ge-wel-dig!

Na bijna een jaar van ellende qua ziek zijn en allergieën en brokken niet willen eten met onze 1 jarige Golden retriever, wilde wij een andere weg inslaan qua voer, en kwamen wij uit bij Riverwood. Nu heeft onze hond bijna 1 week Riverwood voer en hij vind het echt heerlijk en zit al klaar voor de kast als het etenstijd is. Het krabben lijkt nu wel al te zijn afgenomen maar weet ook dat dat even tijd nodig heeft. Dus een dikke aanrader!!

De katten vinden het heerlijk! Geen last meer van de huid en ze zijn goed verzadigd van het voer.

top

Indy (shih tzu) vindt de zalm/haring brokken heerlijk en doet het er goed op!

Sensationeel

Alba heeft als voormalig Roemeens zwerfhondje al geen enkel probleem met eten maar de brokken van Riverwood zijn echt binnen 30 seconden verdwenen.

Toppie

Ik gebruik riverwood bijna 3 weken Me hond lijk het er goed op te doen Ze heeft amper jeuk aan dr pootjes en kop Haar vacht begint op te knappen We gebruiken de zalm variant met een blikje hert ook van riverwood. We hadden eerst een proefpakket van zalm variant Was zeer snel geleverd (klasse) Nu hebben we de grotere zak. Die was helaas niet zo snel geleverd (maar wel binnen de tijd wat op de website staat) Ik vind de uitstraling van de zak ook netjes De brokjes vind ze lekker en eet met smaak op Vind het ook een plus punt dat er geen vieze geur aan zit wat je met andere merken wel vaak hebt. En bovendien een perfecte ontlasting. De snacks vallen ook in de smaak Ik kijk graag uit na de toekomst met Riverwood Me hond is super blij met Riverwood En als me hond blij is ben ik ook blij Dikke pluim

smakelijke brok in mooie verpakking

Ik ben overgestapt naar Riverwood en ik heb daar geen spijt van. Duitse herder Roef die huidproblemen heeft vindt ze heerlijk en hij lijkt het er goed op te doen. Hij zit beslist beter in zijn vacht en is vrolijker. Ik vind de verpakking ook goed doordacht. De zak is hersluitbaar en heeft aan de zijkant een handvat om de zak makkelijk te tillen. Blij met Riverwood dus!

Geweldig bedrijf en en blije hond

Riverwood food is een geweldig bedrijf met topkwaliteit producten. Mijn hond is een moeilijke eter, maar de producten van Riverwood gaan er in als koek. Producten van Riverwood hebben een hoog vleesgehalte en bevatten geen rotzooi. Eveneens een dikke vette pluim voor de klantenservice van Riverwood. Mocht er per ongeluk iets fout gaan, dan wordt dit keurig netjes opgelost!

Uitstekend voer van een goede kwaliteit

Mijn pup doet het er uitstekend op. Ze is erg kieskeurig maar riverwood voer was in 1x prijs. Je merkt het ook echt in de ontlasting. Die is veel minder. Voor mij geen ander meer.

TOPVOER

HEEL GOED VOER

Blije hond

Onze hond heeft laste van verschillende allergieën, maar doet het nu erg goed op riverwood! Geen jeuk meer, glanzende vacht en voor de hond niet onbelangrijk; hij vind de brokken erg lekker!

Oscar vindt het heerlijk!

Oscar smult van de brokken en de snacks. Zijn jeuk lijkt echt te verminderen, dus we zijn heel hoopvol. In volume mag hij nu ook wat meer omdat de brokken vrij licht van gewicht zijn. Voor een hond die altijd op dieet is een prettige bijkomstigheid. We gaan er voorlopig mee door. Als alle kale bijt-en krabplekken weer met haar bedekt zijn gaan we eens proberen of hij weer zonder rompertje of kraag door het leven kan.

Onze Guus vindt het erg lekker!

Onze labrador vindt de brokken lekker . Haar vacht wordt mooier en hij wordt wat energieker. Dit al na twee weken.

Supper

Ik bent zeer tevreden over alles!

Eindelijk een vreselijk zinnige rugzak maine coon aan het eten gekregen

Ze vindt al 2 van de soorten lekker, enige nadeel blijft dat de brokjes eigenlijk nog bijna te groot zijn, want mevrouw er haar kruimelafval niet op. Ieder brokje dat breekt laat ze liggen. Maar zeer tevreden, ze komt nu al naar de bak als de brokjes erin komen!!! Enige jammere is dat ik pas na de bestelling en berichtje kreeg dat er ook proefpakketten waren, voor minder geld. Was prettig geweest dat dit direct duidelijk was geweest op de site.

mooi merk, goede kwaliteit

Heb nu 3x een bestelling gedaan voor mijn Flatcoated Retriever, die sinds dit een moeilijkere eter is geworden, maar icm blikvoer smaakt het eten nog lekkerder en staat ze weer te popelen om de bak leeg te eten.

Geweldige voeding

Mijn beide bullen dames doen het zo goed op de voeding met vis. Minder jeuken, glanzende vacht, meer energie, minder haaruitval en beter op gewicht. En ze zijn er gek op. Ik heb nu echt twee hele blije meiden. Groetjes van Joy en Jazzy

Deskundig advies, zeer fijne website en bovendien lekker en goed voer voor mijn pup!

gewoon top voer

super voer zeker voor mijn bullterrier met allergie

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN