Super voer

Mijn hond had hele erge uitslag en overal wondjes door het krabben sinds ik het voer gebruik is haar huid helemaal aan het hele geen jeuk meer voor haar geen ander honden voer meer

Mijn hond is lastige eter door gevoelig buikje. Daarom eet hij vaak zijn bak niet leeg.nu hij de riverwood brokjes met rendier en wild zwijn heeft komt hij steeds terug om om meer eten te vragen.hij eet de bodem nog net niet uit de bak

Harley is heel heel kieskeurig,maar nu Kan ze niet wachten dat haar voor van riverwood klaar staat..

Super voer

Mijn Rhodesian Ridgeback teef van 8 is 4 weken geleden geopereerd aan baarmoederontsteking. Mijn dierenarts had mij geadviseerd haar minder eten te gaan geven ivm gewichtstoename. Dus ik zocht een complete en smakelijk brok voor haar. Zij krijgt nu de zalm brokken en ze vind ze heerlijk. Haar ontlasting is weinig en compact, ze glanst en is vol levensvreugde. Ik ben super blij met deze brokken voor mijn hond.

Geweldig, onze Hollandse Smous is een zeer moeilijke eter maar Riverwood gaat er direct in.

Diverse rashonden in de roedel. De Labrador Retrievers eten voornamelijk vers. De Hollandse Smous is echter kieskeuriger en daarom gezocht naar een zo goed mogelijke vervanging van vers. 2 merken gevonden en o.a. Riverwood is daar 1 van.

Goeie producten en snelle service

Fijne webshop en goede uitleg over de inhoud van de producten en snelle levertijd. Onze Pip vindt de brokken heerlijk!

Zeer tevreden over Riverwood Petfood.

Na veel producten te hebben uitgeprobeerd van graan vrij. Werd ik geadviseerd in de dierenwinkel naar riverwood petfood, een 2 kilo zak geprobeerd en resultaat was er al na 2 weken. Mijn hond doet het Zeer goed op. Nu ook over gegaan op de honden snacks. Wij zijn zeer tevreden over Riverwood Petfood.

Top voer

Het is gwn goed voer en mijn hond vind het lekker dat is het belangrijkste. Goede ingrediënten en hij heeft minder ontlasting dus alles wordt goed opgenomen door zijn lichaam.

Wij zijn zeer tevreden over riverwood, Bobbie vindt het erg lekker. Wij hebben de adult hert & lam met konijn omdat hij gecastreerd is en hij blijft mooi op gewicht. Hij heeft vaak last van allergieën zat veel aan zijn pootjes te likken waardoor de haren rond zijn pootjes altijd rood kleurden, en nu na een aantal weken volledig op riverwood zijn zijn pootjes weer mooi wit. Dus superblij met riverwood.

Na 2 weken al een betere vacht, van mijn hond

Mijn hond heeft veel hinder van huid problemen. Veel jeuk, hij bijt zijn huid stuk. Na 2 weken zie ik al verbetering. Vacht is voller. Hond is rustiger, krabt minder.

Poes is er gek op

Na een proefpakketje brokken Riverwood Derma hebben we nu een grote zak gekocht voor onze poes. Maar poes vindt het zoo lekker dat ze iedere keer dat we haar bakje met een laagje verse brokjes aanvullen deze in no time op zijn. Jammer poes, je krijgt maar 45 gram per dag

Jaap geniet ervan

Mijn boxer pup jaap,kan nooit wachten op zijn brokken van Riverwood. Het is dan net een stuiterbal tot hij zijn brokken krijgt dan zie je hem echt genieten.

Geweldig! Mijn hond eet weer regelmatig ♡

Mijn hond is van pup af aan een hele kieskeurige eter geweest. We hebben ondertussen misschien wel 8 soorten voer geprobeerd maar sinds wij bij Riverwood terecht zijn gekomen is hij compleet veranderd. Hij eet tot nu toe elke keer zijn voerbak leeg en hij staat te springen om zijn voer. Dit heeft hij nog nooit gehad. Hij is weer super actief en geniet er elke dag weer opnieuw van. Tijdens het bestellen ook nog telefonisch contact gehad welk voer het beste voor hem zou zijn en dst was heel erg fijn. Ik zal riverwood zeker aan iedereen aanraden. Ik maar ook zeker Kay (mijn hond) zal nooit meer anders willen

Voer bestellen en de volgende dag al in huis! Erg fijn!

Lekker eten zonder jeuk!

Al heel veel voer geprobeerd, maar steeds of niet goed genoeg voor mijn kieskeurige labradoodle of alsnog veel jeuk, krabben en bijten. Sinds we Riverwood brokken hebben staat ze weer kwispelend op haar eten te wachten, is de bak in een keer leeg en heeft ze bijna geen jeuk meer. Wij willen niet anders meer, en de hond ook niet.

Barry helemaal blij

Onze lieve Barry vind het voer heerlijk. Was een moeilijke eter, nu niet meer. Zijn vacht is mooi en hij heeft veel energie. We gebruiken nu puppybrokken maar gaan straks over naar de volwassen brokken. Waarschijnlijk voor actieve honden na advies van de vriendelijke medewerkers van riverwoods!

Het ziet er goed uit, en ik vind de verpakking een uitkomst. Je kan de zak weer hersluiten.

Wonder vind het heerlijk, ze kijkt uit naar de volgende naaltijd.

Onze hond smult ervan!

De bak gaat in 1x leeg! Bijkomend voordeel is dat nero beter in zijn vacht zit en veel minder verhaard

Snelle levering en alles op voorraad!!

Zo makkelijk om even online te bestellen en vaak de volgende dag de producten al in huis te hebben. Zo hoef ik geen mega voorraden aan te leggen en kan ik gewoon maandelijks een bestelling te plaatsen.

2 zeer tevreden doggies en baasje

Eerst voor onze pup proefzakje besteld, ze is een kieskeurige eter. Ze is nu 5 maanden en we hebben wel 5 verschillende brokken geprobeerd maar gulzig was ze nooit tot ik haar Riverwood voorschotelde….zalig vind ze het! Gelijk een 2 kilo zak besteld ( tis kleine langharige Jack Russel dus daar kan ze even mee door) Onze labrador van 6 jaar heb ik ook een zak gegeven “Rendier” want is goed voor gewrichten en we willen haar op gewicht houden. Beetje Noorse zalmolie voor de vacht erover en smullen maar! Oh en de zalmsnacks vinden ze ook een feestje. Thanks ook namens Pien en Noortje

Heel blij met het voer, mijn hond vind het heerlijk!

Mijn hond at moeilijk brokken, liet vaak de brokken staan en at alleen het verse vlees eruit. Nu gaat de bak iedere dag helemaal leeg.

Goede puppy brok en geen problemen meer

Mijn Vlinderhond pup had veel last van buikpijn en na het eten van brokken. Een proefzakje van Riverwood geprobeerd en geen last meer van buikpijn of diarree. Ook at hij het graag. Zeker een goede brok voor gevoelige honden!

super goed

Niet duur

Eindelijk goede voeding!

Wat zijn we blij dat we na 6 maanden sukkelen eindelijk de goede brokken voor onze pup Benno hebben gevonden. Benno zijn ontlasting bleef dun. Alle voorgeschreven brokken, pillen en poeders van de dierenarts hielpen niets. Na zelf een zoektocht te hebben gedaan op internet de voeding van Riverwood tegen gekomen. We hebben een proefpakket besteld en moet eerlijk zeggen dat hij ze gemengd met zijn oude brok niet goed wilde eten. Na 4 dagen de keuze gemaakt geheel over te stappen op de Riverwood brok en sinds die dag gaat het goed. En nog het beste van alles.....eindelijk mooie stevige ontlasting!! Ook is zijn vacht zachter aan het worden en glanst meer. Benno zelf is naar ons idee ook rustiger en voldaan. Kortom, wij zijn blij dat we Riverwood hebben gevonden.

Top product

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire