Super food.

Mijn bullterrier had uitslag. Vochtprobleem. Vanaf dat ze 8mnd oud was. Steeds kocht ik ander merk voor week of 8 niks hielp. Tot ik riverwood ontdekte. Uitslag helemaal weg. Koop de zalm variant. Maar het vlees en de beloning snoepjes is ze ook gek op

Mijn Joep eet weer!

Blik voer is beter dan uit een supermarkt, ziet er ook smakelijker uit! Brokken als bij voeding of tussendoor werkt prima. Zeer tevreden!

Goede brok voor vitale en speelse hond.

Mijn hond vind het lekker haar bak is zo leeg ,goede ontlasting .

Heerlijke brokken

Onze hond smult van deze brokken, supersnelle verzendig,top!

Jullie eten wordt zeer gewaardeerd door hond en eigenaar.

Mijn hondje vind zowel de brokken als het natvoer als de snacks heerlijk. Ik wissel af van smaak want ik zelf houd ook van variatie in mijn eetpatroon en zo dus ook mijn hondje haha.

Top voer!

Na aarzeling overstapt, altijd geperste brok. Ik heb 4 Engelse bulldoggen waarvan 1 pup. Ze vinden het allemaal smakelijk, ontlasting is mooi compact en ze beginnen te glimmen en ze hebben geen last van gas gelukkig. Zou het wel fijn vinden dat als je meerdere zakken tegelijk besteld dat er korting wordt gegeven. Dat was afgelopen x eenmalig 10% en dat is toch fijn.

Super snelle en goede levering .

Eerst een proefpakket besteld voor onze twee kittens. Ze vinden ze heerlijk. En levering dik tevreden. Dus nu weer een bestelling gedaan en ook weer prima snel geleverd

Eetlust van mijn labradoodle is enorm verbeterd

Mijn labradoodle pup liet elke dag haar brokken staan. Nu ze Puppy free run Turkey &Duck with Pheasant krijgt, eet ze haar bakje leeg. Ook de verschillende smaken blik worden met volle overtuiging opgegeten. Ik had het aangeschaft om te proberen, er gaat zeker een vervolg bestelling plaatsvinden. Een tevreden hond en een tevreden baasje.

Kwaliteit is top!!

Ik heb nog geen ervaring met droge voer omdat mijn puppy is geconstateerd met HD, maar ik heb nattevoer bij jullie besteld in alle smaken en de kwaliteit is top. Mijn hondje is erg gek op. Niet normaal hoeveel hij hier van houd. Jammer dat ik niet in het kan lopen en kijken hoe het allemaal gebeurt. Of een winkel waar ik alle keuken zelf kan zien. Ben niet zo gek om alles te doen via internet maar tegenwoordig is het niets anders. Ga zo door. En bedankt voor jullie advies. Als ik mijn Riley terug moet brengen of ik hou hem tot aan het eind ik blijf natte voer bij jullie kopen. Want in september krijg ik nog een pup. Dus dan droge voer bij jullie ook kopen.

Snelle reactie en uitstekende service

Snel in huis halen van kwalitatief goede producten.

Heel fijn bedrijf met een hart voor dieren

Wij als Dierenvoedselbank Gemeente Oss en omgeving https://www.facebook.com/DvBGem.Oss hebben een hele fijne en warme ervaring met deze firma en hun producten. Alle woefkes en miauwtjes genieten van hun brok en andere versnaperingen. Is echt kwaliteit voer en dat merken we ook aan de reacties van onze Cliënten althans baasjes / eigenaren van onze Cliënten

Onze Jack russel vindt het voer, brok en natvoer heerlijk

Slechte eter geweest. Nu eet ze met smaak alles op. Het is een zeer beweeglijk hondje, verspilt veel energie dus heeft eiwitten nodig voor haar spieren. Volgens de dierenarts is zij géén gram te zwaar en is het 1 bonk spieren

Voedzaam voedsel

Hallo. Goed service en de hondjes vinden het lekker. En nu afwachten als het ene hondje er goed op reageert omdat die soms veel jeuk heeft. Maar we gaan het afwachten. Vrgr g. Peringa

Onze hond is nu 8 maanden oud, wij hebben Hektor geadopteerd. Wij hebben toen door gekregen dat we premium voedsel in het begin moesten geven zodat ie goed zou aansterken. Wij hebben riverwoods geprobeerd op aanraden van de dierenwinkel waar wij komen. Hektor is er helemaal weg van! Andere brokken eet hij ook wel maar die gaan niet zo snel naar binnen en hij ruikt zelfs het verschil! Nergens last van. Geen buikkrampen en niet braken. Hektor is helemaal gelukkig er mee en wij ook natuurlijk. Dank!

Onze hond wil niks anders meer!

hoge kwaliteit hondenvoeding geschikt voor onze zeer actieve jachthond makkelijk te bestellen en fijn dat het thuis bezorgd wordt Jammer dat er nooit/weinig (kortings)acties zijn.

Goede service, goed advies, ik ben er blij mee

Advies gevraagd voor de voeding voor mijn franse bulldog van 13 maand. Perfect advies gekregen, mijn bulletje is er gek op. Super service, ben erg tevreden.

Smakelijke brok

Mijn hond wilde de oude brokken niet meer eten. Nu ik hem deze brokken van riverwood geef is zijn bak zo leeg. Ik ben super blij dat ik dit merk heb gevonden zodat mijn hond weer met smaak zijn brokken eet Daarbij is het een snelle levering.

Super snelle service en ook nog een gratis snack in de doos erbij.

Prettig

Je ziet de hond genieten

Mijn kleine vriendin staat hoog te springen als het tijd is om te eten.

Geweldige smakelijke gezonde brokken

Mijn honden zijn er werkelijk stapelgek op. Het is iedere springen van vreugde bij het voeren van deze echt gezonde, natuurlijke brok.

top

Hond vindt voeding heerlijk. Ook de tot nu toe geprobeerde snacks bevallen heel goed. Darmklachten die er waren zijn zo veel minder. Reuk van brokken is prima.

Happy vindt de brokjes heerlijk.

Mijn kat Happy is een ontzettende moeilijke eter. Op een gegeven moment wilde hij zijn favoriete brokken (ander merk) niet meer. Paniek en dus op zoek naar ander voer. Hij eet nu heel graag de brokjes van Riverwood ( gesteriliseerd, hert en lam & wild everzwijn).

Pie mijn Franse bulldog is een lastige eter, Riverwood eet hij heel goed

Zeer tevreden hond, het smaak haar prima!

Vanwege gevoelige darmen waren we op zoek naar ander voer, ze had vaak diarree en at ook met lange tanden. Nu met riverwood eet ze weer goed en de ontasting is ook weer ok, dus zeer tevreden met dit product.

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN