Mooie brokken mij kat vind ze lekker

Snelle bezorging en past door de brievenbus. Mijn kat is er blij mee.

Geen ervaring tot nu toe, mijn Hondje doet het goed op Leader

Voorlopig ga ik niet over op Riverwood pet food. Ze zal het zeker lekker vinden maar ik ben tevreden met Leader voor puppies.

mijn hond is blij

Mijn hond weigerde te eten. Sinds ik Riverwood-dierenvoeding heb gekocht, hebben ze veel gegeten

Vanwege het ruime assortiment van Riverwood, is er altijd een goede brok te vinden, perfect afgestemd op jouw hond. Super handig dat je eerst een proefpakketje kunt bestellen, om je kijken of je hondje de brokjes lekker vindt. Nou dat was voor onze Bink snel beslist! Ook zit er bij het proefpakketje een kortingscode van 10%, helemaal fijn! Bink vindt de brokken heerlijk! Vooral de informatie achter alle gebruikte ingrediënten, sprak ons erg aan. Absoluut geen spijt van! En de de meeste snacks zijn ook al goedgekeurd ;) Snelle verzending

Goede service!

Na goed zoeken en oriënteren op riverwood gekomen. Een brok gevonden waar niets in zit waar onze hond allergische voor is. Als kers op de taart nog snacks ontvangen ook bij een zak brokken. Heel fijn. Bestel hier zeker weer!

Zeer verrast

Mooie verpakkingen. En blij verrast met de grootte van de brok. Met nogal een kieskeurige kat en al veel merken geprobeerd te hebben eet ze deze brokken. Sinds de zak open gaat staat ze al in de keuken en dit is lang geleden dat ze dit gedaan heeft. Dus ik ben zeer tevreden over Riverwood.

Het gaat erin als koek!

Lekker snelle levering en een gratis zakje koekjes. Attent.

Een hond die met smaak eet.

Hij vind ze heerlijk, eet ze met smaak op!!!

Mijn maine coon is gek op hun brokken!

Hele fijne ervaring met deze brokken. Al verschillende soorten merken geprobeerd omdat onze kat altijd alles zo naar binnen schrokt. En binnen een halve dag was heel zn bak leeg. Deze brokken zijn wat groter waardoor die al rustiger eet. En zijn bak is niet binnen de kortste tijd leeg. Zeker een aanrader deze brokken als je kat een maine coon is en een grote eter.

Niet geschikt voor onze kat

Onze kat heeft maag en darmproblemen, lust het wel maar is er van in de diarree wat betreft Riverwood Sterilised, Riverwood Large Breed , nog niet geprobeerd

Ze vond het niet lekker

Kat liet de brokjes liggen

Fantastisch!

De hele ervaring vanaf bestelling tot bezorging is super! Snel en professioneel geleverd. Gratis zakje snacks erbij en een mooi boekje met informatie over alle producten en ingrediënten. De kwaliteit van de producten is ook fantastisch. Dit is het eerste hondenvoer wat onze hond zonder problemen eet, lekker vindt en ook nog eens geen (allergie)klachten van krijgt.

goede snelle levering

de levering ging goed en snel, ook antwoord op mijn vragen ging snel. Helaas heeft mijn kitten het nog niet kunnen eten want we krijgen hem pas 13 februari. Maar hoor goede verhalen dus komt vast en zeker goed.

Poes vind het ok

Ze vond het eerst geweldig maar nu niet meer echt, dus tja dan kan het wel goed zijn maar als ze het net zo eet als ander voer wat vele malen goedkoper is zal het niet 100% riverwood meer worden.

Knapperige, smaakvolle brok van verantwoord vlees

Mooi dat het vlees dat gebruikt wordt van vrije uitloopdieren komt.

De kittens smullen ervan & groeien als kool

Ben erg blij dat ik Riverwood tijdens mijn voedingsanalyses tegen kwam en dat deze voor mij goed uit de bus kwam. Daarnaast vinden mijn volwassen coons het heerlijk en ben ik blij met de large brok. De kittens zijn nu 13 weken en de 2 kg gepasseerd, ze groeien dus goed op de kitten variant van Riverwood. Hahaha laat dan nou ook nog eens rijmen.

Smakelijk maar

Mijn Maine Coon vind het heerlijk maar de brokjes zijn echt nog te klein naar mijn zin. Momenteel heb ik haar op Hills TD voor de grote brok zodat haar tanden goed blijven. Ze is nu 12jaar en haar gebit ziet er prachtig uit. Voor kleinere katten beveel ik het wel aan

Stinkende poep

Mijn kat lustte het wel maar ik vond zijn ontlasting erg ruiken.

Prima hondenvoeding

Onze hond vindt het lekker en heeft genoeg energie. Verder wordt de voeding goed verteerd (weinig poep)

Goede service en mijn hond is er dol op

Ik ben nog aan het testen hoe de hond op het voer gaat reageren

beste voer tot nu voer onze boxers

het ruikt voor onze honden erg lekker en ze eten het goed geen enkel probleem gehad met overschakelen

Snelle levering en nog een attentie erbij ook!

Kat is er gek op.

Snel geleverd en de kat lust het graag.

Eerste indruk zeer positief!

Mijn hond Bo vind haar nieuwe voeding heerlijk. En ik moet zeggen dat ik denk dat deze voeding ook heel erg goed is voor haar. Het is mij opgevallen dat Bo sinds zij Riverwood eet actiever, levendiger en speelser is geworden. Dus zoal ik het graag zeg, ze is gewoon een Superblij hondje ❤️

Echt top!

Voeding is heel erg goed, ik heb een hondje met voedselovergevoeligheid en had van de dierenarts Hills voeding gekregen voor haar allergie. De huidklachten bleven doorgaan dus was ik zelf verder gaan zoeken naar andere mogelijkheden( andere diëten) na lang zoeken en vele recensies verder kwam ik bij riverwood en de klachten zijn bijna weg, goede kwaliteit voeding en mijn hondje eet het graag. Ik ben Blij met riverwood!

16a Saffierborch

Rosmalen 5241 LN