Leuk ook dat er een klein briefje bij zat

top

werkt goed

De website is overzichtelijke en duidelijk. De levering was snel en er werd goed over gecommuniceerd

Super snel geleverd

Snelle levering,hoopte zo dat de ander dag binnen zou komen, en was de andere dag binnen

niks op aan te merken

Zeer goede produkten

De juiste mensen met ervaring en een goed advies en begeleiding.

Goede producten, snelle verzending

Goede producten, snelle verzending

Via mijn stressologie Reny vd Meer gekocht Ik ben me bewust van dat ik geen troep in mn vitaminen wil en mijn man er ook aan gezet heb

Fijne producten

Marloes uit Aarle rixtel is een fijne stressoloog

Goed!

Snel ontvangen

snelle bezorging

niet goedkoop maar goede service

Echt eerlijke en goede producten

Ik heb een supersnelle levering gekregen, omdat ik voor 3 uur besteld had. Ik zit nu op dag 5 van de pillen en merk duidelijk verschil.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed

Top geregeld.

Goede website, snel verzonden en keurig afgeleverd. Leuk als er briefje van een medewerker in zit, maakt het persoonlijker ☺️ Bedankt Charlotte….

Keurige bezorging.

Netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Goeie site en snelle service

Gewoon goed

Goede prijzen, genoeg keuze en ook nog snelle levering.. wat wil je meer

Nog te kort om mijn ervaring te delen

Er zijn wel 2 aandachtspunten voor mij: - bij gebruik van de visolie capsules, de wild Omega 3, proef ik continu makreel - ik ben allergisch voor oa wortels. Nu zie ik bij de ingrediënten van raw whole Food multi, wortel poeder staan. Is het voor mij veilig om te gebruiken?

prima levering na 2 dagen.

Heel veel goed

Fijne webshop en een prima service

Op de site kon ik bijna alles bestellen, maar 1 ding niet. Bij de opmerkingen het ontbrekende vermeld en deze werd keurig meegestuurd. Uiteraard met een factuur die ik uiteraard direct voldaan heb. Top!!

Geweldig!

Fijn klantcontact, bijzonder aardige dames, en meer dan tevreden over de producten. :-)

Duidelijk en snel.

Fijne, mooie producten in het aanbod. Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Het is de 1e bestelling

Op verzoek van de stressoloog verscheidene supplementen besteld waar ik nog geen oordeel over kan geven, gebruik ze pas anderhalve week.

Vissersweg 1

4306NS Nieuwerkerk

Over Inner Vitamins

Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.