prima, alles goed gegaan.

prima niks op aan te merken.

Vriendelijk en goed telefonisch contact. Zeer snelle levering: de volgende dag had ik alles al in huis.

Alles in een

Was op zoek naar verschillende supplementen. Zag pas bij de bestelling op innervitamines dat ze allemaal op de site te verkrijgen waren. Volgende keer bestel ik alles via innervitamines!

wij zijn zeer tevreden

GOED

Aardige klantenservice

De pillen slik ik pas een aantal dagen. Dus daar kan ik nog niks over zeggen. Wel prima klantenservice. Kundig advies. Niet pusherig maar gewoon eerlijke handel. Ik hoop dat ik snel resultaat mag hebben.

Snelle levering en goede service

Een snelle levering met een persoonlijk kaartje! Een flesje olie was gaan lekken tijdens verzending en hiervoor werd probleemloos een nieuw flesje verzonden. Zo een service is tegewoordig niet standaard meer en juist daarmee onderscheid je je sls webwinkel. Zeker aan te bevelen om bij te bestellen!

mijn bestelling is correct verlopen

Zoals al omschreven bovenstaand

Snelle en correcte levering. Kreeg er zelfs nog n klein cadeautje bij.

Snelle en prima levering

Zie hierboven

Vriendelijke mensen, snel verzending en fantastische producten.

Verzending kan beter

Over de producten kan ik nog niet oordelen, pas daarnet mijn bestelling ontvangen. De verzending naar België is erg duur, ongeacht het bedrag van de bestelling. Dit maakt een maandelijkse bestelling veel minder aantrekkelijk. :-(

Goeie service

DHL was een ramp, beter samenwerken met B Post! Na één week had ik uiteindelijk mijn bestelling.

helemaal OK snelle levering, punctueel, alles in orde.

Snelle levering, verwittiging wanneer pakket zou arriveren, in het pakje alles zoals het moet. fijn. Mia

Mooie supplementen.

De supplementen van Inner Vitamins hebben mij tot nu toe erg geholpen bij mijn herstel. Ik voel me op dit moment vrolijker in mijn hoofd en energieker in mijn lijf.

Heel goed!

Alles is goed geregeld. Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Tevreden over alles. Dus bestelling en levering.

Snel en betrouwbaar.

Alleen goede ervaringen mee, deskundig personeel en snelle verzending.

Altijd wijs om daar te bestellen, goede producten, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Vaak een aardigheidje bij je bestelling. Niet verder zoeken maar gewoon bestellen!

Gebruik al jaren inner vitamins. Altijd goed.

Makkelijk bestellen, maar bij het invoeren van de productnaam kon ik alleen het eerste woord invoeren, de rest werd niet herkend. Snelle levering

als heel prettig

als heel prettig

Makkelijk bestellen, snelle levering en keurig verpakt.

Snel geleverd en snel reactie op email

Ik heb zaterdag besteld en de volgende dinsdag mijn bestelling ontvangen. Hier zat een persoonlijke kaart bij. In de avond gemaild met een vraag en de volgende dag avond al antwoord gekregen, waarbij ze eerst hadden overlegd met hun therapeut om mij van het beste antwoord te voorzien.

Vissersweg 1

4306NS Nieuwerkerk

Over Inner Vitamins

Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.