Vlotte aflevering

Met een persoonlijk kaartje werd mijn bestelling bezorgd.

Prima, hoe de capsules werken moet ik afwachten. De manier waarop de capsules zijn besteld door mij en door jullie aangeleverd. Was prima, dikke 10. Groet Sjany

Ik vindt de snelle levertijd echt super!!!

Goeie website , snelle levering , goede producten

Ook prettig dat je kunt bellen voor persoonlijk advies.

Goede producten en een snelle levering! Fout lag eerder bij de post. Er wordt meteen contact opgenomen bij ontevredenheid.

Snel en verzorgd

Professionele aanpak en in mijn geval goed advies van Nina (na overleg met haar collega’s) Ook na de bestelling attendeerde ze mij op een aantal aandachtspunten. Zeer vriendelijke benadering en echt niets lijkt te veel! Zo maak ik het niet vaak mee!

Prima snelle levering

Prima geregeld allemaal

ik heb nog geen positieve ervaringen.

Ik had meer verwacht van de producten die ik nu gebruik, maar...helaas.

Goede service en altijd een persoonlijkberichtje

Normaliter snelle service en levering. Fijn dat er altijd een persoonlijk berichtje bij zit.

Dde producten zijn puur en daardoor weet ik dat ikw aar krijg voor mijn investering

Met veel passie wordt gezocht naar de beste ingrediënten voor alle producten van Innervitamins. En dat merk je als je de supplementen inneemt!

Snelle en vlotte levering

Heel prettig,ben door een hele vriendelijke dame geholpen.

Snelle reacties en snelle levering. Top.

Snel geleverd!

Netjes op tijd de bestelling ontvangen.

Mijn eerste ervaring met inner vitamins en een goede ervaring.

Keurig.

Ging redelijk snel, keurig verpakt, niet zo’n idioot grote doos.

Ik gebruik de supplementen inmiddels 1,5 week en duidelijk lichamelijke verschil. Pakket kwam ook erg snel binnen.

Snel, prima product!!

Prima product werkt!!!

Veel keuze alleen valt het niet mee om een voedingssupplement te vinden, ook niet met de zoekfunctie. Het is dat ik weet dat jullie het hebben dus ik bleef zoeken. Snelle levering.

super

vlugge goede service, netjes,

Snelle levering van een goed product, netjes verpakt met een leuke note erbij!

Geweldige spullen, die razendsnel bij je bezorgd worden en waar je je nog beter van gaat voelen!

Uitstekend assortiment, geweldige service en goede uitleg/toelichting van mensen met verstand van zaken. Goed voor alle seizoenen! ben zelf fan van het lentepakket, elke zonnestraal telt dubbel bij de Lockdown wandelingen!

Ook Green Soap besteld

De naam van de webshop suggereert dat je alleen (sport) viaminen kunt bestellen. Maar ze hebben veel meer! Shampoo met biotine en de heerlijk geurende green soap (vd tv reclame). Tegen nette prijzen.

prima artikel

ik had de diffuser in de winkel gezien, er even over na gedacht en toen besteld, had hem heel snel in huis

Goed geholpen

Ik bestelde shampoo en moest daar minimaal 2 van bestellen, dat vond ik raar, omdat ik daarnaast ook nog conditioner en arganolie bestelde ((2x). Uiteindelijk heb ik toch maar 2x shampoo besteld en betaald, maar tot mijn verbazing ontbrak de 2e fles shampoo. Hele vreemde gang van zaken: 1 voor de prijs van 2?? Inner Vitamines heeft snel gereageerd, haar website direct aangepast en het teveel betaalde teruggestort: prima service!

Vissersweg 1

4306NS Nieuwerkerk

Over Inner Vitamins

Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.