Als bedrijf INNER VITAMINS heb ik geen opmerkingen. Alleen de koerierdienst POST NL laat te wensen over naar leveringen toe. POST NL veranderd regelmatig het tijdslot voor leveringen. Geleverd en onbeheerd achtergelaten zonder aan te bellen
Bedankt Marc-Gwen voor de positieve beoordeling over ons bedrijf, wat vervelend om te horen over de onzorgvuldigheid van post nl. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Duidelijk en snel
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan Engelina. Met vriendelijke groet, Team Inner vitamins Stephanie
Heb nog geen resultaat
Bedankt voor uw reactie. De beoordeling die wij graag willen is voor het versturen, verpakken en de service die wij verlenen. Wat vervelend om te lezen dat u geen verbetering of resultaat ervaart. Mocht dit product geadviseerd zijn via een therapeut. Adviseren wij daar contact mee op te nemen. U mag natuurlijk ook altijd contact met een van onze therapeuten opnemen. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Ik heb voor de eerste keer hier een bestelling gedaan en koos ervoor om het in de winkel op te halen. Ik was nieuwsgierig naar deze zaak. Het is een prima zaak met uitstekende producten en vriendelijke mensen in de zaak. Ik ga er vaker langs!
Martha, wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad bij ons in de praktijk. We hopen u vaker te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Snelle levering Pas 1 keer besteld Verder moet ik nog ervaren
Bedankt Karin voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Goede en snelle levering service!
Beste Henny, wat fijn om te horen dat het zo snel geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Prima site, bestelling makkelijk geplaatst en de volgende dag al in huis.
Bedankt voor de mooie beoordeling Francien! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Makkelijke site en snelle levering
Fijn dat je zo tevreden bent Jeska, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
goed product, goede verpakking
Heel erg bedankt voor de goede beoordeling!! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Ben erg tevreden over de producten. echter wacht ik al een week op mijn producten omdat Post NL het druk heeft. Ik heb deze week met andere producten via dhl en dpd geen problemen gehad.
Goedemiddag Marie-José, Heel fijn dat je tevreden bent over onze producten. Dat is ons veel waard. Maar het is wel vervelend dat de bestelling zo lang onderweg is. De order is op 6 juni in de avond bij ons binnengekomen en wij hebben deze gelijk de volgende dag verzonden. Helaas was Post.nl vertraagd. We hebben net in de track en trace code gekeken en zagen dat het pakketje vandaag op 12 juni is aangekomen. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Het product was nergens meer op voorraad behalve bij..., Vervolgens snel geleverd
Beste Ferdy, Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
I'm sorry, but the fish oil I bought has a bitter taste. As far as I know, such fish oil should not be consumed
Thank you for your review. We are sorry that you do not like the taste of your zinzino orange lemon mint. We will pass this on to the supplier. We may also have fish oil capsules in our range. If you have any questions about this, please feel free to contact us. Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de smaak van uw zinzino orange lemon mint niet lekker vindt. Wij zullen dit doorgeven aan de leverancier. Eventueel hebben wij ook visolie capsules in ons assortiment. Mocht u hier vragen over hebben neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden
Beste Carina, Bedankt voor jouw mooie reactie! Hier worden wij heel blij van. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Bestelde voor de eerste keer en werd super snel geleverd
Bedankt voor je mooi reactie. Daar zijn wij blij mee. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Website is duidelijk, levering is snel. Ik zeg vooral zo doorgaan.
Hoi Leonie, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je nu al resultaat merkt. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Is goed.. En prijs val ook mee.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Snel geleverd en prima inorde.
Goedemiddag Monique, Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Goede kwaliteit voedingssuplementen en goede snelle service
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, Hier doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Goede producten, snelle levering
Goedemiddag Anita, Bedankt voor het mooie bericht ,hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Een goede prijs voor het door mij bestelde product. Een snelle bestelprocedure, waarbij de afspraken ook zijn nagekomen. Diverse betaalmogelijkheden. Geen verzendkosten vanaf 45 euro. Allemaal positief!
Goedemiddag Patricia, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Hier doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Al 12 jaar ervaring met het bedrijf!
Goedemiddag Jan, Bedankt, voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Ik woon in Portugal, niet alle bedrijven uit Nederland bezorgen in portugal. De bezorging was snel, een leuk persoonlijk kaartje in het pakje. Zeer tevreden.
Goedemiddag Nicole, Wat een mooie beoordeling. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Goedemorgen, Ik ben nog niet gestart met uw product dus ik kan u nog niet mijn ervaring geven. Nb ik heb geen test van u ontvangen of dit product bij mijn gestel past. Dit is mij niet aangeboden door uw bedrijf. Fijne dag Met vriendelijke groet M. Vermond
Goedemiddag Mariëlla, Zoals ik je net telefonisch heb uitgelegd, kun je de test van Zinzino apart bestellen bij ons op onze webshop. Deze wordt niet standaard geleverd. Ik hoop dat je over onze dienstverlening wel tevreden bent! Met vriendelijke groet, Mariëlle Inner Vitamins
Originele beoordeling
Alles duidelijk op de website. Volgende dag in België geleverd, maar had het leuk gevonden om een ook als in NL bij minimum aankoop gratis levering te hebben. 13 euro is veel.
Wat fijn dat u uw bestelling zo snel heeft mogen ontvangen. Bij verzenden naar het buitenland houden wij enkel de tarieven van PostNL aan. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
prima lijkt mij voldoende ,meer heb ik niet te melden.
Bedankt voor de reactie. fijn dat het voldoende is. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Vissersweg 1
4306NS Nieuwerkerk
Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.