Sinds we het schema aanhouden slaapt onze dochter beter en Sam heeft ons super geholpen en veel tips gegeven
Een hele fijne ervaring. Zowel het consult boeken, als de gesprekken. Hadden we het maar eerder gedaan!
Marleen heeft ons heel fijn geholpen na nacht2 sliep ons zoontje door!
Gerjanne heeft ons strakke richtlijnen meegegeven en dat was precies wat we nodig hadden. Ze gaf ons het vertrouwen dat we het konden: ons dochtertje op haar eigen kamer de nacht door laten slapen. En na 1 nacht trainen lukte het al! Hartstikke bedankt!
Bij de intake ruim de tijd om ons verhaal goed te delen, goede tips, uitleg en ruimte voor twijfel. Zo wilden wij niet graag een methode toepassen waarin we ons kindje zouden moeten laten huilen, maatsoort goede uitleg en context, gingen we toch overstag en wilden het proberen. We vonden het zwaar, maar kregen goede begeleiding en snelle antwoorden die ons houvast boden. Er was altijd ruimte voor overleg. Na drie dagen sliep ie door! En nu slapen we allemaal goed. Ons kindje is er rustiger, onderzoekender en zelfstandiger van geworden. Enige tip die wij hebben, is dat we tijdens het volgen van de training vragen hadden en het toen weekend was en met niemand contact op konden nemen. Het zou fijn zijn als je dan iemand zou kunnen bereiken!
We moesten ons zoontje altijd in slaap lopen, legden hem dan slapend in bed & dan werd hij snel weer wakker. Ook in de nacht kwam hij nog (nu 10 maanden oud) voor een fles… Maar na het consult met Kirsten, zijn we ‘strak’ in een schema gaan leven en hebben we de tips opgevolgd met het in bed leggen! Hij valt nu uit zichzelf in slaap & slaapt langere slaapjes! Hij hoeft geen fles meer ‘s nachts én slaapt de nachten door. Het consult en de tips hebben enorm geholpen voor ons zoontje en voor ons :) we zijn heel dankbaar & blij dat we toch hulp gevraagd hebben! Het is het waard!
Mijn dochter van nu 4 maanden sliep vanaf het begin al slecht. Bij 3,5 maand toch maar de stap gezet om een consult te boeken. Met Fenna een aanpak besproken om een striktere routine te volgen omdat mijn dochter erg alert is en zichzelf snel ontwikkeld. Draaide naar haar buik bij krap 15 weken dus inbakeren zat er niet meer in, grote aanpassing voor ons allen. Inmiddels gaat het slapen overdag stukken beter en lijkt er nu ook verbetering in de nachten te komen! Er is minder strijd rondom het slapen gaan tijdens dutjes en de nachtslaap. Heel fijn om een zet in de goede richting te hebben gekregen en ook het vertrouwen in mijzelf terug te krijgen door de positieve aanpak en tips van Fenna. Naarmate mijn dochter ouder gaat worden ga ik de slaapgids zeker raadplegen voor de routines!
Nadat onze dochter meerdere malen per nacht wakker werd maar ook overdag niet zelfstandig ij slaap kon vallen, hebben we de hulp ingeroepen van Gerjanne. Het was fijn om ons verhaal en uitdagingen te delen en ook de emphatie van Gerjanne hielp enorm mee, we voelde ons echt gehoord en op ons gemak. We zijn meteen gestart en na een aantal daten zagen we veel verbetering en ging ze zelf slapen- we voelde ons zo gehoord en gesteund. Daarnaast zo fijn voor onze dochter dat ze overal en bij iedereen (opa oma opvang kan slapen) het is zeer aan te raden!
Wij hebben een telefonisch gesprek gehad met Kirsten en het slaap probleem over Lucas bespoken. Wij zijn die zelfde avond er mee aan de slag gegaan en onze kleine man sliep vanaf die nacht gelijk al door. Het voelde voor ons als een wonder. Nogmaals dank hiervoor.
We kampten al heel wat maanden met een jong meisje die elke dag om half 5 klaarwakker was. Samen met Fenna inzichtelijk gekregen wat het slaapritme was en met tips aan de slag gegaan om het ritme te veranderen, na een paar weken volhouden succes geboekt. Heel fijn, dank aan Fenna!
Met de slaapgidsen (0-16 weken/ 0-4 jaar/ early bird) konden wij zelf echt al een heel eind komen en een goede basis creeeren voor ons beide kindjes (nu 4 maanden en 2 jaar). Maar ook wij hebben momenten gehad dat de kindjes er toch even niet zo lekker in zaten, ondanks de schema’s en slaaprituelen. Voor ons was het op die momenten heel fijn om een slaapconsult te boeken, om net even wat meer advies en tips op maat te krijgen. Die combi van ‘theorie’ uit de gids om de basis te leggen, en een consult bij wat mindere periodes heeft voor ons heel goed uitgepakt en kan ik iedereen aanbevelen!
Van tevoren was ik een klein beetje sceptisch, maar wat ben ik blij dat ik uiteindelijk de stap heb gemaakt om een slaapconsult te boeken. De telefoongesprekken waren fijn en geruststellend. Anne sprak vol overtuiging de woorden: ‘Hij gaat doorslapen.’ En ze had gelijk. Vanaf de vierde dag is er geen gebroken nacht meer geweest. Wat een rust. Heel erg bedankt!
Heel blij dat we de keus hebben gemaakt om hulp te zoeken. We sliepen zelf bijna nog maar 4 uurtjes per nacht soms zelf maar 1,5 uur. We krijgen goede tips mee en zijn meteen nacht 1 aan de slag gegaan. En nacht 2 en 3 sliep de tweeling al door. Nu heel af en toe eventjes wakker, maar geen hele nachten meer. En slapen zelfs in de ochtend al wat langer. Beste keus ooit om hiervoor hulp te zoeken. Heel erg bedankt!
Na al eens eerder een hele goede ervaring te hebben gehad met slaaptipsvoorbaby’s voor onze zoon een aantal jaren geleden, hebben we voor onze dochter (8mnd) dit keer ook de hulp ingeschakeld. Gerjanne heeft ons de handvatten gegeven die we nodig hadden. We hebben weer vertrouwen in het slapen gekregen van onze dochter en in onszelf :-) absoluut een aanrader! Veel dank!
Marleen gaf ons vertrouwen dat we het al goed deden. Ze gaf ons daarnaast waardevolle tips waardoor we het aandurfden om al vroeg te starten met een schema bij onze newborn van 6 weken oud. Sindsdien volgen we de schema's meestal trouw en lukt het onze kleine meid al heel vaak om snel en zelfstandig in slaap te vallen. Ik kan alle ouders die onzeker zijn over de slaapjes van hun baby een consult aanbevelen.
De newborn gids gaf ons nuttige informatie die we goed konden toepassen bij onze baby.
Wij kunnen niet anders dan ontzettend lovend zijn over Gerjanne! Onze zoon had al lange tijd moeite met slapen en sliep niet meer in zijn eigen bed. Nachten waren onrustig. Maar dankzij de deskundige begeleiding van Gerjanne slaapt hij nu weer heerlijk in zijn eigen bed en de hele nacht door. Gerjanne heeft ons op een warme en professionele manier begeleid. Ze gaf ons niet alleen praktische en haalbare adviezen, maar ook het vertrouwen en de motivatie om vol te houden. Haar aanpak was persoonlijk en afgestemd op onze situatie. Dankzij haar expertise en steun is onze avond en nachtrust teruggekeerd, en daar zijn we haar enorm dankbaar voor. We raden Gerjanne van harte aan aan iedereen die worstelt met slaapproblemen bij hun kind.
Onze zoon sliep al vanaf drie maanden door. Maar besloot toen hij vijf maanden oud was, het ineens over een andere boeg te gooien, en de nachten consequent één of twee keer wakker te worden. Met een fles kregen we de kleine man weer in slaap. Maar, toen hij bijna negen maanden was, was dit ritueel nog steeds hetzelfde en sliepen we geen nacht meer door. Afbouwen van de fles, laten huilen, niets hielp. Na veel twijfelen contact opgenomen en een consult gehad bij Kirsten. Hadden we veel eerder moeten doen! Kirsten luisterde goed en hielp ons met een concreet slaapschema. Het hielp ons vooral dat iemand aangaf dat wat we deden goed was, en we vast moesten houden aan een bepaalde techniek. Na een paar pittige nachten sliep onze zoon weer door. Inmiddels gaat het al ruim een maand supergoed. dus twijfel je over het inschakelen van een coach? Dan zou mijn advies zijn: meteen doen. Het is het geld meer dan waard.
Onze dochter slaapt al sinds ze 1 jaar is slecht. Het wisselt af met vroeg wakker en snachts regelmatig wakker. De maanden daarna hebben we van alles geprobeerd eerder naar bed, later naar bed, melk voor het slapen gaan, geen melk, middagslaap korter, einde middagslaap en ga zo maar door. We waren ten einde raad en besloten toen een slaapcoach in te schakelen. Met een deskundig advies, veel meedenken in onze situatie hadden we een nieuw schema. De eerste 2 weken leek er niet veel beweging in te zitten, maar deden toen nog 1 aanpassing op het advies van de slaapcoach en dat werkte! Onze dochter ging van 4-5u wakker naar 6u wakker en met de zomertijd naar 7u wakker! Wát een verademing! Ontzettend blij met de hulp die we van Fenna hebben gehad voor onze dochter Fenna! Eeuwig dankbaar!!
Onze dochter ging door een flinke vier maanden slaapregressie en ook daarna waren haar nachten heel onrustig. Ik heb meerdere nachten met haar in de armen gezeten maar met werk erbij was dat (bijna) niet te combineren. Toen heb ik coaching ingeschakeld. Kirsten heeft naar ons hele verhaal geluisterd en op basis daarvan twee methodes gecombineerd, heel fijn dat we daardoor aan de slag konden gaan met een manier die bij onze dochter past! We zagen in dezelfde week al verbetering en volgen nu nog altijd de routines uit de slaapgidsen. Ja er zit nog wel eens een mindere nacht tussen, maar het verschil is enorm. Zo fijn om zowel onze nachtrust als ook wat vertrouwen terug te krijgen!!
Na het invullen van het intakeformulier, het hele fijne telefoongesprek, wist Richelle precies de vinger op de zere plek te leggen. Na één nacht sliep onze zoon weer door! Waarom hebben we hier zolang mee gewacht?! Richelle, ontzettend bedankt!
Onze kleuter van 4 was een vroege vogel. Om 5.15 vond ze vaak al dat de dag kon beginnen. Omdat de dag hierdoor vaak te lang was voor haar, deed ze vaak nog een middagdutje. Dit is op deze leeftijd niet meer wenselijk, helemaal in combinatie met school. Fenna hielp ons stapje voor stapje om van de middagdutjes af te raken en er zit nu bij het opstaan meestal geen 5 meer in de klok!
Wij waren al 9 maanden iedere nacht met onze baby in de weer en daar wilden we graag verandering in brengen. Via Instagram zijn we bij slaaptipsvootbabys uitgekomen. We hadden niks te verliezen en besloten een digitaal consult in te plannen. Na een uitgebreid intake formulier ingevuld te hebben over onze situatie, hadden wij een heel fijn videogesprek met Gerjanne. Zij had zich goed ingelezen in onze situatie en gaf ons in dit gesprek de handvatten om te zorgen dat onze baby de nacht door zou gaan slapen. En met succes, want na 3 nachten slaap trainen a.d.h.v. een heel duidelijk schema slaapt onze baby eindelijk de nachten door! En wij dus ook! Echt zo fijn! Kan het echt iedereen met gebroken nachten aanbevelen!
Ons zoontje begon met een maand of 5 (inmiddels 8 maand oud) iedere 1,5 uur en soms zelfs ieder uur wakker te worden. Zowel de avonden als de nacht. Bij een goede nacht liet hij er misschien 2 a 3 uur tussen voordat hij wakker werd. Al met al kwamen wij niet tot rust. We hebben een slaapconsult gehad met Fenna, en dankzij haar tips gekregen m.b.t. het dagritme, o.a gericht op slaap en wakkertijden en het eten van vaste voeding, wat erg slecht ging (en wat inmiddels succesvol is). Daarnaast hebben we op Fenna haar advies, in goed overleg, een slaapmethode toegepast. Na 1 nacht bikkelen hadden wij onze avonden weer terug, en sliep hij na 3 nachten door ofwel met 1 voeding. Wij kunnen oprecht zeggen dat wij door deze stap onze avond en nachtrust weer terug hebben!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl