Slaapconsult gehad toen fijn geholpen maar weinig tot geen reactie op de mail. Erg teleurstellend
Met torenhoge frustratie en moedeloosheid stond ik aan de rand van het bed van mijn krijsende kind toen ik riep 'ik kan niet meer, ik wil hulp'. Het eerste gesprek met Maxime heeft maar een half uur geduurd en we konden aan de slag. De eerste nacht maakte we ons klaar voor weer een uren durend gevecht om ons kind in slaap te krijgen maar wat bleek: met de tips van Maxime sliep bij binnen 20 minuten en werd pas om 07:00 weer wakker! We zijn dolblij met Maxime en slaaptipsvoorbabys. Ik zou het iedereen aanraden voor als je het even niet meer weet.
Onze dochter van 10 maanden sliep al maanden slecht. Het lukte onszelf niet meer om dit om te draaien. We volgde al de slaapgidsen maar toch lukte het niet. Elke keer getwijfeld om hulp in te schakelen. Maar na weer een aantal slechte nachten toch besloten hulp in te roepen. We hadden telefonisch een consult met Marleen. Ze begreep precies waar ze ons bij kon helpen. Waardoor we de tijd echt goed hebben kunnen gebruiken. We vonden het gesprek met Marleen heel fijn, rustig, warm en begripvol. Je hebt toch het gevoel dat je een beetje faalt als ouders maar door Marleen haar begrip en uitleg was dit gevoel ook snel verdwenen. Na het consult zijn we aan de slag gegaan met slaaptraining en binnen één nacht hebben we haar slaap al zo’n stuk kunnen verbeteren. Na een paar nachten sliep ze al de meeste nachten door of was ze tevreden met een speentje geven. En nu een paar weken verder slaapt ze bijna alle nachten door! Wij zijn weer uitgeslapen en kijken niet meer op tegen de nachten. Dus voor iedereen in twijfel: niet twijfelen, gewoon doen!
Als overblijfsel van de 9 mnd slaapregressie viel onze dochter niet meer zelfstandig in slaap. We probeerden van alles, maar kwamen niet uit deze cirkel. Na de zoveelste nacht weinig slaap vroegen we een consult aan. De vragenlijst vooraf is uitgebreid en volledig. Door Marleen voelden we ons enorm gehoord en gezien (en bleek ons probleem niet zo gek te zijn als wij dachten). Met een praktisch schema gingen we aan de slag met slaaptraining en op dag 3 was het resultaat al enorm. Binnen de week werd de klop weer rond geslapen en lukte alle dutjes weer lekker in bed zonder problemen.
Midden in de nacht boekte ik een consult waar ik al vele nachten naar heb gekeken en getwijfeld had om hem te boeken. We volgen jullie al vanaf de geboorte van onze eerste dochter en vinden een houvast met een schema een fijne zekerheid en de slaapgidsen dan ook een fijne uitkomst. Bij onze zoon liep dit iets minder soepel na 4 maanden werd het nachtelijke opstaan een sleur en na 3,5 maand met steeds korte nachten toch hulp gevraagd.. Wauw dit was fijn! Meteen een plan met een fijn schema wat we konden aanhouden en wat een wonder hij sliep na één nacht bikkelen door! Zo fijn voor hem en dus ook voor ons! Het is oké als je er even niet uitkomt juist dan is het fijn om iemand mee te laten kijken en je een richting op te sturen.
Wederom een fijne ervaring met slaaptipsvoorbabys. Voor onze beide kinderen hebben we veel gehad aan slaaptipsvoorbabys. Toen onze jongste al maandenlang rond 5 uur wakker werd hebben we met Birte gesproken, die met enkele tips ons weer vooruit hielp. Ons zoontje sliep de eerstvolgende ochtend - na wat mopperen - toch door tot 7 uur. Wat een verschil! Ik zou het iedereen aanraden. Doe jezelf een lol en laat één van de slaapcoaches met je mee kijken, want nachtrust is wel écht veel waard!
Het was onze tweede consult, dit keer bij Kirsten. In ons eerste consult is het probleem van de nacht opgelost en in dit consult heeft Kirsten ons geholpen om onze dochter overdag meer te laten slapen en een fijner ritme te vinden. Omdat het ons tweede consult was stelde Kirsten voor om dit consult te splitsen in 2 momenten, ook dat was erg fijn.
In de ochtend had ik een afspraak met Fenna, na 3 maanden super slecht te hebben geslapen. Diezelfde nacht sliep Sam meteen door. De 2e nacht zijn we een uurtje in de weer geweest en vanaf de 3e nacht sliep hij helemaal door. We hebben de tips ook gelijk op onze dochter van 2,5 uit geprobeerd en ook zij slaapt weer door.
Een fijn intakeformulier wat ervoor zorgt dat het gesprek ook echt gericht is op advies en tips. Praktische, snelle tips die we meteen konden toepassen. Advies voor een slaaptraining, maar ook op maat: wanneer beginnen, hoe pak je het aan als een dutje ‘te kort is’? Heel fijn ook om tussendoor een vraag via de mail te kunnen stellen. De nachten gingen meteen beter. Overdag nog wat werk aan de winkel: maar ook daar bruikbaar advies bij gekregen.
Fijn om praktische tips te krijgen en mee te sparren.
Door de tips die wij van Fenna kregen zijn we aan de slag gegaan met het ritme overdag, waardoor onze peuter van 2,5 jaar in de nacht weer beter ging slapen! Het hielp ons ook door even het logboek bij te houden om zelf inzichtelijk te krijgen waar het dan mis zou gaan. Heel erg geholpen, dank Fenna!
De eerste 4 maandag sliep onze zoon erg goed. Hierna werd het minder en kwam hij weer vaker in de nacht. Nadat hij flink ziek was geweest en antibiotica heeft gehad kwam hij weer iedere nacht voor een fles. We hebben een slaapconsult geboekt en na 2 pittige nachten sliep onze zoon van 8maanden weer als een roosje. Af en toe laat hij nog eens van zich horen maar we hebben voor 95% onze nachtrust weer terug! Enorm bedankt voor de goede tips!
Ik vind de gids heel fijn, er wordt goed en to the point uitleg gegeven en de voorbeeldroutines geven houvast. Wat ik wel mis en jammer vind, is dat er niet aan bod komt hoe het mogelijk is een routine te creëren of zo vorm te geven dat dit ook binnen een gezin met andere kinderen werkt. Bijvoorbeeld; het advies om de baby in bed en in een donkere kamer te laten slapen is onmogelijk op te volgen als de oudere kinderen precies tijdens de tijd van de slaapjes uit de routine naar school gebracht en gehaald moeten worden. De baby slaapt dan altijd in de auto in de maxicosi. Het zou fijn zijn als hier wat meer aandacht voor is in de gids, er zijn immers veel gezinnen met meerdere kinderen
Fijn consult gehad met slaapcoach Kirsten. Goede analyse met praktische tips en goede handvatten/methode om mee aan de slag te gaan. Dat wierp, zoals voorspeld, na een paar pittige nachten z’n vruchten af en nu slaapt ons kindje heerlijk het klokje rond. Heel erg blij jullie professionele hulp ingeschakeld te hebben, een goede nachtrust is zoveel waard!
Onze dochter Sara is bijna 1 jaar en sliep nog steeds niet door. We hadden zelf van alles geprobeerd. Bij onze oudste dochter was het immers gelukt en sliep zij door en zelfstandig met ongeveer 4 maanden. Na heel prettig contact te hebben gehad met Fenna hebben we tips meegekregen die bij ons en de situatie paste. Met een paar kleine wijzigingen en een nacht doorzetten ging het daarna al meteen een stuk beter! Met nacht 3 sliep Sara door. Dus mocht je twijfelen of je het moet, ik zou zeggen doen!
Mijn zoon van 10 maanden sliep in de nacht niet door. Hij wilde 3 keer voeding in de nacht en werd ook boos als hij het niet kreeg. Na 5 maanden slecht slapen, besloot ik toch voor een telefonisch consult te gaan. In eerste instantie was ik erg sceptisch, dacht heb van alles al geprobeerd wat kan een slaapcoach nog advies geven. Maar na het telefonisch consult met Fenna en de methode toe te passen die ik kreeg. Sliep mijn zoon opeens een nacht door. Dit was de eerste keer weer na 5 maanden. Had dit eigenlijk veel eerder moeten doen! Fenna kijkt echt wat bij je past en geef daarop hele goeie adviezen. Neemt ook de tijd voor je! Ook mag ik Fenna altijd mailen als ik met vragen zit. Ik raad het iedereen aan.
Na het stoppen met de speen kwamen wij met onze dochter van 2.5 jaar in allerlei slaapproblemen terecht. Ze sliep altijd fantastisch, dus dit herkenden wij niet. We raakten van de regen in de drup en hadden maandenlang geen normale nacht meer gehad. Na lang twijfelen toch besloten om een slaapconsult te boeken, omdat dit voor niemand meer goed was. Achteraf hadden we dit eerder moeten doen. Na een uitgebreid intake formulier ingevuld te hebben, hebben we met Fenna een half uur contact gehad en ze heeft duidelijke tips meegegeven. Daarna alles nog uitgebreid op de mail toegestuurd gekregen. De 2e avond viel onze dochter zonder smoesjes direct in slaap, zonder dat we nog 10x naar boven moesten etc. Met een paar kleine aanpassingen is er al zoveel verschil. 's nachts wordt ze wel nog steeds 1x wakker (maar gaat al zoveel beter dan voorheen waarbij ze bij ons in bed alleen maar verder wilde slapen), maar hebben het 2e half uur nog een keer met Fenna gesproken om op dit probleem verder in te zoomen. De begeleiding die je erbij krijgt is echt heel fijn. Ik zou zeggen... twijfel je om een slaapconsult te boeken.. doe het! Het is het echt meer dan waard.
Met behulp van een dagboek en de juiste adviezen en tools hebben we onze dochter van 5 maanden geholpen (en onszelf) om door te slapen zonder protest. Hier knappen we allemaal van op!
Max (2 jaar) was altijd een goede slaper, maar ineens wilde hij niet meer alleen in slaap vallen en mochten we de kamer niet verlaten. Maxime gaf ons duidelijke en praktische handvatten om dit aan te pakken, en binnen een week was het probleem opgelost. Max slaapt weer zoals voorheen – en wij ook! Super fijn en echt een aanrader voor iedereen die slaapproblemen ervaart.
Na 7 maanden slecht slapen, besloten we toch voor een consult te gaan bij een slaapcoach. In eerste instantie waren wij best skeptisch, wat konden we nog meer doen om de slaap van onze baby te verbeteren, we deden al zo veel.. Maar na ons consult met Birte en een paar kleine aanpassingen die we moesten doorvoeren sliep onze baby direct de eerste nacht door. Dit was de allereerste keer in 7 maanden. Wat een verademing, hadden wij dit maar eerder gedaan! Sindsdien hebben wij onze nachtrust weer terug en dat door een paar kleine aanpassingen. Birte, we zijn je enorm dankbaar en zouden Slaap tips voor baby's en Birte zeker aanraden.
Duidelijke communicatie en tips! Nemen de tijd voor je om je verhaal aan te horen. Fijne gesprekken!
Fenna heeft ons wederom super goed geholpen. Twee jaar geleden zorgde ze ervoor - na vijf maanden extreem gebroken nachten - dat mijn eerste dochter al na tien dagen ging doorslapen. Een tijdje geleden klopte we voor onze tweede dochter van zeven maanden aan. Al na één nacht waren we van de (soms nog twee!) nachtvoedingen af. En na een tijdje werden we getrakteerd op een paar nachten doorslapen. We zijn zó blij met het eindresultaat, een wereld van verschil met de afgelopen maanden. Niet voor niks raad ik Fenna - en slaaptipsvoorbabys - al twee jaar lang bij mensen om me heen aan. Het zijn toppers en het is heel fijn om je te laten begeleiden door experts i.p.v. er zelf mee te gaan stoeien. We zijn wederom erg dankbaar voor Fenna's hulp!
Wekenlang sliep onze zoon van 2 al in ons bed 's nachts of had hij een fles nodig om weer in slaap te vallen. We wiste dat het iets was wat we 'zelf' gecreeërd hadde , maar zaten er aardig doorheen en wisten niet hoe we dit nou weer konden oplossen. Door een uitgebreide vragenlijst in te vullen, kreeg Anne een goed beeld van onze situatie. Na een kort gesprek, fijne tips en een goed gevoel verder was het na één nacht opgelost. Bi-zar! Wij raden het iedereen aan!
Onze zoon (1 jaar en 9 maanden) moest in slaap geholpen worden met het middagdutje en in de avond. Hierdoor zaten we soms een uur met hem tot hij eindelijk sliep. Ook werd hij in de nacht minimaal 1 keer wakker en wilde dan alleen bij ons in bed verder slapen. Door de tips van Richelle waren wij in 1 keer van dit probleem af. Gestart met hem in z’n eigen bed leggen en viel gelijk zelf in slaap en sliep de nacht door in z’n eigen bed. Wij zijn erg blij, hebben onze avonden en nachtrust weer terug!
Onze zoon sliep al 2 maanden erg slecht. Overdag korte hazenslaapjes en in de nacht elk uur wakker.. Na de zoveelste nacht toch besloten een slaapconsult in te plannen. Marleen gaf ons de nodige tips en we zijn aan de slag gegaan. Al snel leerde onze zoon zelfstandig in slaap te vallen en door vaste slaaptijden hebben we meer regelmaat gecreëerd. Wat zijn we blij dat we deze stap genomen hebben. Wat een verademing!! Dit hadden we veel eerder moeten doen.
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl