Nette en snelle service!

Super tof jurkje ontvangen! Door een misverstand bij GLS contact gehad via de mail, hele snelle reactie steeds en super netjes opgelost!

Regelmatig koop ik hier de leukste en tofste kleding! De kwaliteit is goed en bij elke bestelling ben ik dik tevreden. Af en toe zit er nog een verassing bij. Mocht er iets niet kloppen of iets aan de hand zijn met het bestelde kledingstuk, zoeken ze altijd naar een passende oplossing. Klantvriendelijkheid top! Op Social media zijn ze ook erg actief, met erg leuke acties! Toppers, ga zo door! Een echte aanrader!

Top service! Fan van de kleding

Mijn dochter van 12 en ik zijn beide fan! Heerlijk zachte stof Hoodies. Super gave prints maar ook heerlijk om te dragen. Vriendelijk service, prima communicatie (uitleg wanneer product niet op voorraad is en meedenken voor eventuele andere opties)

Leveren goed en snel en met goede service! Een keer hadden ze niet alles meer wat ik besteld en namen contact op via de app. Ze kwamen met een goede oplossing! Heel blij!

Super klantvriendelijk en snel met verzenden

Heel fijn bedrijf. Als iets niet meer voorraadig is nemen ze contact met je op, denken ze met je mee en alles wordt snel geregeld. Kwaliteit van de producten is ook super. Ik bestel zeker weer.

Klantenservice

Na een kleine misverstand met het retouren van artikelen. Hebben jullie veel moeite gedaan om dit goed te maken. Ik heb de retourkosten teruggekregen en daarboven op een geschenk mogen ontvangen als excuus. Heel blij ben ik hoe dit is opgelost. Fijne klantenservice en heel vriendelijk! Top Bedankt!

Leuke sweaters , pasvorm wat minder

Heb al meerdere sweaters gekocht , een S is mij op de rug aardig ruim , heb later nog eens een xs besteld , toen zat hij op de rug keuring , alleen trok hij van de linker naar rechter schouder. Datzelfde zag ik ook bij een foto wat jullie gepost hadden op Facebook , rose sweater met #

Slechte service

Achteraf een betaalverzoek sturen voor de gemaakte verzendkosten door jullie. En ook de retour kosten voor eigen rekening brengen. Bij elkaar een bedrag van 10,- Dit vind ik echt schandelijk en erg klant onvriendelijk!

Zeer tevreden!

Snelle service! Super mooie kwaliteit Hoodies. Het uitpakken is een feestje door de leuke kaartjes die zijn toegevoegd! Mijn dochter en ik dragen ze met veel plezier!

Hele goede service en top kleding

Mijn eerste bestelling is van twee weken terug. De volgende dag werd ik gebeld door iemand de sales afdeling. Mijn bestelling was niet geheel leverbaar en of ik eventueel die trui en blouse in andere kleur wilde. Dus we hebben samen de bestelling aangepast en na een paar dagen had ik het al binnen. En vandaag heb ik weer een bestelling geplaatst.

Leuk merk!

Toppers die daar werken

Super tof!

Hele leuke webshop met super gave items. Alles is makkelijk te vinden. Een echte aanrader!

Super snelle service voor een persoonlijk geprint product!

Klantvriendelijk

Top service en producten van goede kwaliteit!

Snelle levering, goede service, klantvriendelijk en natuurlijk leuk aanbod!

Klantvriendelijk

Leuk jong team, Met hele leuke kleding van goede kwaliteit. Ook hele mooie tassen met bijpassende straps.

Top team, goede service en hele leuke producten!

Geweldig!!

Top service en geweldig mooie producten in top kwaliteit!

Een geweldig bedrijf met veel passie en liefde voor Fashion!

Goede service, ze zijn gemotiveerd en zoeken altijd naar oplossingen bij ‘problemen’. Je kunt merken dat de werknemers met veel passie aan de slag zijn en waarbij de klant heel hoog staat!

Super leuk merk!

Hele leuke items en ze blijven je verrassen met nieuwe kwalitatieve producten. Ook de prijzen zijn heel erg leuk en de service is top! Zeker een aanrader om eens een aankoop te doen.

Pinnedbyk

is een leuk werk bedrijf, En ze hebben altijd een goede service.

Top service!

Je wordt top begeleid als je een vraag hebt en super leuke items!

Snelle service en super goeie kwaliteit in een woord wauw.

Mijn webshop bestelling was heel snel binnen en de kwaliteit van wat ik besteld had was na verwachting. Ik gazeker nog meer bestellen <3

Fantastisch merk! Krijg hier geen genoeg van.

Heb dit merk leren kennen door hun gave Instagram en bestel regelmatig op hun webshop. Ook zie ik het vaak liggen in leuke boetiekjes in mijn omgeving, ik kan het dan echt niet laten om weer iets nieuws te kopen. Kortom een mooi, jong merk met steeds nieuwe items, zoals tassen, sokken en natuurlijk kleding, love it!

Heel mooi!

Mijn hoodies zijn super mooi! Kwaliteit is heel goed. Ik heb ze al paar keer gewassen maar de print blijft mooi en goed! Echt top!

Van Leeuwenhoekweg 16 B

5482 TK Schijndel