Een grote bestelling gedaan. Ben voor de aflevering gebeld en in overleg is de afleverdatum gepland. Naar alle tevredenheid prachtige producten ontvangen!

Voortreffelijke service & face to face bereikbaar .

Bijzonder goede communicatie & klantvriendelijk. Prijs / kwaliteitsverhouding TOP . Had het klant is koning gevoel bij James cooke. Bedankt daarvoor :)

Super snelle en goede levering

Leuke producten, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de levering is super snel! Met breekbare bestellingen is het altijd afwachten of deze heel aankomen, James Cooke heeft alles zorgvuldig ingepakt en bestelling is in perfecte staat aangekomen!

Klantvriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering Goede prijzen

Zeer snelle levering Mooi product voor een degelijke prijs

Goed verpakt en snel (2dagen) geleverd

Geweldige service

Tijdens transport waren twee van me borden helaas beetje beschadigd. Ik heb gebeld met James Cooke en de liefste dame aan de lijn gehad. Ze zei dat ik direct nieuwe zou ontvangen. Geen gedoe met retour etc. Prachtige borden trouwens en ze lijken wel van goede kwaliteit. Ja inderdaad twee waren kapot aan de randjes maar het blijven borden en DHL blijft de pakjes gooien dus ligt zeker niet aan de kwaliteit van de borden.

Snelle levering goede service

Vlotte service en snelle levering.

Super service!

Toen we na de bestelling eea wilden wijzigen, werd dat snel en zonder problemen opgelost.

Verkeerde servies geleverd maar top opgelost!

Servies besteld, helaas verkeerde geleverd gekregen. Goed contact gehad en supersnel opgelost. Dat zijn goede aftersales! Helemaal tevreden met ons goede servies.

Helemaal goed !!!

Om te beginnen is het servies ERG mooi. Daar komt dan nog bij dat het snel en super goed verpakt hier is aangekomen. We zijn er echt erg blij mee !!!

Prachtig nieuw servies

Mooi servies bij jullie gekocht. We zijn er erg blij mee.

Ik had twee serviezen besteld. En maar één geleverd gekregen. Hoewel het bij DHL mis is gegaan heeft James Cooke toch een nieuw servies verzonden. Dat is geweldig! Je kunt dus echt op ze vertrouwen.

Uitstekende vriendelijke service

Bij het uitpakken van het servies door oonze dochter, (heel mooi en zij blij) bleek een schaaltje beschadigd. Daarover contact gezocht en dr volgende dag een nieuw schasltje in huis!

mooi en degelijk product, handig in gebruik.

gebruiksvriendelijke website. fijne en gezonde anti aan bak pannen.

Snelle goede service en prachtig servies

Voor de tweede keer een mooi servies gekocht bij James Cooke. Op één bord miste een plekje glazuur. Foto gestuurd naar James Cooke en binnen een half uur antwoord dat ze een nieuw bord zouden opsturen. De volgende dag was het binnen. Zeer tevreden. Ik raad deze winkel zeker aan!

Hele mooie kommen en pannen

Geweldig servies, snel geleverd, goed ingepakt

Palmer Kiryu servies gekocht. In één woord: geweldig! Het servies is super dun en licht en heeft een prachtige kleur. Levering was super snel, producten waren goed ingepakt. Website is overzichtelijk, mooi assortiment.

Makkelijk te bestellen, goed, snel en netjes geleverd.

Makkelijk te bestellen, goed, snel en netjes geleverd. Dus tevreden met de levering van Palmer Lotus schaaltjes.

Ik hoop dat volgens telefonische afspraak mijn verkeerd aangerekende BTW en mijn klantenkorting eerdaags terug betaald worden Mvg Hilde Haelterman - De Blekerij

Geweldig mooi servies!

Ik kon niet wachten tot mijn pakket met het prachtige lotus Palmer binnen zou komen....Snelle levering, goed verpakt en alles intact! Zo mooi, net als in een restaurant..alleen mijn kinderen vinden dat ik dan ook moet koken als chef kok! Hihi

Geweldig goed

Gemakkelijk om te bestellen, snelle levering. Servies wat kapot was geleverd ook snel vervangen voor heel servies. Goede service

Voot het eerst voor ons nieuw huis zoveel geld geïnvesteerd in duurder servies. Het ziet er mooi uit, de verpakking uitstekend, alles heel aangekomen. Leuke welkomstkorting, scheelde ook. Versturen ging ook snel. We hopen dat we nog lang van t servies kunnen genieten.

Helemaal top.

Ontzettend snel geleverd. Het servies is wel zwaar, maar erg mooi. Precies zoals het op de foto’s wordt aangegeven.

Deventerstraat 11

7575EM Oldenzaal

(0)541 581 600

Over James Cooke

Hey you, Ik ben James. En altijd dichtbij wanneer je op zoek bent naar gezelligheid, ontspannen samenzijn of gewoon het leven wil vieren. Lange tafels vol dampende schalen waarbij de hele familie aanschuift? Intieme dinertjes met je lief? Of middagborrels die voortduren tot de zon onder gaat? I’ve got you covered. Met prachtig serviesgoed, robuuste pannen, het mooiste glaswerk en meer. Of probeer een van mijn heerlijke recepten. Let’s appetize your life!