Fijne webshop

Betrouwbaar!

Goed verpakt

Leuk servies gekocht

Prima afhandeling van de order; retour procedure kan eenvoudiger

Order goed afgehandeld en op tijd ontvangen. De retour procedure kan eenvoudiger door het bijv. toevoegen van retourformulier. Op dit moment moet er eerst een mail gestuurd worden om retour aan te vragen an formulier te ontvangen.

Doen wat ze beloven

Goed.

Snel geleverd, goede service

Snel geleverd. Ook nadat er 1 bord licht beschadigd was is er direct een nieuwe gestuurd.

Goede ervaring met klantenservice

Ten eerste erg mooi servies. Hadden 2 servies sets besteld en bij beide beschadigingen. Gebeld en er werden nieuwe borden opgestuurd, 1e set kwam niet aan 2e was in stukken toen het werd bezorgd. Weer gebeld en daarna 3 goede mooie borden geleverd. Contact met mevrouw van klantenservice was top. Nu sparen voor laatste serviesset :-)

snel en goed

snel en goed

Goede service, vriendelijk personeel aan de telefoon.

Mooi servies besteld. Levering bleek incompleet en er werd direct een nalevering belooft. Achteraf niet nodig want ging fout bij bezorgdienst. Kortom, betrouwbaar gevoel aan over gehouden.

Duidelijke site, mooi assortiment, snelle levering

Snelle levering.

Super after sales

Het grootste pluspunt is de service van James Cooke. Twee borden bij de bestelling waren niet helemaal in orde (het glazuur was niet helemaal gedekt bij de één en de ander een dikke druppel op het bord), foto opgestuurd en kreeg direct een reactie dat er nieuwe borden zouden worden opgestuurd. Vandaag binnen gekregen en die zien er goed uit! Volgende keer bestel ik weer hier.

Klantvriendelijk.

Klantvriendelijk. Ik zag de mail over de korting van 10% wanneer je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief pas na de bestelling. Een mail gestuurd of die alsnog verrekend kon worden. En dat is nog gedaan. Zeer klantvriendelijk. En het is een mooie braadpan. Met groet, André

Snelle levering uitstekende service

Mooi service gekocht bij James Cooke, was na bestelling snel geleverd, netje en veilig verpakt maar toch was er 1 bord gescheuveld, foto van gemaakt en met email verzonden, zeer snel antwoord en had binnen 4 dagen een nieuw bord binnen...top service

super!

Goede duidelijke site snelle verzending en goed verpakt ✔️

Top Product en super levering!

We hadden het Palmer Eccentric Petrol service besteld. Was een beetje bang voor het verzenden maar dat was geheel onterecht! Super goed verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd, mooie glazen!!

Snel geleverd, heel erg goed verpakt en super mooie glazen. Zijn er heel blij mee en zullen vaker gaan kijken op de site & bestellen!

Prachtige borden gekocht van het merk Palmer. Bij aankomst was er 1 bord met een blus eraf . Gemaild en kreeg gelijk antwoord dat er een nieuwe opgestuurd zou worden . Vandaag binnen gekregen .

Fijne service n.a.v. het missen van een onderdeel van een serviesset

Fijne en snelle klantenservice welke klantgericht het probleem oplossen en meedenken met mij als klant! Top

Voor 14,00 uur besteld, en de volgende dag in huis.

correcte snelle levering, en goed afzonderlijk en deugdelijk verpakt.

Snel en goed verpakt.

1 schaaltje had schade en binnen 3 dagen had ik een nieuwe. Die met schade hoefde niet eens terug. Top service

De levering was niet compleet. Na n kort mailverkeer had ik binnen n dag m’n complete bestelling binnen. Top.

Snel en voordelig, goed verpakt

Goede service, verzendkosten waren voor mij gratis, duidelijke site. Aanrader. Glazen zijn erg mooi en de verpakking was zeer goed!

Eerste keer besteld, Goede ervaring

Mooi kwaliteit en goede service

Prima site, mooie producten en snelle levering.

Prima site, mooie producten en snelle, goede levering.

Deventerstraat 11

7575EM Oldenzaal

(0)541 581 600

Over James Cooke

Hey you, Ik ben James. En altijd dichtbij wanneer je op zoek bent naar gezelligheid, ontspannen samenzijn of gewoon het leven wil vieren. Lange tafels vol dampende schalen waarbij de hele familie aanschuift? Intieme dinertjes met je lief? Of middagborrels die voortduren tot de zon onder gaat? I’ve got you covered. Met prachtig serviesgoed, robuuste pannen, het mooiste glaswerk en meer. Of probeer een van mijn heerlijke recepten. Let’s appetize your life!