Prachtig servies!!

Het Palmer eccentric servies is gewoon WAUW! stevige kwaliteit en uniek design! Vlot geleverd en zeer goed ingepakt! Wij zijn super tevreden!

Geweldige mooie stevige borden

ik krijg wel een beetje genoeg van al dat geëvalueer. .

Heel goed.

Goed envaring met james cookie.

Bestelling was precies zoals verwacht en niet onbelangrijk, heel goed verpakt en dus heel!!

Bestelling was precies zoals verwacht en niet onbelangrijk, heel goed verpakt! Dus alles is snel en heel aangekomen!! Goed!!

Goed en snel

Goede service en snelle levering

Super snelle levering

Bij twee borden was een klein stukje af, dat was jammer.

zeer tevreden snelle levering en alles goed verpakt

was al even op zoek naar mooie borden en speciale vormen hier is een ruime keuze en heb ik gevonden wat ik zocht. ik had alles super snel in huis dus ben heel tevreden.

Prima snel geleverd

Een puntje Het zat goed verpakt in een veel te grote doos, daar hadden wel 3 doosjes glazen in gekund Achteraf had ik er net zo goed 3 kunnen bestellen maar dat doe ik volgende keer wel Alleen jammer dat u geen tafellinnen verkoopt

Snelle levering en mooi servies

Ik ben super tevreden. Levering na 1 dag. Mijn servies is heel mooi en was zeker zorgvuldig ingepakt. Dank u wel voor de goede service

Eerste ervaring is goed bevallen. Overzichtelijke website en snelle levering. Servies zeer goed verpakt, waardoor het goed is aangekomen.

Snelle reactie op vraag, goede service

Vrijwel meteen antwoord op een vraag , erg fijn als je iets wil bestellen en hier nog vragen over hebt , prettige ervaring gehad !

Snelle en correcte service

Bij ontvangst van de order, besteld via internet, waren een paar onderdelen gebroken, Zijn een dag later alsnog correct nageleverd.

Schitterende glazen snel geleverd

De glazen zijn erg elegant maar niet fragiel. Heel mooi! De volgende dag al binnen. Top!

Super service

Een servies set besteld, alles zag er heel goed uit alleen in één doosje zaten er 5 borden ipv 6. Gebeld en er werd direct een bord nagestuurd. De volgende dag had ik hem al in huis! Nu dus een mooi en complete set in huis.

Alles prima en snel verlopen.

Super service en vlot geleverd

Wij hebben een palmer servielste Lotus gekocht. Binnen 2 dagen was het geleverd. Helaas had 1 bord had een kleine beschadiging. Mail met foto gestuurd en geen enkel probleem binnen 2 dagen een nieuw bord geleverd. Dat is wat je van een bedrijf mag verwachten, super James!

Tevreden met product en met de service

Snelle service met goede producten. We hadden in een doos met 6 glazen 1 glas met productiefout. Deze is kosteloos vervangen na een fijn contact met medewerkers.

Top service en mooie producten

Hele fijne en overzichtelijke website

Laagste prijs en snelle levering

geweldig!

beschadiging volledig nagezonden. snelle levering.

Prima bevallen

Snel en goed verpakt geleverd.

Prima winkel snel en goed ingepakt geleverd.

Snelle en goede levering . Product voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering, goed verpakt

Goed verpakt, snelle levering

Top schalen

Erg fijne ovenschalen die ook in mijn airfryer passen. Levering was snel en uitstekend vetzorgd, echt een aa rader.

Prima geregeld.

Goed de afspraken nagekomen.

Deventerstraat 11

7575EM Oldenzaal

(0)541 581 600

Over James Cooke

Hey you, Ik ben James. En altijd dichtbij wanneer je op zoek bent naar gezelligheid, ontspannen samenzijn of gewoon het leven wil vieren. Lange tafels vol dampende schalen waarbij de hele familie aanschuift? Intieme dinertjes met je lief? Of middagborrels die voortduren tot de zon onder gaat? I’ve got you covered. Met prachtig serviesgoed, robuuste pannen, het mooiste glaswerk en meer. Of probeer een van mijn heerlijke recepten. Let’s appetize your life!