Product zoals omschreven. Prijs/kwaliteit verhouding prima en bezorgtijd ook heel kort.

Slecht

Komen afspraken niet na wat ze beloven tot 2x aan toe. Slechte zaak.

Makkelijk en snel

Vrij duidelijk en snel geleverd Uitgebreide informatie

Goed geholpen en snelle reactie op vragen

Snelle levering en goeie service. Reageren snel op vragen en helpen je zo goed mogelijk

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Groot aanbod en duidelijke info

Ik ben hier terechtgekomen omdat ik veel verschillende artikelen zocht en hier alles leverbaar is. Met de duidelijk beschrijvingen kon ik ook goed de juiste keuze maken. Dat de levering ook nog vlot was, is alleen maar mooi meegenomen

Mooi product en een goede afwikkeling.

Alles naar verwachting prima verlopen.

Prima product en levering

Fijne online winkel, veel keus en goede service.

Op tijd en de juiste producten

Zelf de prijs was lager dan waar ik anders bestel. Zeer goed dus

Snel, goed en duidelijk

Bestelproces is heel makkelijk, goed advies met betrekking tot wat wel of niet besteld moet worden. Wat ook geweldig was voor mij zijn de "how to" videos. Voor het eerst in mijn leven daardoor gedurfd om lichtschakelaars te vervangen.

Snel en juist geleverd!

Heel rap de juiste automaat geleverd!

Snel, goed en prima prijs

Ik had snel wat componenten nodig voor onze verbouwing. Goed gevonden op de site, bestel en snel in huis. Gewoon top!

Mijn favoriete winkel

Snelle levering van goed materiaal en bovendien bereikbaar voor technisch advies Kortom aanrader.

Fijn om bij het bestellen van een product een extra opmerking of vraag mee te geven. Daarmee kreeg ik het product wat precies bij mijn eisen paste. En de klantenservice werkt daarnaast ook geweldig als het monteren toch nog vragen oproept.

goed assortiment met prettige service

makkelijk en snel mijn weg in de webshop gevonden, vervolgens snel en goed geleverd!

Goede prijs en snelle bezorging

2 wifi dimmers, snel geleverd en werken prima

geweldig

Duidelijke site als je er niet uitkomt een goede hulp tevens makkelijk als men schakelmateriaal nodig heeft kun je gelijk alle benodigdheden erbij bestellen met simpele ondersteuning word ook snel geleverd

Mooie inbouwspot, prima service

Snel besteld en snel bezorgd

Zeer ruime keuze, perfecte leverantie en snel beschikbaar.

Duidelijke site en snelle levering

Artikelen zijn makkelijk te vinden op de site en snelle levering!

Prima communicatie, goede producten, goed assortiment

Deze webwinkel kan je prima spullen kopen. Hier kom ik terug.

Ideaal!

Mijn ervaring is dat er een makkelijke zoekfunctie via de website is en de benodigde onderdelen direct op voorraad waren. Materialen waren dus snel besteld en snel in huis om ervoor te zorgen dat er weer een klusje van de to-do lijst af gestreept kon worden.

Prima service tegen een scherpe prijs

Rookmelder besteld, snel geleverd en tegen een zeer scherpe prijs.

snel en top geleverd, goede service, gewoon super

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.