Prima prijs en snelle levering..

Helemaal top

Heb dit voor mijn schoonvader aangeschaft zodat hij ook van zonnepanelen gebruik kan gaan maken nu hij met pensioen is scheelt dat sowieso centen per maand

Prima ervaring mee, een aanrader

snelle levering een aanrader

Snelle service en goede dimmer gehad

Prijs ook goed t.o.v. Andere websites.

Super ondersteuning

Ik wist niet zeker of ik de passende materialen had gekozen. Ik had daarom bij de bestelling hulp aangevinkt. Ben netjes gebeld en te woord gestaan. Prima hulp gekregen en de bestelling netjes en compleet ontvangen

Snel en goedkoop

Materiaal is snel geleverd en prijs kwaliteit verhouding is TOP

uitstekend

Per ongeluk verkeerde geleverd. Volgende dag eerste werk netjes opgelost. Ze doen wat ze zeggen.

Perfect!

Ik zocht een dimmer voor 12V Led-lampen aan een echte meubeltrafo. Hier vond ik een perfecte dimmer en Leds alsmede de vermelding dat alles met elkaar zal werken.

Vlotte correcte verzending . Duidelijke site en communicatie .

Veel keuze, snel geleverd.

Via de website vinden wij kwaliteitsproducten en geen goedkope rommel. We konden goed vergelijken en deden een aanschaf van een warmtepaneel. Onbeschadigd, want goed verpakt, werd het paneel de volgende dag geleverd.

Veel keus, snel geleverd

Tracking was prima, snel bezorgd, product is prima en zoals beloofd, ga zeker vaker op deze locatie kijken/kopen

Goede kwaliteit

Het bestelde materiaal is van goede kwaliteit en de levering is goed geregeld. Ga zo door.

Steeds uitermate behulpzaam

Steeds uitermate behulpzaam, correct behandeld en uiteindelijk zeer betrouwbaar als bedrijf online.

snelle bezorging, makkelijk besteld

Ik kreeg mijn product direct een dag later bezorgd. Omdat ik niet thuis was middels een code netjes bij de buren geleverd (en niet naar een pick-up point waar alles verdwijnt). Top service!

Geleverd volgens afspraak

Geen bijzonderheden

Snelle levering en goed product

Ik moest een stopcontact hebben... heb lang elders gezocht... niet gevonden elektrtotaalmarkt had hem gewoon. Super

Duidelijke website met snelle levering

Door de informatie op de website kon ik het juiste bestellen

Toppers

Snel en goed geleverd

Scherp geprijst en snel geleverd

Duidelijk website, waar je vlot de gewenste artikelen kan terugvinden. Betalingsafhandeling en levering keurig geregeld. Geleverde artikelen voldoen aan de verwachtingen. Pre is ook de heldere instructiefilmpjes voor installatie!

Kwaliteit producten

Goede internet site, met juist informatie.

Alles ok

Alles zoAls het hoort!

Goed aanbod, snel en conform verwachting geleverd

Mijn bestelling was eenvoudig en snel te plaatsen en werd idem dito ook snel en goed geleverd. Inmiddels gemonteerd door mij. Een tevreden klant

Snelle levering en uitstekend product

Ik was op zoek naar een kookplaat ivm een snelle verhuizing waar geen gas meer aanwezig was. Via jullie site de gewenste kookplaat gevonden. Mooie prijs en snelle levering. Werkt goed dus weer een tevreden klant

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig keuzes maken via de uitgebreide webshop. Netjes verpakt en snel geleverd.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.