Waar voor je geld

Bestellen betalen volgende dag geleverd TOP!

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen via de site. Heel duidelijk site

Artikel besteld in webshop, goede prijs, snelle informatie en de volgende dag al geleverd. Perfect!

Goed geregeld

Erg goed snel duidelijk en goed

Bestelling ging snel en ook de uitlevering prima verpakt top

Goed, correct en snel geleverd mijn dank

Goede leveringen en op tijd

Super snel geleverd en ze deden het meteen.

Goed geregeld

Bij vragen word ik snel en goed online geholpen. Alles was op voorraad dus bestellingen zijn compleet. De producten worden snel uitgeleverd. Helemaal top!

Perfecte Service en kwaliteit

Bestelling ging vlot en het pakket is op de afgesproken datum geleverd. Duidelijke informatie over het product en de voortgang van de levering. Klein min puntje: waarom nog steeds bubbeltjes plastic gebruiken, terwijl het ook met karton op een milieu vriendelijke manier beter kan.

Zeer tevreden. Aanrader….

Bestelde een ruime hoeveelheid verschillende brandmelders. Gewoon alles op voorraad, en dus ook vlot geleverd. Geen vertraging in mn project. Niet eerder hier zaken gedaan, maar staat nu wèl in mn lijstje met web-shops “om te onthouden”.

Exact gekregen wat ik besteld had en ook op de dag geleverd ie was beloofd

Geweldig! De materialen inmiddels verwerkt bij de klant. Top service

Snelle levering, uitstekend product en heel goed verpakt

We hebben het infraroodscherm op 30 september besteld en het werd al op 3 oktober geleverd (hoewel de levering eerst een paar dagen later was gepland). Het was heel goed verpakt met noppenfolie en is onbeschadigd geleverd. We hebben het infraroodscherm zojuist uitgepakt en getest, en het werkt prima. Het geeft een lekkere warmte af, en we kijken ernaar uit om het deze winter als bijverwarming te gebruiken.

Zoals je wil dat het is.

praktisch, snel, handig, zouden er meer zo moeten doen.

gemakkelijk om nadere informatie te ontvangen, heldere toelichting en flexibel in levering

Vlotte service, goede producten!

Fijne site. Snelle levering. Alles naar wens!

Niets op aan te merken

Van begin tot het einde klopte alles !!! Een aanrader....

uitstekend

fijne infrarood verwarming mooi dun

Top klasse!

Nadat er een hele duidelijke telefonische uitleg gegeven is en ons verteld is welk artikelnummer wij moesten bestellen, zijn de producten de andere dag al geleverd! Één heel klein minpuntje: een Nederlandse montage handleiding zou ietsje gemakkelijker zijn geweest.

Top!!!!!

Eerst vraag gesteld over voorraad. Binnen een werkdag antwoord. Daarna besteld en de volgende dag om 17:30 in huis. Niet de eerste keer dat ik hier wat bestel. Altijd super snel en goede services juist ook als iets niet voldoet of defect is.

Snelle levering en goede prijzen

Netjes verpakt thuisbezorgd

Duidelijke website snelle afhandeling

Prima geholpen met duidelijke begeleiding bij afhandeling

Groot assortiment met duidelijke omschrijving en gemakkelijk online te bestellen!

Konden snel en gemakkelijk vinden waar we naar zochten. Zelfs een betere ervaring dan via website merkartikel zelf!

Goeie service en snelle levering

Een hele mooie afwerking voor in mijn serrekamer, mede doordat de paaltjes hier ook in het wit verkrijgbaar zijn. Helemaal blij!

Snelle service, snelle levering!

Ik heb Elektrototaalmarkt.nl als zeer prettig ervaren. De website is super gebruiksvriendelijk, bij vragen wordt er snel en adequaat met je omgegaan. Daarnaast was mijn bestelling snel geleverd waardoor wij nu verder kunnen gaan met onze elektriciteit werkzaamheden! Toppers.

Snel en correcte afhandeling

Een goed uitleg omtrent bestelling en uitleg hoe ik het moet installeren.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.