Simpele order, zo gepiept

Zoals je van een order mag verwachten. Simpel, duidelijk en geen gebreken.

Goede kwaliteit, snelle bezorging!

De producten werden binnen een week thuis bezorgd. Netjes verpakt en van goede kwaliteit. Prijs / kwaliteitverhouding is prima!

Snelle en goede levering van het juiste product.

Via de website is het gemakkelijk uitzoeken en bestellen. Ook de levering ging zeer voorspoedig.

Duidelijke website, mooie acties en groot assortiment

Bestelling gedaan via de duidelijke website, goede zoekfunctie! Mooie aanbiedingen via de mail. Snelle levering en netjes verpakt! Mail met track and trace. Erg tevreden!!

Goede prijs/kwaliteit

duidelijke uitleg, fijne website snelle levering. word ook geleverd op afgesproken plek en tijd

Super makkelijk bestellen en snelle levering

Mijn volgende bestellingen gaan zonder twijfel naar Elektrototaalmarkt.nl

Eenvoudig en compleet

Fijne site, eenvoudig zoeken, selecteren en betalen. Zoals ik het graag heb!

Prima service en netjes verpakt.

Betaalbaar en goed geregeld!

Alles volgens afspraak

Apparaat was precies wat ik besteld had en werkt goed. Snel geleverd

Zeer correcte levering

Het gestelde voldoet goed aan mijn verwachtingen en is zeker een eennrader voor iedereen om bij deze webshop te kopen Zeer snelle en correcte afhandeling.

Alles volgens de website

super snel

hele snelle levering en een overzichtelijk website

prima support en snel geleverd

Na een vraag direct antwoord. Ook bij tweede vraag snelle reactie. Binnen 2 dagen geleverd. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Het product was bij deze zaak het goedkoopste en werd snel geleverd.

prima site corecte prijzen

prima overzichtelijke website met corecte prijzen. als ik toch een punt van kritiek mag geven: De verzending zou naar mijn idee beter kunnen als ik gelijk een drop point in de buurt kon aangeven ipv op adres bezorgen. had nu een tijdsbestek van 7:30 tot 21:30 voor bezorging op zaterdag, en heb liever niet dat bij buren wordt bezorgd dus moet ik een hele dag reserveren op spullen in ontvangst te nemen, ook zou ik via een drop point in de buurt veel makelijker spullen bij jullie kunnen bestellen als ik aan het werk op locatie ben maar wel die week spullen nodig heb voor mijn klus. mvg RB elektrotechniek

snelle en correcte afhandeling

de bestelling binnen 24 uur ontvangen. zorgvuldig (dus veilig) ingepakt. jammer alleen dat het bezorgende bedrijf een relatief lange levertijd hanteerd (8:30-21:30) en pas 5 tot 10 minuten voor levering de tijd aanpast.

Veel op voorraad, goede prijzen

Wat ik nodig heb is altijd op voorraad, geen vertraagde levering. Verzending is via GLS waar ik zelf geen fan van ben, als je niet thuis bent ramp in service in onze regio. Goede prijzen

Correcte en snelle levering

De bestelde materialen zijn snel, correct en goed verpakt bezorgd. De communicatie over de levering was uitstekend.

je krijgt wat je besteld

bestellen en zeer snel netjes in huis

Heel eenvoudig

Simpel bestellen en snel geleverd. Goede kwaliteit producten zoals omschreven

Duidelike website dito bezorging.

Website zit goed in elkaar en het is makkelijk zoeken. De bezorging is fijn met uitstelmogelijkheid met korting op bezorgkosten Top!!!!

Genoeg keuze, scherpe prijzen

Ik vond het fijn dat ik uponor per meter kon bestellen. Echter de uitleg wat er nodig is om van koper naar uponor te gaan vond ik lastig te vinden. Dit zijn veel voorkomende dingen. Dit is voor een leek zoals ik lastig. Voor de rest een topzaak. Ik zal hier vaker rondkijken.

Prima verzorgd

Voldoende info weergegeven bij artikelen en bestellen en leveren vlot verlopen. Prima.

Zeer snelle service

Ruim assortiment, producten worden snel verstuurd. Verzendstatus wordt uitgebreid gedeeld. Prettige partij om zaken mee te doen.

Duidelijke bestelling en snelle levering

Een schemerschakelaar besteld en deze is snel geleverd. Na 2 dagen in huis.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.