Ruim assortiment, duidelijke website en snelle levering!

Alles gevonden wat we nodig hadden en snel besteld en ontvangen. Perfect!

Alles in 1 bestelling

Lekker hoor, even een setje bestellen voor een nieuwe schakeling. Alles tegelijk in huis, netjes verpakt, snel geleverd en het is van te voren ook nog even gecontroleerd of er per abuis iets tussen zit wat mogelijk niet klopt. Ik geef niet vaak een 10, maar bij deze dus wel.

Heel snelle levering

prima, snelle service en goed product

goede update van de levering, snel geleverd

Snelle leveringen groot assortiment

Fijne leverancier, snelle leveringen, goede voorraad. Duidelijke omschrijvingen tijdens het bestelproces. eerlijke prijzen.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering en een goed advies.

Geen enkel probleem

Bestelling gedaan en super afgeleverd. Product doet wat het belooft

Goed product en zeer snel geleverd

Goed product en zeer snel geleverd

Snel ontvangen.

Snel ontvangen. Goede service.

Compleet en snel geleverd

Alles volgens verwachting geleverd en snel in huis!

Snelle levering!

Goed geprijsd en snelle levering!

Nette en snelle service.

Goede overzichtelijke website met snelle levering die goed verpakt is.

Eindelijk LED dimmer gevonden die ECHT niet knippert

In het verleden heb ik bij diverse webshops LED dimmers gekocht waarvan werd beloofd dat ze niet zouden knipperen. Geen enkele belofte werd waargemaakt dus iedere keer weer teruggestuurd. :-( Alleen al van de niet vergoede verzendkosten had ik een uitgebreide lunch kunnen doen! Nu heb ik bij Elektrototaalmarkt de "ION Basiselement - Dimmer BID150W-MKII" gekocht en op iedere stand heb ik knippervrije verlichting. Zelfs bij een LED lamp van maar 2 Watt.... En het is ook nog eens de goedkoopste dimmer van al degenen die ik tot op heden heb gekocht.

Groot assortiment en snelle leverig

Uitstekend al jaren een tevreden klant

Dik tevreden

Ruim assortiment, snelle en nette levering.

Gewoon snel de juiste levering

Duidelijke website en snelle levering ! Precies wat ik nodig had. Prima kleine verpakking en doet wat beloofd wordt

Helemaal goed

Hele duidelijk site makkelijk te vinden wat ik zocht alles netjes verpakt aangekomen en extra korting als de bestelling een dag later kan

Goed bereikbaar en advies

Goed advies!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Wat ik besteld heb op de afgesproken dag gekregen. Alles goed geregeld.

Alles besteld 1 dagje te laat maar alles was erbij..

Top airco snelle levering.

Goede ervaring. Lg airco werkt perfect. Ook als je nog vragen hebt, helpen jullie ons graag. Ga zo door!

alles perfect geregeld

Goede surves en word snel geleverd

Bedankt !

Op zich alles prima en was het duidelijk. Ben vrij nieuw met hele airco gebeuren dus was best lastig om te bepalen wat ik nodig had, maar is toch goed gekomen, bedankt !

Snel, goed en niet duur

Zie titel

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.