Keurige mededelingen waar het pakket zich bevindt. Ben er erg blij mee

Zeer goed!

Goede webshop met een makkelijke zoek functie en uitgebreid assortiment m. Ben nog bezig met de bouw van mijn woning maar erg fijn om bij jullie de spullen te bestellen.

Top in een woord

Alles netjes geleverd netjes verpakt goede service snelle levering. Op en top

Alles liep soepel en snel

Alles ging zoals het hoort, bestellen was makkelijk, levering was precies zoals aangegeven. Geen klachten.

Snel en goedkoop

Snelle levering, ook op zaterdag en de goedkoopste voor de brandmelder die ik zocht.

prima service

Ontzettend goed geholpen met mijn vragen. Producten zijn snel geleverd. Goede service.

Top bedrijf

Kwaliteit producten voor een eerlijke prijs en snel ontvangen. Wat wil je nog meer

Goed te vinden wat ik nodig had en prima afwerking van de bestelling.

Prima ervaring

Zoals het hoort

Brede keus voor goede prijs snel gelever

Alles volgens afspraak

Uitgebreide documentatie, Goede prijs en afleveren volgens afspraak!

Makkelijk bestellen, snel afgeleverd conclusie: zal vaker gebruik maken van jullie

Duidelijke site en goede service!

Makkelijke site om te bestellen, goede prijs. Snelle levering, mooie kortingsactie als je het een dag later laat leveren. Echt een aanrader!

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Goede site goede prijzen

Klasse

Snel geregeld via makkelijke site en nog sneller in huis.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Waardeloze Klantenservice

Hier al jarenlang naar tevredenheid klant geweest, maar dat is nu over! Donderdag 22 juni zou er een pakket geleverd worden door DPD , de gehele dag thuis geweest maar geen DPD. Maar volgens DPD wel geleverd, contact met elektrototaal opgenomen , maar die geven niet thuis! Ze gaan contact met DPD opnemen waar het pakket is gebleven nu moet ik 5 dagen wachten voor het onderzoek is afgerond, op mijn opmerking dat ik de onderdelen met spoed nodig heb wordt gereageerd: dan moet je het nogmaals maar bestellen en als je pakket gevonden wordt dan crediteren wij het bedrag . Maar het gaat wel over een bedrag van 230 euro! Op mijn opmerking dat ik al jarenlang klant ben en nooit iets heeft gereclameerd wordt niet ingegaan. Kortom waardeloze bezorgdienst en waardeloze klanten service van Elektrototaal! Ik ga naar de concurrent hier zien ze mij niet meer , in één woord WAARDELOOS BEDRIJF!

Snelle levering. Precies wat we besteld hebben en netjes verpakt.

netjes en op tijd geleverd

de bestelde artikelen werden vlot en binnen de termijn geleverd.

Makkelijk en snel

Snel in huis. Plus punten voor de korting op verzendkosten als je kiest voor een dag later. Was heel fijn

Echt op tijd en snel.

Bestelde artikel na om een zonnepaneelset te kunnen koppelen. Dag later in huis. Top!

Snelle betrouwbare levering

Eenvoudig te bestellen, goede product omschrijving en kwaliteit producten!

Duidelijke site snel besteld

Ik had aardlek automaten nodig van abb voor uitbereiding. Snel gevonden en makkelijk besteld. Bijkomend voordeel supersnel thuis geleverd gekregen

Keurig en snel bezorgd

Altijd alle bestellingen keurig volgens afspraak ontvangen

Ze konden de vragen die ik nog had gelijk beantwoorden.

Compleet aanbod, snel geleverd en keurig verzonden / verpakt.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.