Uitstekende service

Makkelijk bestellen, snel in huis, prima product

Zeer goed geholpen met deskundig advies

Diverse praktische vragen die rustig en vakkundig beantwoord werden. Ook nog wat advies gekregen over gebruik van bepaalde materialen

Deels fout geleverd

Deels foute levering. Alsnog keurig opgelost.

Snelle levering en niet al te duur

Wat ik nodig had was te koop voor een goede prijs. Snel geleverd , goed verpakt. Prima winkel

In één woord……top!

Zeer overzichtelijke website, goede prijzen en snelle nette levering. Wat wil je nog meer?

Ik heb de bestelling snel gekregen. Niks geen problemen. Bij veel webshop gaat het mis omdat het via post nl gaat.

Niko stopcontact zijn mooi en goed

Bestelling bij Elektrototaalmarkt verliep snel en leuk dat je korting kunt krijgen als je geen haast hebt met de levering .

Slecht advies en zeer slechte service.

Gebeld voor advies wat ik exact moest hebben. Ik heb datgene besteld wat werd geadviseerd. Na levering blijkt dat ik nog een onderdeel extra nodig had. Onderdeel van 23 cent. Daarvoor weer gebeld en die moest ik maar bijbestellen. En ze konden niets regelen met de verzendkosten wat gewoon in een enveloppe paste. Ik moest het maar bij een bouwmarkt kopen. Daar heb je geen verzendkosten werd gezegd. Nooit meer geen elektrototaalmarkt.

Gemakkelijke bestelling

Duidelijke voorraad, snel afrekenen en een goede en snelle levering. Precies wat je nodig hebt als je druk bent.

Netjes en snel geleverd

Niets op aan te merken. Snel geleverd en de beste prijs voor de rookmelders die ik zocht.

Perfect en in 1 dag geleverd

Top!!

Onduidelijke info

Omschrijving op website van besteld product niet helder: wat is bestelde was geschikt voor omvormer X1, alleen is niet duidelijk omschreven dat het voor X1 V3.0 is iov de X1 V2 die ik nog heb. Paste niet goed, aangepast, maar werkte dus ook niet. I.p.v. de zwarte moest ik volgens Solax de witte hebben als er voorheen ook een witte wifi dongle zat. Levering zelf wel volgens belofte, maar dus niet het goede product.

ultra snelle en corrector levering. Goed verpakt.

Binnen no time geleverd. Goede prijs; kortom zeer tevreden

Super snel geleverd en goede kwaliteit

. Dus ga zo door

Top webshop.

Ik heb wat schakelmateriaal en een aantal specifieke dimmers besteld. Keurig op de door mij aangegeven dag geleverd en geheel compleet. Ik ben heel erg tevreden.

Levering grondkabel

Duidelijke uitgebreide beschrijving van soorten kabels en bijbehorend toepassingsgebied. Prima levering.

Goede prijs en snelle levering.

Voor onze verbouwing opzoek naar stopcontacten. Bij elektrototaalmarkt hadden ze de beste prijs en werd het snel geleverd!

Geholpen zoal je wenst

Alles prima gelopen, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goed, snel mooi aanbod

Alles wat ik wilde was beschikbaar, snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Super service!

Tot 2x toe vervangend product kostenloos ontvangen, de 2e keer zelfs voorgemonteerd. Heel blij mee!

Goed en snel

Kan direct aan de slag

Goede, snelle service, totaalervaring.

Breed assortiment, leuke aanbiedingen en bijna altijd op voorraad.

Veel keuze in a-merken

Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. Handig bij 1 leverancier.

Kwaliteitsproducten altijd goede keuze

Datacontactdozen in Cat6A van Busch-Jeager geven me weer voor enkele jaren rust. Haast nergens anders te krijgen!

Een zondag ging de dimschakelaar van onze tentoonstellingsruimte in onze Oudheidkamer kapot, Een Woensdag moest deze alweer in orde zijn, voor een voorstelling De vraag waar koop je een vervangende schakelaar voor één die 25 jaar oud is. Na even op google gekeken kwam ik te recht bij Elektrototaalmarkt. Op maandag gebeld ik kreeg contact met Floris, nadat het probleem had uitgelegd is hij voor mij aan het werk gegaan, zo eenvoudig was het nog niet, maar na een paar telefoontje en gegevens uitgewisseld te hebben, had hij keurig uitgezocht wat we nodig hadden. Dinsdagmiddag om twee de bestelling gedaan en een woensdag om half tien de bestelling thuis afgeleverd. Dank zij Floris van Elektrototaal kon de voorstelling doorgaan , hulde hier voor en heel veel dank namens dertig bezoekers.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.