Goede adviezen na telefonisch contact.

Led inbouwkastjes besteld ter vervanging van bestaande armaturen. Inbouwhoogte 13 mm. Gelukkig een waardige vervangings set kunnen aanschaffen na deskundig advies. Super mooie lampjes in aluminium behuizing. Mooi warm licht. Erg tevreden :-).

Verzending ging niet vlekkeloos

Verzending ging niet helemaal vlekkeloos, de schuld van de verzender.

snel geleverd, nette service

Snel geleverd, nette service

Duidelijke site en goede snelle levering!!

Voor ons een nieuwe leverancier maar keurig geregeld!!

Top bedrijf snel binnen.was de eerste keer maar als goed ervaren.

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt

Duidelijke website met goede fotos, eenvoudig bestelproces. Goede normale prijzen. Geleverd in goede doos. Verzending via GLS gaat tegenwoordig prima.

Makeklijk besteld & snel geleverd

Mooi assortiment, makkelijk bestellen en snel geleverd

Topkwaliteit op tijd!

Ik koop mijn totale elektro behoefte bij Elektrototaalmarkt. Top spullen voor een scherpe prijs en strak geleverd.

Klantenservice was prima bereikbaar, vriendelijk en gaf me precies de informatie die ik zocht. Bestelling ging makkelijk, en was snel in huis. Prima bedrijf

Goeie service en aftersales.

Snelle levering en door een foutje mijnerzijds, goede probleemoplossers. Toppie.

Super fijne ervaring

Mensen daar zijn zeer kundig geven je geweldig goed advies , kom je er niet uit bel je wordt telefonisch top geholpen. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Top: op tijd en degelijk verpakt

Duidelijke webshop met genoeg details per product om de juiste keuze te maken. Handig is tevens dat Indien nodig vermeld wordt bij het aan te schaffen product, dat het gecombineerd moet worden met een ander product om het te kunnen gebruiken, scheelt zoekwerk en onaangename verrassingen.

Top prijs/kwaliteit

Raaco Premium XLT Echt een fijn ding, zeker voor deze prijs. Geen spierpijn meer van zware koffers sjouwen. Rollen maar. Heb koffers van B&W en Parat, denk dat deze er niet voor onder doet ook na wat langer gebruik.

Heldere & duidelijke webshop en snelle levering

Scherpste bundelprijs, heldere & duidelijke webshop en een snelle levering.

Duidelijk besteloverzicht

Duidelijk zichtbaar wat je hebt besteld

Prima.

Gemak dient de mens en t wordt nog thuis gestuurd ook.

Gaat iedere keer perfect!

Meestal weet ik van tevoren precies wat ik nodig heb, maar er zijn momenten geweest waar ik niet zelfstandig uit heb weten te komen en daar zijn de techneuten bij Elektrototaalmarkt ècht helden voor mij geweest- ze nemen de tijd en denken mee- daar hou ik van! En ze zijn ook vlot met reageren wat ik ook erg fijn vind. Toppers!

Perfect materiaal en op tijd geleverd

Besteld via de site en gekregen wat ik voor ogen had.

Super goed!!

Makkelijk bestellen, verzonden en afgeleverd!!

Wat snelle levering en goed

Levering altijd op de afgesproken datum en altijd compleet

prima product snelle bezorging

Zoals beloofd de volgende dag bezorgd

Juiste artikel op tijd geleverd

Heel fijn kreeg goede informatie tijdens de chat artikel oprijd geleverd en keurig verpakt

Goede website, ruime keuze, makkelijk te bestellen, snel en netjes geleverd.

Goede website, ruime keuze, makkelijk te bestellen, snel en netjes geleverd.

goede product omschrijving en snel geleverd

Zocht een sluimerschakelaar en vond hem bij Elektrototaalmarkt voor een prima prijs en snel geleverd

Goed verzorgd, duidelijk en juiste kwaliteit Jammer dat het totaal 3 pakketjes waren (nalevering)

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.