Levering volgens afspraak

Bestelling is netjes volgens afspraak en compleet geleverd.

Doen wat men zegt

Vlotte en goede afwikkeling

Goede product

Electrototaal markt is super.

De ervaring met elektrototaalmarkt vind ik echt super, alleen de bezorging laat te wensen Over. Pakketjes gevonden bij de voordeur bij thuiskomst.

Prima geholpen.

Prima geholpen

Duidelijke site met breed aanbid

Goed werkende site met scherpe prijzen.

Snelle levering en kwaliteits producten

Heel blij met ons nieuwe schakelmateriaal. Een super strakke uitstraling. We zijn er heel blij mee.

Snel en precies wat ik besteld had.

Snelle levering en de juiste brandmelders die ik besteld had. Dus helemaal tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit / prijs verhouding

Alles netjes op tijd ontvangen

Goede producten ontvangen, als ik erweer iet nodig heb kom ik terug.

Betrouwbaar, snel en vakkundig.

Snelle levering, mijn vraag over het product snel beantwoord. Assortiment bevat goede merk producten.

precies gekregen wat ik besteld heb, en op tijd!

De artikelen waren erg duidelijk omschreven op de site, met duidelijke foto's. De prijzen waren beduidend lager dan in welke winkel dan ook. Elektrototaalmarkt houdt zich aan de leveringstijd.

Super tevreden!

Beste prijs vergelijkbaar met andere aanbieders. Top kwaliteit materiaal en super snel geleverd!

Grote keuze, prima levering.

Materialen die elders niet verkrijgbaar zijn, naast de hele grote keuze.

Prima ervaring

De materialen werden mij keurig toegestuurd en waren naar volle tevredenheid. Ook de advisering over een specifiek artikel was prettig.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk, precies zoals het moet.

Gewoon wat je verwacht krijg je, super snelle levering en maakt de keuken zo mooi af de zwart mat stopcontacten

alles naar verwacht en snel genoeg

paar dimmers en GIRA afdekmateriaal gekocht, alles netjes verpakt en optijd binnen.

Snelle levering, goede service

Levering was volgende dag binnen. Mooi product namelijk de stekker voor in het bureau. Erg strak.

Mooi product

Helaas ontbreken de schroeven om alles te bevestigen

prima kwaliteit / service / prijsverhouding

Zoals hierboven omschreven, niks meer niks minder. Enige wat jammer is dat het verkeerd afgeleverd was qua adres. Ook op de sticker stond het adres en naam verkeerd vermeld. Mogelijk gedaan door de transporteur?

Netjes en goed afgeleverd

Ruim assortiment en goede kwaliteit.

Snel, correct en goede prijs

Precies wat ik nodig had en had besteld, snel geleverd.

Service was top. De spanning kon er snel weer op..

Goede service. Snelle levering.

Snelle en goede levering

De website werkt goed. Snel gevonden wat ik nodig had Snel geleverd Dus prima!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.